Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 778
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, видях тази четка на Ревлон в брошурата за идната седмица в ЛИДЛ. Някой използвал ли я е и има ли мнение?

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 13:59 от Janice_

# 136
Коя е четката?Тази ли:ч

# 137
Да, извинявам се, забравих да сложа снимката. Редактирах коментара.

# 138
  • София
Много е хубава за дълги коси. Оформя отлично и не изгаря косата. А на тази цена, ако имате нужда, не се замисляйте!

# 139
  • Пловдив
А не се ли заплита косата? Имам нужда, ама не знам дали ше се справя, че съм с 2 леви Grinning

# 140
Тя върти ли се?

# 141
Точно такава ми е косата - дълга, а не искам да ми я гори. Гледам в интернет много положителни отзиви за нея.

Не, не се върти, ти трябва да си въртиш ръката.

# 142
  • София
Не се върти. Много е лесна за употреба. Достатъчно мощна е като сешоар. Лесно и бързо оформя косата. Не заплита, защото четката е доста голяма като диаметър.

# 143
Мерси, -. имам две невъртящи и макар и много стари, ми вършат супер работа.

# 144
  • Пловдив
А, тя е не въртяща...Thinking Дали ще е по-лесно ползването?
А тя е като сешоар, нали?

# 145
  • София
Да, лесна е за ползване. Сешоар с четка е практически.

# 146
Използвах талона от Дм за Нордикс и взех 2 пасти, както и 2 четки за зъби. Никога не съм ги ползвала, дано да не ме разочароват.
Взех и похваления стик против изпотяване на Сапунена работилница от Лили.

Набелязала съм някои неща от талоните от лайфа, ползвам и тези от календара. Харесват ми тези талони, честно казано, досега не е имало толкова да ми харесат. Ще взема масло жожоба и иланг-иланг на Алтея, таблетки против котлен камък, сол за пране, почистващ препарат за перални от Денк мит, сапуни и течен сапун на Алверде. За сега май е това. Ако имате препоръки за други от талоните, ще се радвам да ми препоръчате нещо. Simple Smile

# 147
Напоследък кожата ми е много суха и чувствителна Sad , може ли да препоръчате душ гел?

# 148
Lietome как ще използваш маслата жожоба и иланг иланг?
Аз с кеф си използвах талоните за дм био  доста неща си купувам от храните .

# 149
  • Deutschland
Как са лидълските слънцезащити? Или Бочко 50 +? Не ми се ходи до Бургас до ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт