Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 698
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 545
Сиска, Ани, чудни сте!

Концерта снощи беше уникален, не очаквах такова шоу!

# 1 546
  • В заешката дупка
Сиски, а според мен не си сменяй маратонките!  За мен точно тези по-грубовати маратонки дават болд стейтмант на всичките ти аутфити и “бадес” на цялостното ти излъчване, което страшно много ти отива! Heart Eyes С другите “по-елегантни” това ще се загуби.

# 1 547
Сиска, аз също се загледах в обувките вчера. Много, много ми харесва как си ги комбинирала. Даже си помислих, че аз никога не бих носила такива дрехи с такива обувки, все си мисля, че няма да ми отива. Като показаните от Sweta обувки и аз имам, е по-неудобна обувка никога не съм носила. Обула съм ги не повече от 2-3 пъти. Не знам, може в моите да е проблемът.

# 1 548
  • В заешката дупка
Човек като се престраши малко и излезне извън калъпа и “утвърденото”, може да открие невероятни съчетани, които даже са и удобни. Simple Smile И на мен спортно-грубоватите маратонки са ми любими от известно време и заменят успешно сникърси с равни и твърди подметки и краката ми са много доволни. А преди години: аз - маратонки извън спорт? Абсурд!

# 1 549
Изпуснах Света, но знам, че е била елегантна.

# 1 550
  • София
Ани, много стилна и красива!
Сиска, много хубаво тоалетчето!
Вижте, какво ще дойде при нас в ДЪ Мол!!

# 1 551
  • Бургас/Пз
Гледах днес за концерта на ЕШ, голямо преживяване е било, страхотно.
Веси, споделям абсолютно твоето мнение за по-младите изпълнители.
Относно спортните обувки и токчетата - преди няколко години определени дрехи ми бяха немислими със спортна обувка, с времето обаче доста комбинации ми харесват и ги използвам в ежедневието си. Доста често съм с по два чифта обувки , в зависимост какъв ден ми предстои. Понякога и с три, ако ще спортувам след работа Simple Smile
Май с годините удобството излиза на първо място.
Снощи обаче нямах никакъв проблем с 10те см дори и пеша отиване и връщане до ресторанта, който е на около 15мин. в едната посока от вкъщи, но аз по принцип нямам проблеми с вървянето на ток все още, дори и тънък.
Доволна съм много от белия панталон, който въпреки че е полиестер се оказа много хубава , тежка и немачкаема материя. Заспа ми точно както на талията, така и на дължина, без да им нужда от корекции, което много рядко се случва при мен Simple Smile

О, Копче, много готино... стилната жена ще ти е под ръка ☺️🥰

Благодаря на всички за хубавите думи! Много добре и удобно се чувствах снощи, както се казва "в кожата си". Изкарахме си една много хубава вечер. За съжаление след два дни ги изпращам децата за Германия и отсега ми е криво

# 1 552
Сиска, Ани, прекрасни сте Flowers Hibiscus
Пропускам снимките обикновено.
Сиска, ще ми е интерсно да споделиш за Марела роклята, като дойде.
Рядко нося рокли, но тази ме замисли. Всъщност имам две рокли за лятото и една кадифе на 100 години за по- специален случай.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 23:22 от Elirost

# 1 553
Siska, супер си Simple Smile
Много ги отива този стил, много.
Аз чантата загледах, че и свалих снимката, за да я разгледам по-добре.
Сега, за токчета и сандали - ще си още по-супер с тия рокли ако се качиш на токче.
Сандали за ходене много избирам, че като излезнем вечер и навъртим 6-7-10 км и трябва да ми е удобно. Откритието на това лято ми е този модел, на снимка е малко като за баби, но стои супер черните не ги свалям (е, не карам кола с тях - едно заради сигурност, две да не им отидат токовете)
и тези, които без значение тока са ултра удобни и стоят доста по-добре обути от на картинка, имаше ги и в бяло, но бледнееха пред цикламата

Ани, много ти е добре визията, косата, всичко. Изглеждаш разкошно в такъв модел панталон, много е стилно.

За маратонки вс. груби кожени гуменки - аз съм за маратонките.
Нося по-груби с плътен чорапогащник плюс класическа рокля, също и с черен костюм (пола или панталон) и ми харесва.
Сега искам да си взема NB, но ще ходя да пробвам в Балистик.

Vesana, на същото мнение сме с ММ. Искаме нови таланти.
Примерно на D.Mode вокалът в младите си години има кадифе в гласа, да се побъркаш като го слушаш, а сега ....хм. Пропускаме.

Macadamia, не съм трила черната рокля, стои си.

За вечерно излизане - с удоволствие Simple Smile

# 1 554
И на мен много ми харесват NB, а и са доста удобни, поне при пробата. Но все още им се чудя, защото не съм сигурна, че ще успея да ги съчетая с гардероба си

# 1 555
ами мисля не са трудни за съчетаване, виж Сиска колко добре изглежда с рокля и маратонки на тези снимки

Мисля да си взема нещо ярко и цветно, обичайно съм в черно и ще стоят супер.
Черни си имам, но ставам много черна сякаш

# 1 556
  • Бургас/Пз
ами мисля не са трудни за съчетаване, виж Сиска колко добре изглежда с рокля и маратонки на тези снимки

Мисля да си взема нещо ярко и цветно, обичайно съм в черно и ще стоят супер.
Черни си имам, но ставам много черна сякаш
Аз да покажеш какво си избрала. Искам и аз още едни НВ, но да не са пак 327, въпреки че са ми много удобни.
Цикламените лачени обувки са ми вече в кошницата и съм на един клик да ги поръчам ☺️ Само нещо много остри ми се виждат , та малко им се чудя

# 1 557
  • Sofia
Ани и Сиска, радост за окото сте!
Толкова елегантност и естетика показвате.

# 1 558
Цитат
За маратонки вс. груби кожени гуменки - аз съм за маратонките.
Ал, ако имаш предвид показаните от мен обувки - наричат се сникърси.
Това са гуменки:
Скрит текст:

Аз съм ок, че предпочиташ маратонки пред сникърси, различни сме всички - различни неща харесваме, но може ли без груби епитети към обувките, които не харесваш?

# 1 559
Груби обувки не значи нещо лошо, просто за мен също има по-фини и по-груби обувки
Макуинките, за които говорим( макар моите да са на Балдинини, кожени, ужасно неудобни) за мен също са груби, както и някои сникърси, гуменки, кецове бих определила като груби, заради личното ми усещане към формата им.

Общи условия

Активация на акаунт