Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 466
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Аз не съм живяла в Ст.град, но все пак живях в София сама, много е готино да излезеш от вкъщи и да си самостоятелен.
Обаче пък голямата дъщеря, колкото и да й говорихме да отиде да учи другаде, не в София, се запъна, че само СУ и никакъв друг университет и точка. Със сина ми водихме този разговор миналата седмица, той сега е 12-ти клас и също иска София. ТУ или СУ, но София. Добре си им е на децата, тате носи, мама меси, а купонът си върви, така или иначе.

# 1 651
Силвър, намери ли си сака?

Излезнаха ми във ФБ от новата колекция и се сетих за цикламения костюм показан от Ани. Не е баш същото, но Кенсол имат хубави кройки на панталони и сака
Скрит текст:

и рокля, при все че рокля плюс сако ми изглежда малко скучно, освен ако не е черно де 🖤

и в цвета на роклята на Мими

И нали лайкнах Marc Cain заради якето на цветя 🙂  ето малко красота и от тях
Скрит текст:

Klemy, добре им е с вас 🙂

# 1 652
  • Виена
В Марк Кейн видя ли костюмчето,което е едно към едно с Кенсол?

Цената само не е същата, това сакенце му искат 500 евро.

# 1 653
видях го, бих взела Кенсол

# 1 654
  • В заешката дупка
Ех, къде ме върнахте. Аз 5 години съм живяла в Студентски град. Какви години! В Цецо Спасов обаче никога не съм ходила. В Ялта веднъж. Не беше това мойта бира. Най-често бяхме по сбирки и партита из общежитията на всякакви университети. Абе беше си един голям купон през цялото време. Ходила съм на изпит без да си лягам, директно от хайманосваме. Умът не ми го побира как въобще се справях. Grinning

# 1 655
Всяко нещо с времето си.И аз ходех от купони направо на даскало:
Ал, много хубави неща на Марк Кейн наистина, много мой стил.

# 1 656
Al, последната рокля много ми хареса.

Приятелка ме кани на рожден ден. Наскоро ми разправяше, че търси нов куфар и някакъв който си харесала, но не и се дават парите. Подходящо ли и да се подарява куфар. Знам кой е точно и не си го е купила.

# 1 657
  • Ямбол
Сега; да не ми се смеете много 😅😂, ама в първия момент реших, че Цецо Спасов е бил преподавател и си викам “Брей, явно е бил много добър и наистина страхотен, след като го помните всичките”. После се усетих 😅😂🤣.

Зари, ако сте си достатъчно близки защо не?

# 1 658
  • Бургас/Пз
В далечната 1996г бях пред дилемата София, Велико Търново или Пловдив, защото ме приеха и на трите места. Избрах ВТ и не съжалявам нито за миг. Това са едни от най хубавите ми 5г в живота.  Въпреки че в 3 курс вече бях с бебе, продължих да уча редовно и нямам нито един отложен изпит. Дипломирах се още на първите държавни изпити. До ден днешен ВТ заема специално място в сърцето ми. Simple Smile

Ал, тези костюми са много "мои" . То и на Кенсол цените си ги бива... МКейн имат страхотни неща ❤️

Зари, била съм в подобна на твоята ситуация и купих куфара. Приятелката ми беше много щастлива и до ден днешен си го ползва и ми благодаря, че точно този подарък съм й направила. Щом знаеш какво е харесала, взимай го смело 🥰

# 1 659
Зари, аз нали получих наскоро куфар подарък и бях мн.щастлива.

# 1 660
zari, аз бих го подарила - обичам да подарявам практични неща, които знам, че ще харесат на получаващия ги.
Al, всички показани тоалети са много в мой стил
Бени, сори, много се смях Grinning И аз не го "познавам" Цецо Спасов, по мое време бяха клуб 33, Джим Бийм, и още 2, чиито имена вече не помня.
Днес съм с оранжевата рокля на точки, която вече ви показвах, и един сутиен, попадение от Тему, който се оказа изключително стабилен и удобен, няма свличане, няма банели, няма размятане. Даже това закопчаване е излишно и обмислям да го изрежа и да си го оставя като бюстие.
Скрит текст:

# 1 661
Чека, нали сме ходили в Строежа с теб 🙂

# 1 662
  • В заешката дупка
Е, да, Строежа! Но те го отвориха някъде като бях 3 курс май, точно когато живеех в същия блок. 23-ти. Там почваше вечерта и завършваше някъде другаде. Simple Smile

# 1 663
  • тук-там
Марк Каин ми е любима марка и я следя редовно. Купувам я от Бестсикрет.
Аз избягах от студентството в Сф, а моята щерка също избяга в Германия. Не съм наясно за жалост със студентския живот в Сф. Струва ми се, че съм изпуснала много.

# 1 664
Привет, в края на седмицата съм гост на кръщене и се чудя наличните рокли, дали са достатъчно затворени за църква. Повечето ми летни рокли са без ръкави, а по обяд все още е доста горещо.
Ами тези са:
Скрит текст:
Вероятно ще съм с тези златисти балеринки:
Скрит текст:
Сякаш най - ми се облича бяло-синята на райета.
Ако наметна някакъв шал дали ще е достатъчно прилично?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 15:52 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт