Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 566
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 605
Копче, късмет на госпожицата! 🤗 Актьорско майсторство нямам идея само в НАТФИЗ ли се учи. При мен има и платени университети, а дори и курсове може да изкара човек и да добие документ за такъв. Много се зачудих на курсовете, но както се казва това е талант или го имаш или го нямаш. Почваш да се показваш на сцената и да  се надяваш, че си добър и да имаш късмет някой да те открие.

Бургундското не зависи само дали си брюнетка или не. От значение е какъв цветотип си. На мен този цвят лично ми отива.

Силвър, усмихна ме. 😁 Имам и аз бели бермуди с две басти отпред. Платът е твърд и ми издува на ханша. Аз ги взех да имам нещо различно в гардероба си. Всеки път като ги нося виждам неодобрителния поглед на мама и дребното. Те обаче мълчат и аз се изцепих “ Зная, че ми прави ханша декар, ама нали виждате, че са ми широки и не съм ги изпълнила!” 😂😂

На Марунка роклята за мен не е за стесняване. Харесва ми как ѝ стои.

# 1 606
Копче, успех на детето!

Марунка, двата тоалета много стилни. Роклята не бих стеснявала, материята пада много добре и ако се стесни, може и да се загуби този ефект на леко падащ плат, а и да се направи както трябва ще е все едно нова рокля да се ушие.

# 1 607
Maroonka, много ми хареса и на двете снимки. Роклята е много хубава, колана като модел и цвят и съчетан със същия цвят обувки - чудесно я допълват. Като размер и така е добре, може би леко стесняване ако позволява.
Хареса ми и с панталона - също много хубаво съчетан с топа и обувките.
Хванах снимката в последния момент и не можах добре да разгледам кройката, доколкото видях според мен освен с показания модел топ, който е идеален за панталона, може да го носиш и с нещо по широко горе - свободно или запасано
Скрит текст:

и още няколко идеи:

Момето, поотделно ми харесаха полата и блузата, но според мен полата ще застане по хармонично и  райето ще се открои с едноцветен топ.
Скрит текст:

Ани, мисля че цвета на блейзъра ще ти отива и самият цвят ми хареса - идеален за есента.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:11 от Sweta

# 1 608
  • тук-там
Забравих да пиша, че ми хареса съчетанието на Момето, макар да не е по правилата.
Магни, винаги присъствена и запомняща се! А Сиска вярна на BOSS & Joop! стила Simple Smile!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 15:07 от mtz

# 1 609
  • В заешката дупка
Нямам идея какви са правилата, на които не отговаря съчетанието на Момето, но и на мен ми допада това, което видях. Аз много харесвам смесване на принтове.

Марунка, и в двата тоалета изглеждаш страхотно! Роклята според мен ти стои превъзходно и няма нужда от стесняване.

# 1 610
  • София
Благодаря ви много момичета на всички за стиснатите палци! Hug
Утре е втори кръг!
Миналата година, на трети кръг - накрая я скъсаха. Голям рев беше. Така записа Политология в СУ тогава. Издържа една година, ходи си на двете сесии в Университета, но не иска да чуе да се връща в Полотологията, която дефакто и е бекъп варианта и то - никак не лош. Държавна поръчка е там. Факултета и е до нас.

GGT, Международни отношения в УНСС е моята бакалавърска степен Simple Smile Колко спомени имам в тези студентски общежития... В 40 блок бях аз.

Ха! Аз съм живяла в 40 блок! 94-97 година. УНСС завърших също. Smiley Аграрната икономика.

Харпи, ваканция без снимки, каква ваканция е ?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 20:02 от kopche

# 1 611
Агент, тези снимки ако имаха текст, можеха да разкажат нещо… не схващам иначе нищо….
След 39 км по местните хълмове под дъжда и още 27, които ни чакаха за да се приберем нямах сили за текст, исках да споделя с вас само (мократа) атмосфера. Иначе ти прояви интерес към мястото мин.година - пак Martha's Vineyard.

Успех на детето...

