Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 447
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 680
Нищо не съм търсила, Ал, не ми остава време:)
Мечтая за малка почивка.
За църква винаги може да наметне жилетка или шал човек, вътре не е горещо. Аз избягвам дрехи без ръкави за такива поводи.
Преливащите костюми никак не са по мой вкус, но аз не съм критерий  - повечето ми дрехи са в базови цветове.
Пепси, ако не те затруднява, би ли пуснала пак картинката с твоите упражнения, че обещах на приятелка да и ги пратя. Мислех че съм я запазила, но не съм.
Нещо съвсем съм се бъгнала, вместо сешоар, разглеждам прахосмукачките Дайсън! 😀
Мисля да си купя и машина за сладолед, има ли някоя от вас, върши ли работа.

# 1 681
Преливане харесвам, но май само за по-ефирни или фръц рокли... и то в синята гама Thinking явно само така за мен е естетсвено, като море, небе.. размечтах се.

# 1 682
Точно миналата седмица си поръчах на половинката за повод сет куфари- конкретна марка, модел и цвят. Blush
Супер подарък е!!!
От Сф съм, като студентка вече живеех самостоятелно, а купоните в Ст. град никога не са ме изкушавали особено; в Цецо Спасов, даже не съм сигурна дали съм ходила. Имаше тоолкова много други по- интересни ми места в онези години-  "Библиотека", "Алкохол", "При Кмета", "Грамофон", "Червило", "Ескейп", "Дали" са тези, които ми изскачат като спомен на прима виста. Преди това, като ученичка- Ялта, Спартакус, Олимпия. А всъщност най- обичах с приятелки да ходим на дискотека във Военна болница. Blush Мисля, че работеше само петък и събота- много импровизирано място беше, но винаги много съм се забавлявала и изкарвала страхотно там.
Аз пък съм канена за кръстница и започва голямото чудене как да се пременя/ гримирам/ фризирам.

# 1 683
TuЛи, млада жена  си ти.  По мое време освен "Цецо Спасов" май само "Ялта" съществуваше...
И от време на време в "Студентски дом" имаше някакви музикални събития.

silver pearl, заповядай
Скрит текст:

# 1 684
Оф, след като ме окуражихте веднага се захванах да го намеря и поръчам и отпадна, въпросният куфар е златен и е в пъти над бюджета, който бях отделила, стана ми ясно защо не си го купува и само говори за него.
А друг да подаря, не знам дали ще му се зарадва. Мислех да го поръчам направо с доставка в тях, пък ако го хареса ще си го върне  и ще вземе парите.

Тили, може ли сета.

Сетих се и за едни готини куфари, които гледах миналата година в Италия и ми изхвърча марката от главата и не мога да се сетя и не мога, отворих сайта на мола, гледам, цъкам брандове и нищо - бяло петно.

Май ще взема аз да си купя куфар и на мен ми трябва нов - голям размер.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 14:13 от zari65

# 1 685
Имаше Ритъм и Дупката, Амадеус и Кафе театър, Джо на Зимния, Юлита, нямаше ли и Алкатрас по едно време.Коя беше тази в подлеза на Гурко?Също в Японския имаше, по-тично сградата до него.
Аз висях в Ялта.

# 1 686
  • София
Аз си допълних куфара от Естил с чанта за отгоре. Много е качествен, не се драска и се движи лесно като детска количка.
Мацки, черпя!! За РД си подарих филъри.

# 1 687
А аз висях в Народна Библиотека, не кръчмата, а баш библиотеката Simple Smile Майтапът настрана, но между редовното обучение и работата по едно време не знаех на кой свят съм и дори бях богата, защото бях твърде уморена да намеря време да си харча парите!

Абе не сме ли за нова тема!?! Дайте ми минута!

Zari, дружката някое овърсайз Tumi ли си е залюбила Simple Smile)

Някой (Мария?) ме попита дали съм купувала ламеларната вода на Лореал - да, разбира се, още преди години когато излезе, а дори в момента имам 1/3 шише. Много приятен продукт, но аз го ползвам рядко и то с определен шампоан, който ми идва твърде богат и след който не искам да утежнявам допълнително косата си с балсам или маска. Блясък и гладкост и съвсем минимално ми отнема от обема, но на моята перушинеста коса всичко и отнема обема. Дори имам неначенато шише със силно подобен продукт на Редкен.

Хубав артикъл, който обяснава механизма на работа на ламеларните продукти:
https://blog.caretobeauty.com/how-lamellar-water-works/

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:53 от Agent Provocateur

# 1 688
  • Ямбол
Роки, и ти ли си Девичка? Честита бъди!
Аз се настройвам за моя рожден ден другата седмица 😍.

Ние ходехме в Маската и в Строежа. Готини купони ставаха там 😁.

# 1 689
  • Бургас/Пз
Рокси, честита да си! Много щастие и късмет ти желая! Я кажи какви филъри сложи и къде Simple Smile

Получих два сатенени панталона и сега съм в чуденка кой да оставя 😂ММ каза и двата, защото са много различни Simple Smile

# 1 690

Общи условия

Активация на акаунт