Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 530
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Велико Търново
Мими, имах предвид с по-вече от един цвят.Носила съм много рядко, но не са моето.Както и ходенето със спусната коса, на опашка като съм се чувствам най-удобно и добре.                                           

# 1 621
Агент, жълтото Пикачу ли е? 🙂
Много си готина.

Сиска, топ си.
Да ти кажа че сега се връщам от час и 1/2 спорт на открито. Едвам намерих сили като се прибрах, но не седнах и за минута, че а седнах - а заспах, преоблякох се и на мига вън тичайки.

На Копче на госпожицата стискам палци, днес казвам на щерката "на моята съименичка от форума дъщерята дето ти е адашка кандидатства Натфиз и тя - Мамо, кажи и че и стискам палци 🍀

За цветовете - показвам тук като съм цветна, обичайно съм в черно и не се снимам, за черно да снимаш се иска умение.

Сиска, на теб ти отива ярко зелено, ярко червено, ярки цветове и изглеждаш царствено.
На мен примерно не ми стоят, с твоята зелена рокля бих изглеждала като избягала от цирка, но теб те виждям в някои мои цветни рокли и ще си зашеметяваща. А и имаш супер ръце

# 1 622
Мими, имах предвид с по-вече от един цвят.Носила съм много рядко, но не са моето.Както и ходенето със спусната коса, на опашка като съм се чувствам най-удобно и добре.                                           
Аз също не обичам шарено, предпочитам едноцветни дрехи. Шарена рокля бих сложила, шарена пола никога!

# 1 623
  • Sofia
На мен примерно не ми стоят, с твоята зелена рокля бих изглеждала като избягала от цирка
Ал, изобщо не е вярно, ще ти стои  супер цветно, както и на Сиси. Обаче вие - Не, та не😂

# 1 624
Шарена пола е уж лесна и като почне да я съчетава човек вижда че стои най-добре с едно-две неща и лесно се залита към Peace ✌️стила.

Мммм, Весана, пробвам периодически, не се отказвам лесна.

# 1 625
  • тук-там
Не можах да се въздържа да не се увековеча с този надпис:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 00:53 от mtz

# 1 626
Mtz, в супер форма си.
Надписа кефи 😎

# 1 627
  • София
Мтц, този надпис в превод ще рече.....?? Nerd
Харесвам не само формата ти, но косата ти най-вече! Харесвам такива гладки, подредени визии.

Мими не съм имала такъв преподавател. Не помня това име. Какво е преподавал?

На Копче на госпожицата стискам палци, днес казвам на щерката "на моята съименичка от форума дъщерята дето ти е адашка кандидатства Натфиз и тя - Мамо, кажи и че и стискам палци 🍀
Благодаря!  SmileБлагодаря и на адашката! Flowers Hibiscus Hug

Шарена рокля бих сложила, шарена пола никога!
Е, каква е разликата? И в двата случая има шарено по теб. Satisfied

# 1 628
Дами, и аз бях в 40 блок Joy 93-96 (92-93 бях в 41ви)

Аз се оказа, че шарени поли по-лесно съчетавам, особено лятото... Или май по-приятно за себе си ги съчетавам Sunglasses
Копче, успех на девойката!
Агент, герои сте вие, а на теб ти завиждам не само за физическата издръжливост... в такова време, с двама тийнове на колелета Close
Накратко - ситуация в която, ако не знаеш български, сръбски или руски, на практика няма какво да кажеш.

Всички,които видях днес (вече вчера, според часовника) ми харесаха.
Обсъжданата комбинация на Момето също Simple Smile цветенцата са много схематични и са закачка... Тази пола бих сложила и с моя блузка на сини не много плътни и симетрични точки и избродирано ярко червено омарче Sunglasses
Скрит текст:
с медала от танцовия турнир, но друга снимка с "омарчето" нямам Wink

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:55 от peneva_a

# 1 629
Ех, колко народ е живял в тоя 40-ти блок! Включително и малкият ми син в периода 2013-та - 2019-та. Когато се нанесе, беше доста трагична обстановката, та се наложи да поосвежим малко. Следващата година се наложи да се изнесат в друго общежитие, защото му правиха тотален ремонт и след него вече изглеждаше съвсем прилично. Живееха деца от икономически и медицински университет.

# 1 630
  • В полите на Пирин планина
И аз живях в 40 блок от 1993 до 1997 г. 😊 Светът е малък 💖 И аз съм завършила УНСС. Счетоводство и контрол.

Всички, които видях са прекрасни.

# 1 631
Боже, цяла Бя живяла в бл.40. Wink
Моята отиде видя общежитията, където искаше да живее и каза карайте ме у баба.
Копче, Мишев четеше Агромаркетинг и Аграрна икономика, идваше и при нас в БСУ, докато работех там. С шарена пола приличам на кака Мара...

# 1 632
  • София
Нямам време тези дни, минавам само да пожелая успех на девойката на Копче!
Никой не успях да видя, много сте бързи в триенето.

# 1 633
Аз пък много страдах, че съм студентка, а живея при нашите.😅

# 1 634
  • София
И аз живях в 40 блок от 1993 до 1997 г. 😊 Светът е малък 💖 И аз съм завършила УНСС. Счетоводство и контрол.
Ха! Била си в един поток с ММ, значи! Smile
Аз изкарах счетоводство като допълнителен модул при проф.Душанов тогава. Само защото исках да се съревновавам с ММ. Иначе го водеше Будинова при нас.

Клеми, много благодаря за подкрепата!  Flowers Hibiscus

Мими, Агромаркетинг го водеше една жена. Трябва да си погледна студентската книжка, за да си спомня името и.

Общи условия

Активация на акаунт