Коментари като се прибера!
Х

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 22:12 от Agent Provocateur

# 1 612
Харесвам раета. Харесвам и цветя.
Хареса ми комбинацията на Момето.

Преди време коментирахте aqua out и подобни.
Да ми препоръчате нещо за обезводняване?
След пътуването краката ми са подути Sad

# 1 613
  • София
Копче, късмет на госпожицата! 🤗 Актьорско майсторство нямам идея само в НАТФИЗ ли се учи. При мен има и платени университети, а дори и курсове може да изкара човек и да добие документ за такъв. Много се зачудих на курсовете, но както се казва това е талант или го имаш или го нямаш. Почваш да се показваш на сцената и да  се надяваш, че си добър и да имаш късмет някой да те открие.
Актьорско майсторство се преподава напоследък под път и над път. Есенцията от цялото кандидатстване и мъката по НАТФИЗ, се събира и се изразява само в последната болдната част от поста ти. Това е истината, няма какво да се заблуждаваме в друго!
Скрит текст:
Тя учи с 2 школи през последните 5 години. И на сцена излиза и в НАТФИЗ учебния театър има участия. На кастинг беше последно за нов БГ сериал. Одобриха я. Ще има роля. Но - желанието за НАТФИЗ е по силно от всичко!

Агент! 39 км в дъжда?! Пеша?! Само ако съм в концентрационен лагер, може да ме принудят! Страхотни очила за това мрачно време, иначе! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 13:00 от kopche

# 1 614

GGT, Международни отношения в УНСС е моята бакалавърска степен Simple Smile Колко спомени имам в тези студентски общежития... В 40 блок бях аз.
Ха! Аз съм живяла в 40 блок! 94-97 година. УНСС завърших също. Smiley Аграрната икономика.

[/quote]
Моята дребна завърши също там МИО.
Копче помниш ли доц. Пламен Мишев? Wink
Ранелка, момичетата хвалят тинктура от глухарче. Макадамия беше писала.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 20:44 от mimi.7299

# 1 615

Агент! 39 км в дъжда?! Пеша?! Само ако съм в концентрационен лагер, може да ме принудят! Страхотни очила за това мрачно време, иначе! Heart Eyes
На колела. При силен дъжд е ужасно неприятно да се кара без очила, какви да е, само да не ти блъска в очите. Целият трип до фара и обратно беше 66 км

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 20:48 от Agent Provocateur

# 1 616
  • София
Копче, пожелавам успех и мъничко късмет на момичето  ти.

Агент, много си готина дори и мокра.

Всички, които видях - харесах. Чудни сте.

Аз събирам слънце и стилът ми е плажен - без лак, рошава с шапка, бански и очила.

# 1 617
Копче, скоро да ни се похвалиш с прием.
Момето, хареса ми съчетанието.
Харпи, поздравления.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 05:59 от mariat

# 1 618
  • Велико Търново
Привет!
Марунка, просто страхотна!Аз също бих носила твоите дрехи, ако имах твоята фигура.Благородно завиждам за концертите и постановките.
Копче, много късмет на красивата ти девойка пожелавам!В едно съм уверена, че в този живот без късмет нищо не се получава.
Аз още не смея да прекърша крилата на моята девойка за учене в Америка, ще направя всичко по моите сили за тази нейна мечта, но....дано има късмет.Сега работи и работодателя е много доволен от нея и я увещава да избере университет в Европа.
Агент, страхотна си!Очилата са невероятни.
Показаните снимки и аутфити ми харесаха, аз не мога да нося "цветове", но много харесвам.Ал, ти си ми на върха на класацията.

Харп, добре си се завърнала!
Аса, приятна почивка и на теб.
Отивам да лягам, защото след 2 тренировки и натоварен работен ден сили нямам.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 05:16 от siska79

# 1 619
Сис, много си готина, но как не можеш да носиш цветове. Забрави ли зелената рокля от Санторини, зелената официална от метри коприна, тъмносинята за събирането с кмета. Всички ти стояха топ!

Общи условия

Активация на акаунт