Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 527
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Привет стилни дами!
Тотално ви изпуснах напоследък.Чета наведнъж по много страници,набелязвам това,което бих искала да напиша и когато дойде времето за писане съм позабравила това-онова.Снимки рядко успявам да видя,понеже не чета на момента.И съответно не мога да вникна в коментарите.
Искам обаче от сърце да пожелая на щерката на Копче да сбъдне своята голяма мечта-НАТФИЗ!
Момичета доста страници назад някой беше препоръчал терапията за сухи краища на Moroccanoil.Решила съм да пробвам.Някой дали има отзиви и за шампоана и балсама/маската на тази марка?В момента имат и промоция.
Хубав да е денят Ви!

# 1 636
Аз пък много страдах, че съм студентка, а живея при нашите.😅
И нашата, че живее при баба си! Wink
Аз не страдах, че си бях в Сф студентка.

# 1 637
  • София
Аз пък много страдах, че съм студентка, а живея при нашите.😅
И нашата, че живее при баба си! Wink
Аз не страдах, че си бях в Сф студентка.
И аз хич не страдах,че живеех с нашите като студентка.Беше съвсем нормално,когато си от същия град,в който учиш да живееш с родители.В една друга тема бях прочела,че който не е живял в Студенстки град,респ. самостоятелно нищо не е разбрал от студентския живот.Ами не е вярно.Студентските ми години бяха едни от най-хубавите.Ееееххх,младост,младост...отплеснах се.

# 1 638
Аз съм била по-късно - 2000 - 2004 г. Simple Smile Най-хубавите ми години и едни от най-добрите приятелства създадох там.
Поглед към днешната рокля до коляното, малко по-къса и по-зле стояща ми, отколкото ми харесва Grinning
Забравих. Копче, успех на щерка ти днес!!!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 09:25 от Mometo*

# 1 639
  • Sofia
Успех на щерката, Копче! Ако е нейното,  със или без диплома ще е в бранша.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 07:39 от Karen

# 1 640
Успях да видя великолепна Ани със сина и преди няколко дни, и това беше. Всички останали изпуснах.
Успех на малкото Копче! Съквартирантката ми завърши НАТФИЗ, много талантлив човек, и тя не влезе веднага, много стрес изживя по изпитите. Върнах се в спомени назад.

Моят студент живее у нас също, предполагам и брат му ще е така, ако все още ще го влече същото. Малкият тийн обаче вече гледа към Австрия и САЩ, та да видим.
Днешното поколение има съвсем други очаквания и представи за "живота".
В Студентски град не съм живяла никога. На Попа ми беше едната квартира, а другата на петте кьошета, до църквата Св. Георги. И пак имахме страхотни купони, не е като да не съм "живяла". Joy

# 1 641
Ех, Студентски град...и аз там в периода 91-96 г...Първо в 18 блок, а после в17, който беше вече ремонтиран....Скоро казвах на близки, които се шокираха от условията в Студентски град,  че ако преживееш тук 5 години после можеш да се справиш с всичко в живота....Simple Smile...Е, разбира се сега условията са по-добре...По мое време имаше и режим на тока, и режим на водата...Но пък си беше голямо предимство,  че "Цецо Спасов " е на 3 минути от общежитието... Grinning

Ние се завърнахме от двуседмична ваканция в Гърция. Тази година жегата беше брутална, а винаги сме били по това време...Затова и стила основно къси гащи и топове..
Готова съм с пералните и багажа и утре пак в работна среда ...май е доста студено сутрин, та ще видя как да се стилизирам за работа...
Късмет и успех на малкото Копче!

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:14 от kativita

# 1 642
Аз бях студентка вкъщи. Имаше купони и живот, но бих предпочела да съм самостоятелна.
Един от колегите ни беше софиянец, нарочно избрал да учи извън столицата, за да не си е вкъщи и да смени обстановката.

Али, олиата на Morrocan са хубави. Шампоаните не са нещо особено.

Копче, успех на твоето момиче. Много ме радват деца, които не се отказват лесно от мечтите си.

Тези дни нося къси гащи с дълги ръкави. 33 август ми е и не искам лятото да си отива.

# 1 643
Аз съм си по сандали, дълга пола и тениска или лятна рокля... изобщо не ме вълнува датата и температурата сутрин 18-20 градуса, на слънчице не се усеща така... по обяд и привечер си е 30+. И аз съм още в август Smiling Imp

# 1 644
И аз по сандали и пола на голеееееми цветя 🌸

УНСС?
200 марки и едно прасе 😂
Като сън са ми тия пет години учене - бях задочно, работех на две места, омъжих се, живеехме на адско място, но имахме много прекрасни съседи, затваряхме Ялта петък и събота вечер, в края на  следването родих първото ни дете, имах три месеца отпуска - единия си написах дипломната работа и есента се върнах на работа.
Много от приятелите ни живееха в общежития, редовно ходехме на партита в Студ.град и после Ц.Спасов.

# 1 645
  • Бургас/Пз
Изпращам децата днес и ми е мега криво Sad
Снощи бяхме на ресторант и сложих дългата бяла рокля с висок сандал. Носих я и с еспадрили с платформи и също ми хареса.

# 1 646
  • Mediterraneo
И аз живеех при нашите, докато бях студентка. Но пък те редовно отстъпваха апартамента за партита, сума ти и колеги бяха у нас на изхранване в края на месеца Simple Smile Майка готвеше и се събирахме вкъщи да ги храня. Един от най- яките ни студентски празници беше точно у нас. Единственото условие беше да си почистваме до другия ден на обяд.

# 1 647
  • София/Севлиево
И аз ви изпуснах,но малкия пак е болен, баткото направи поредната криза и вече не знам какво да правя с него та после ще ви изчета.
Във връзка с големия (питала съм и в други теми,но не получих никакви адекватни отговори затова ще попитам и тук)-той е аутист,в разгара на пубертета и стана страшно агресивен.Водим го на детски психиатър в София в клиника Св.Никола,но не сме доволни.Някой ако може да препоръча такъв специалист, който работи с деца и с големи моля да сподели.Изобщо не държа да е в София...
Успех на дъщерята на Копче.Едно време и аз исках да кандидатствам в НАТФИЗ,но после реших,че не ми се живее в София и отидох да уча в Търново (5 прекрасни години, последните две от които все пак живота ме завя в столицата)...

# 1 648
  • Ямбол
Аз също съм кадър на УНСС 🤭 2001-2005 г., бяхме една голяма компания в 26-ти блок. Имах прекрасни съквартирантки, а от стаята ни се виждаше общежитието на Художествената академия и им завиждах за наистина щурите партита, които се завихряха там 😅.

# 1 649
Еееех, Цецо Спасов, Цецо Спасов...!

Общи условия

Активация на акаунт