Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 578
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 590
След велика сага, която отне цяла година, след безброй специалности, в крайна сметка записа Международни отношения в УНСС. Ще видим какво и как ще се получи, имайки предвид, че е коренно различно от това, което е учила до сега.

# 1 591
  • Бургас/Пз
Марунка, и с роклята, и с панталона си супер. Роклята е много интересна, но не я пипай, стои добре и широка.
Сис, много ти се радвам на широката усмивка винаги, така умората почти не личи.
Копче, стискам палци на девойката тази година да има късмет детето.
Момето, има нещо противоречиво в съчетанието, но пък щом на теб ти допада е супер. Аз си признавам, че хоризонталните райета не са моето и ги избягвам.

# 1 592
  • тук-там
Копче, стискам палци за детенце! Мечтите са за сбъдване! Имате ли резерва или само НАТФИЗ?
Марунка, великолепна!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:12 от mtz

# 1 593
Копче, стискам силно всички палци за детенце. Зная, че това е мечтата ѝ, от сърце ѝ пожелавам тази година да е сред приетите!

# 1 594
Копче, стиснати палчета и от мен за хубавото момиче! Тази година да стане! Flowers Four Leaf Clover
Много приятни тоалети на всички, които успях да видя. Супер е роклята, Марунка, на мен не ми изглежда широка.
GGT, дано да е правилното и да се случи добра стаята. Позволяват ли да се боядисва, ако нещо не ви допадне?

# 1 595
Копче, успех на детето.Ако не се получи не е било нейното и ще намери удовлетворение.❤

# 1 596
Момето, съчетанието се е получило много добре, според моя вкус.
Марунка, ако съм аз, няма да стесня роклята. Великолепно ти стои и е много женствена. Подчертава тънкото кръстче така. И отлично съчетани аксесоари.
Ани, мисля че този цвят много ще ти отива. Според мен отива и на блондинки и на брюнетки.
Успех на дъщеричката на Копче!
Систа, стил и класа, както каза някой по горе. Всичко е премерено и изпипано.

# 1 597
Копче, успех на госпожицата Flowers Four Leaf Clover

Марунка, роклята е прекрасна така.
Разкошна дреха, може да помислиш и с какво друго да я носиш (обувки и чантичка)

Момето, нещо полата с тия линии ми идва повечко.
Харесвам цветни съчетания, ето това примерно ми излезна сутринта
Скрит текст:

GGT, не се впечатлявай от общежитието Wink
Важно е да е там, където сърцето я води, а битовите неудобства като си млад са на заден план.

Ани, видях това и веднага се сетих за теб
Скрит текст:

# 1 598
  • Берлин
Копче, чакаме хубави новини ❤️

# 1 599
GGT, Международни отношения в УНСС е моята бакалавърска степен Simple Smile Колко спомени имам в тези студентски общежития... В 40 блок бях аз.
Мерна ми се, че някой търси офис-жилетка, имам бегли спомени, че се препоръчваше такава от H&M, бях се засилила и аз да поръчвам, но високата цена на доставката ме спря.

# 1 600
  • Бургас/Пз
Ал, много мило. Комбинацията е много моя Simple Smile От къде е блузата?? Аз да си призная, че без колан и обеци много рядко излизам. Абсурд е на панталона или полата да има гайки и аз да съм без колан.

# 1 601
Излезна ми във фейса реклама на Tara Jarmon outlet
Нямам опит с тази марка, за първи път я виждам.
Ти имаш един мадамски шанел стил и това е точно такова Simple Smile

За коланите - и аз така, на панталон и рокля слагам задължително, освен ако модела е специално за без колан

# 1 602
На Tara Jarmon нещата са с много хубаво качество. Ново отдавна не съм купувала, но платовете преди бяха супер. Бих разгледала и аз аутлета.
Ани, на теб всичко ти стои супер, но противно на останалите този цвят не ми допада за теб чак толкова, колкото други неща, които си показвала. Може би е някакво субективно възприятие за точно този нюанс.
Мерих разкошен ленен панталон в събота, който за съжаление ми се издуваше на тумбака много, но в гайките имаше нанизано пъстро шалче и много хубав акцент даваше.

# 1 603
  • София
Успех на хубавото момиче на Копче!
Марунка, много си хубава и в роклята, и в панталона. Роклята е приказна!
Момето, на мен ми харесва това шарено с шарено, макар че райето е малко по-широко и не отговаря точно на пропорциите на горната част. Имаше някаква система за пропорциите на шарените дрехи, но не помня каква беше точно.

Нашата ваканция свърши и сега се настройвам за живота, както обикновено. В Лацио беше много горещо и отидох в Рим 2 пъти - като единият път беше по бегачески екип. Не бях минавала около Форо Романо по сутиен (спортен), но и това се случи, макар че баща ми ме предупреди да не перкам из града нескромно облечена, за да не обидя чувствата на вярващите католици Simple Smile))). Обичам го този град - чужденка съм в него, но не и турист.

# 1 604
Копче и аз стискам палци!
Много ми харесаха тоалетите на Марунка и с рокля, и с панталон е чудна.
Моме, комбинацията ми харесва. Получила се е.
Харпа добре завърнала се!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:25 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт