Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 622
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Ямбол
Бръм-бръм, как сте мацки?
Аз се прибрах за няколко дни в Ямбол, котката ме гледа изпод вежди като сърдит Филип Тотю, времето е скапано, но поне спах на моето си легло 😅.
Сега съм се наредила на виртуална опашка заедно с още 30000 човечета за билети за Oasis и тръпна в очакване.

# 1 531
Хубаво сако, Ал - много ми хареса! Heart Eyes

# 1 532
Скрит текст:
Ani, видях ви и в ИГ, чудни сте Simple Smile

Ползвали ли сте това? Някакви отзиви?

Не съм го ползвала, но имам приятелка, която го взе и каза, че на нейната мазна кожа не върши никаква работа. Тя е от хората, които като купят нещо го измазва докрай, колкото и да не й харесва, но с това й е било голям зор, въпреки малката опаковка.
GB, да знаеш, че младежът достойно оцени пробичките на Крийд. ☺
Ани, благодаря! Ще го пробвам, така или иначе го взех вече. £10 за десет продукта и парите са за благотворителност. Каузата е повече от добра.
Радвам се, че младежът е харесал тестерите. Можем да го уредим с по-сериозно количество Wink
Скрит текст:

# 1 533
И на мен много ми харесва сакото на Ал - структурирано, класическо, но не скучно.
Ани, чудесни сте с младежа, адмирации за жеста, който е направил!
Магистралата до Сф в момента е като на митинг - всичко живо се изсипва за концерта на Ед Шиърън, включително и ние. Заложих на удобното - плътна тениска, дънки, Скечърсите.

# 1 534
  • Sofia

Поздрав със залез в очакване на ЕШ🫶🫶🫶

# 1 535
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Първо искам да пожелая на Рок да е безкрайно щастлива в новия дом!
Деси, дано ти се сбъдне мечтата и те приемат!
Ал, видях те в черната рокля!Прелест си!Сакото е много красиво, носи го с кеф!

Веси, ще чакаме после разкази за концерта.
Карен, много ми харесаха чантата и обувките.
Ани, страхотни сте, здрав и щастлив да е младежа!
Видях и елегантна Света.
Като Лин да кажа, ако има някаква вечерна среща и два дни по-рано да ми кажете, и ще се организарам да дойда.
Връщам се да чета!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:06 от siska79

# 1 536
Стиска, много ми хареса облеклото на всичките снимки. Супер си!
Аз няма какво да показвам, не съм си показвала носа от вкъщи от няколко дни - уча и пиша на "дърти години". Облеклото ми е стар клин и тениска🙃

# 1 537
Сиска, хареса ми на всички снимки, снимките с черния топ/панталон и с бялата рокля /прелестна/ са ми фаворити. Чантите ти също са много хубави.
Ако позволиш една препоръка от абсолютния  фен на сникърсите /аз/ Simple Smile - и маратонките ти са хубави, но към показаните аутфити според мен ще застанат по добре ето такъв тип ежедневни сникърси:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 03:49 от Sweta

# 1 538
  • Бургас/Пз
Тази вечер допразнувахме рождения ден на сина ми вече в пълен състав цялато семейство. Цял ден се чудех дали с рокля или панталон, но накрая избрах това. Чантата ми е абсолютно същата като колана, купени са в комплект и затова сложих точно този колан.
За първи път косата я боядисах вместо с 5.0 с 6.0 и много ми хареса как се получи цвета:)

Сиска, всякак ми харесваш, но бялата рокля е страхотна. ❤️

Света, много ми харесаха тези сникърси.  Подсети ме, че имам едни подобни , трябва да ги потърся. В интерес на истината не са ми от най удобните, обаче пък този модел отиват на доста от дрехите, които нося в момента Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 12:29 от ani_d

# 1 539
И аз имам и не са ми удобни същоь
Сиси, много си готина.
Ал, сакото е страхотно, честито.
Веси, е те сега ти завидЕх много за концерта.💋

# 1 540
Ани, супер си - много нежно-красиво - и ти и аутфита ти, коланът е чудесен сигурно и чантата.
Косата ти е хубава и този цвят ти отива Kissing Heart
Аз нося почти само сникърси като показаните от мен,  моите са изключително удобни, леки, км. изминавам с тях.
Зависи от марката предполагам, както и при всички обувки.

Деси, помня ти имаш специфични проблеми с краката, може би трябва да търсиш ортопедични обувки съобразени с тях. На Стамболийски минавам покрай един магазин за ортопедични обувки - не знам дали си го виждала.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 03:16 от Sweta

# 1 541
  • Велико Търново
Добро утро!
Ани, невероятна си!Страхотно изглеждаш!
Света,абсолютно съм съгласна и приемам всякакви препоръки. Аз имам от този модел всичките разцветки и други имам, обаче няма къде да слагам като ги извадя, а и съм толкова изтощена да сменям.Иначе мечтата ми е с бялата рокля да обуя сандал на тънък ток.С деформираните ми стъпала от носенето на много високи и тесни обувки не искам да си го причинявам.

Сега съм поръчала едни есенни обувки на ток и да видим дали ще ги оставя.
Пожелавам ви хубава неделя, аз отивам на дежурство.

# 1 542
Сиси, Ани, уникални сте! Страхотни момичета! 😍

# 1 543
Ани 😍 страхотна си - много да е здраво и щастливо порасналото ти момче !
Много късмет на Рокси в новото жилище!
Успех на Деси в новото начинание!
Завидях на Веси за концерта, благородно.
Сиси, много си стилна, много обичам да гледам снимките ти 😍
Ал съм пропуснала с роклята, но тя винаги е wow, сакото е супер.
Видях и Света с кукленската риза, много мой аутфит, но аз естествено ще сложа токчета😊Само на плаж май съм без токчета…..
Както рязко ни връхлетя лятото, така рязко ни връхлетя и есента….. Много е мрачно, не ми се излиза навън. От лежането в болницата директно се юрнах по пътищата / по 10 км. на ден / и сега целите ми крака са в мазоли и ме болят…. Мисля днес да се отдам на сладкарство 😊

# 1 544
  • Sofia
Ани, Сис - страхотни сте, момичета, искрено ви се възхищавам!
Макадамия, давай полека и моля те - зарежи токчетата за ходене над 2-3 км😘
Концертът, ах, концертът  - разкошен беше, оправда напълно очакванията ми! 99,99% се доближава до нивото на Хари, но той има невероятна харизма и ми е любимец все пак😜
Все повече имам желание да посещавам концерти на млади, световни изпълнители, съвсем друга класа са. И ще го правя, докато имам финансова възможност и физически сили. Не ме разбирайте погрешно - оценявам усилията и таланта на поколенията 60+, обаче е време на настоящето, а аз искам да живея в това настояще.

Общи условия

Активация на акаунт