Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 676
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 560
Ани, мисля че няма да сбъркаш Simple Smile
Ще постоиш вкъщи и ще прецениш.

Добре Света, да са сникърси, при все че не са точно това
Не разбирам кое точно в мнението ми те засегна......
Написала съм:
Цитат
За маратонки вс. груби кожени гуменки - аз съм за маратонките.
Нося по-груби с плътен чорапогащник плюс класическа рокля, също и с черен костюм (пола или панталон) и ми харесва.
Сега искам да си взема NB, но ще ходя да пробвам в Балистик.
Говорим си Simple Smile

# 1 561
Цитат
За маратонки вс. груби кожени гуменки - аз съм за маратонките.
Болднатото ме обиди - трябваше да го подчертая в предния пост.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:19 от Sweta

# 1 562
Черпя горещ сладкиш 🙂
Скрит текст:
Умирам си за сладкиш със сливи, бях взела едни зарзали, с тях беше да полудее човек 😃

Стилово днес -  направих си маникюр на ръце и крака в тъмно виолетово, почти черно. С черни сандали стои супер.

# 1 563
Към желащите да пробват NB, има опасност после да не искате друго. Около рождения ми ден си отделих ден за обиколка по магазините с идеята да си взема нови спортни обувки - Nike Dunks или цветни Adidas Gazelle на платформа. Бях с любимите ми 574 и след меренето на всеки харесан цвят крачето ми отново се връщаше в NB. Разликата в удобство и усещане е огромна и накрая не си купих нищо, за добро или лошо Grinning

Сникърси е една от новите думи в хубавия ни език, която упорито отказвам да добавя в речника си. Simple Smile

# 1 564
  • тук-там
Поздрави от Славония, Хърватска. Бяхме в православен манастир, където всички надписи на икони бяха на кирилица, макар хърватите да твърдят, че са приключили отдавна с кирилицата (35 градуса е):

# 1 565
О, разбирам го това 🙂
Пролетта ходих да пробвам градски маратонки обута с La Sportiva и така и не си купих нищо.

Адидас Газелата на платформа е най-неудобното нещо което съм обувала

# 1 566
Добре дошъл, Септември!
...
Аз искам до последно да проветрявам пръсти и пети със сандали/бирки,и всичко що ми е удобно.
Ани и Сиска обичайно са прекрасни. Различни стилово, но наистина наслада за очите.
Ал, сакото е точно за теб. Чакам да видя с какво ще го съчетаваш.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 09:52 от MagniМ

# 1 567
Ох, Магни, Магни, прекрасна си!

# 1 568
  • Бургас/Пз
Ох, Магни, толкова си прекрасна ❤️❤️❤️
Момичета, мислите ли , че този цвят отива на брюнетка

# 1 569
# 1 570
O Магни… замайваш направо!
Цикламата стои чудно - нали манекенката е даже брюнетка?
А цикламените обувки на холандски ток така ме провлякоха. Но вече избягвам остро.
Ето с какво се сдобих. Много удобни.
https://cz.ecco.com/cs-CZ/product/5643404275/ECCO-SCULPTED-SANDAL-LX-35

# 1 571
За NB едвам ме навихте Grinning Поръчах едни черни, бях пробвала такива в Humanic. Ще видим като дойдат как ще са.

# 1 572
  • Берлин
Прелитам, за да кажа, че видях прекрасници Ани, Магни, Сиска, Света и сакото на Ал, ама без нея. Мога да кажа само, че стилът и отличната форма на показващите се тук е страхотна мотивация.
Аз броя дните до отпуска...и ям смокини. Агент беше попитала в началото на темата, отговарям сега: истинска проява на обич е Мм да обиколи 2-3 пазара в най-голямата жега, за да ми донесе любимите смокини.

# 1 573
Моят така обикаляше някога Студентски град за шоколад по нощите. Вчера кандиса, както казваше баба ми, на импулсивно резервиран уикенд в Осло, което му “осигурява” 36 часа почти без сън. Работа, концерт в Лондон, летище, полет и после както се получи. Разгледах малко снимки, не ме впечатли май, но билетите бяха доста изгодни.
Всички, които видях последните няколко страници са/сте чудесни.

# 1 574
  • Велико Търново
Ах, прекрасна си, Магни!
mtz, страхотни снимки!
Кецове, сникърси или просто обувки като излязох от стаята тази сутрин видях тези.Сините ми стискат, защото са с ластик вместо връзки, а розовите са ми леко широки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ани, според мен ще стои страхотно.Поръчвай, ако още не си.
За роклята на Маrella -на мен много ми харесва, аз явно пуснах снимки в дневниците за слабеене.
Скрит текст:
Тук съм след 12 часа дежурство.

Общи условия

Активация на акаунт