Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 579
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 575
Магни, ако не знаех с колко дълго крака си, веднага бих те обвинила, че си ползвала Фотошоп и си изкривила оградата.
Сиска, страхотна си.
Ани, цветът е екстра за брюнетки, нападай!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 08:34 от mariat

# 1 576
  • тук-там
Сиска, а представям си как си отпочинала Simple Smile

# 1 577
# 1 578
Е, много е красиво.
Магни, щастливке-изглеждаш щастлива
Сис. много ск готина к като солета вече.Стига ти.

# 1 579
Магни, супер си Kissing Heart
И аз нося сандали до последно, много ми е добре.

Сиска, много тъничка ми се виждаш.
Не ти личи че си била 12 часа на работа

Ани, цвета е супер, ще ти стои.

# 1 580
Ауу, Мариат, цветовете редовно си ги пипвам признавам си. Но оградата си е оригинал Joy

Аз след 12 часа работна смяна няма да съм усмихната, а озъбена. Сиска е машина.
Точно днес обаче наистина ми е щастливо. Heart Eyes

# 1 581
Сиска, стила ти е много мой, обаче имам още да уча😉 Винаги показваш такива прекрасни рокли, които аз бих носила.

Магни, както винаги супер форма 🤗

Снощи бях и на Фантома на операта, след концерта на Ед в събота - нещо твърде натоварена ми дойде уикенд програмата.
Барнах се с тази рокля, бая широк модел е и все замазвам положението с колан, но вчера се замислих, че е време да я стесня. Скъп спомен ми е от Тайланд и искам да продължа да си я нося

А така излизах следобедно, за първи път от 3 месеца сложих затворена обувка 😄 Много е хубав този панталон, но толкова трудно му намирам съчетания - не мога да преценя защо, май от самия модел.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:55 от Maroonka

# 1 582
Маруунка, супер си, защо да стесняваш
роклята?

# 1 583
И аз да питам - защо да стесняваш роклята? Стои прекрасно с широк колан, можеш да играеш с цветовете на коланите...
Марунка, и с тесен панталон, и с бухнала рокля си супер Wink

# 1 584
И аз не бих пипнала роклята. Много интересен модел, цветове, принт. И ти стои чудесно! А за формата, кой го казва? Heart Eyes

# 1 585
  • Русе
Сиска, Магни, Марунка, страхотни сте! Много хубави рокли видях. Марунка, много добре стои с колана роклята.
Ани не видях за съжаление.

# 1 586
Марунка, страхотни визии показа, честно казано, повече ми харесваш с панталона - по-добре изпъква фигурата ти в него. Което според мен означава, че действително роклята, която е разкошна, има нужда от стесняване.
Ани, този цвят е супер за брюнетки.
Копче, и моят часовник пристигна, вчера се борих с него (не ми беше ден и не бях особено адекватна) - първо да си стесня каишката, после ударих на камък със сдвояването, сега май вече се получиха нещата, но нормално - за първи път използвам подобна джаджа и все още нямам усета как да навигирам из него и да ползвам пълните му функционалности. Трябва да потърся някое клипче в ютуб.
Сиска винаги е топ - стилът е в кръвта ѝ!
Днес комбинирах тъмносиня пола на бели райенца с бяла ризка на тъмни цветчета.... Звучи категорично нехармонично, но пък ми хареса как се получи.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 23:29 от Mometo*

# 1 587
  • София
Марунка, с тази програма само за един уикенд ми се струва , че може да затваряш културния афиш за 2024! Това си е направо маратон! Аз след концерта на ЕШ ще искам да ми почине главата от емоция поне седмица! Не съм била! Даже не знаех за него! Вълненията са ми други сега.
Тайландската рокля.. хм, нещо не ми се връзва с нищо, без да искам да те обидя. И въпреки това си я съчетала чудесно! Аз не бих могла да и измисля нищо, щото тя в себе си има всичко - лъскави и блестящо. Предизвикателство си е от всякъде! Синият панталон има едно предимство- показва топ форма на притежателката си! Simple Smile

Магни, супер си в къси гащи! Супер!
Сиска, болезнено слаба в лицето и умората там се вижда, но пък се вижда -колко блестиш във фитнеса! Heart Eyes

Агент, тези снимки ако имаха текст, можеха да разкажат нещо… не схващам иначе нищо….

Тази седмица съм късната смяна, заради кандидатстудентските вълнения на дъщеря ми в НАТФИЗ. Пробва за втора година, милата ми звездичка…. Изнервена съм вътрешно и ми коства много да не и го предавам….Но, пък ММ го отнася!

# 1 588
Копче, успех на дъщерята. Ние днес отиваме да се настанява в общежитие. Започвам да изпадам в ужас каква ли катакомба ще е стаята🙃
Дописвам, Марунка прекрасна си и в двата тоалета. Много ми харесва и роклята, и панталона. Аз такива тесни панталони си ги нося с балеринки също.
Момето, добре се е получило.

# 1 589
  • Sofia
Снощи бях и на Фантома на операта, след концерта на Ед в събота - нещо твърде натоварена ми дойде уикенд програмата.
Аз нарочно направих обратното - в петък на Фантома, в събота на концерта -  знам си, че емоциите от такъв концерт се уталожват дълго, за разлика от мюзикъл Kissing Heart

Марунка, може и да стесниш роклята, но може и да не я стесняваш -  както я усещаш по-добре.

Копче, късмет на твоето момиче Flowers Four Leaf Clover

GGT, къде ще учи дъщеря ти, май каза, но не съм запомнила Wink

Общи условия

Активация на акаунт