Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 459
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 665
Пепси, добре си е роклята, но ако ти се притесняваш, наметни нещо.Аз чак дотолкова не съм се крила в църква.Ръцете имам предвид.

# 1 666
В края на седмицата дават захлаждане, та един шал или фина жилетка ще дойдат точно на място Hands V
От показаните рокли, аз съм за синьо-бялата или светло синята Simple Smile

# 1 667
  • Ямбол
На мен първата синя рокля много ми хареса 💜, много ми е кокетна с тази якичка. И с обувките си подхожда.

# 1 668
И аз мисля шал ще свърши работа.

# 1 669
Точно между светло синята и тази на райета са ми колебанията. Другите две са по - вечерни сякаш. Ще гледам и прогнозата и ще реша Simple Smile.
Нямам особени притеснения от ръцете си, но все пак и не ми се иска да срещам неодобрителни погледи от страна на отците примерно на  празника  Simple Smile

# 1 670
Пепси, и аз гласувам за шал.
Момето, много ми е интересно каква е закопчалката на гърба и дали си отговарят размерите?
За протокола не съм учила в София, не съм била на общежитие и Цецо знам кой е.
Показаната мода в преливащи цветове не е моето.

# 1 671
  • София
Зари, куфар е супер подарък!
Пепси, шал е добра идея. Голи рамене не са ок в църква, но ако има леко загатване като ръкав на една от роклите - също е приемливо. Синята рокля много добре ти стои.
Преливащите костюми и на мен не ми харесват особено - преливането е феерично, а костюмът като концепция е облекло за работа и малко противоречиво ми е, ама не в хубавия смисъл на думата.

Аз се чудя на една дивотия - дали имам нужда от горна дреха в животински принт и ако се престраша да я взема, ще ви се покажа.

# 1 672
Куфар бях подарила на свекървата! Много беше доволна...

# 1 673
Куфар е чудесен подарък.

Преливащите костюми не са моето, красиви са, но аз съм по практичното черно

# 1 674
  • София/Севлиево
И аз бих се зарадвала на подарък куфар.В момента търся нещо за малкия ,но се чудя дали да го взема съвсем детски или да е нещо, което пример след 10 години да може още да го ползва...

# 1 675
Harpalike и аз съм си включила в списъка с харесани дрехи един доста екстравагантен шлифер, за който имам големи колебания трябва ли да купувам и ако да, къде ще го нося Simple Smile ?...
Куфар, особено когато е желан, е чудесен  подарък zari65
Елислава, ако купуваш някакъв скъп куфар, според мен избери нещо по - универсално. Все пак детето, едва ли ще си играе с него. Може да му закачиш някаква играчка, за да си го разпознава лесно и да му се радва.
В Студентски град си беше супер! Освен безкрайни купони и сериозно учене  падаше. Както каза един колега софиянец - "Ама то тук е като в Александрийската библиотека бе. Каквото и да ти потрябва, някой го има. Записки на лекции, материали за курсови задачи и т.н."
Аз следвах по времето, когато непрекъснато имаше режим на тока, което  ни създаваше сериозни затруднения. Вечно някой чертаеше на свещи и се чувстваше като в килийно училище...
Цецо Спасов го познавам разбира се  Simple Smile.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:05 от pep_si

# 1 676
Зависи какво имаш предвид- с детски дизайн или големината?Всичко зависи и от цената.Има едни мн сладки куфари, които могат да се теглят от родителите, а детето отгоре да се вози.
https://www.baby.bg/product/trunki-detski-kufar-na-kolela-terans/

# 1 677
  • Sofia
Преди години от някаква томбола ми се падна куфар. Дойде яркочервен пластмасов с огромен домат Хайнц в средата. Joy Това нещо се употребява с радост от децата в продължение на 10г и винаги околните са питали от къде да си намерят такъв. Отделно сред купищата багаж по летища и гари този червен домат е разпознаваем за секунда.

# 1 678
Зари и аз мисля, че куфар е хубав подарък, особено когато знаеш, че приятелката ти търси точно такъв.
Пепси, синята рокля с якичката може спокойно да облечеш за повода и без шал, ако избереш синята на райе, сложи някакъв шал. Облечи каквото ти се носи. Шлиферът е твърде противоречив.

Дрехи с преливащи цветове гледам от пролетта в магазините - поли, рокли, сака, някакъв временен тренд е - не е моето.

# 1 679
Да споделя че обувки.бг получиха чантата рекламация на 2/9 и нта 3/9 ми възстановиха парите.

Поръчах Elleme Dimple в черно за работа, има крачета, събира 16 инчов лаптоп, надявам се да ми пасне и да не ми е много голяма. Три седмици доставка
Имам тяхна мини чантичка подарък, перфектна е.

Куфара с домат е велико

Общи условия

Активация на акаунт