Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 765
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Light of Zartha
Дамиии чак сега виждам промоцията на ровента в лили и естествено търся четката, но е преди края на промоцията и от магазините казват, че.са им прибрали уредите. Моля ви който е виждал или види, да.пише къде ги има. За София става въпрос, промоцията е до 31

# 196
В сайта няма ли я?

# 197
Похвалиха тази, която май сега е в Лидл, виж дали ще ти върши работа, по-евтина е
https://www.lidl.bg/p/revlon-elektriceska-cetka/p10024280

# 198
За тези, които харесват корейската козметика - този месец, в Лили на добра цена е слънцезащитния крем с екстракт от ориз и пробиотик. Цената е 24 лв. SFP 50 +. Успокоява кожата, предпазва от слънчевите лъчи и изравнява тена. А оризът много добтюре, се отразява на кожата.

Препоръчвам го!  Ако нямах запаси от слънцезащитни кремове, сигурно 2- 3 опаковки бих купила. Simple Smile
Идеално, тъкмо ми свърши "лятната" слънцезащита. Предният път се заредих с 2 опаковки и си изкарах почти цялата пролет.

# 199
  • Light of Zartha
На сайта е изчерпана. Затова се сетих да ви пиша тук. Иначе има и в Лидл, но за тази чух много добри отзиви и затова така. Благодаря❤

# 200
И на мен ми се случи същото със синята на Skin 1004 (която повече харесвам btw). От темата за азиатската козметика научих че повечето момичета ползват тези корейските само зимата, а лятото предпочитат френска аптечна. Вече и аз така процедирам.
И на мен ми се случи същото с нея, много е хубава, но не става за плаж/ планина през лятото. Иначе за градски условия е ок. В Корея слънцето не е толкова силно и продуктите им са формулирани по друг начин, затова на нашите кожи са им слаби.

# 201
Скарлет, аз имах една на Ровента, нищо не правеше и я продадох за 35-40 лева, само я бях пробвала.
За четката на Ревлон има много положителни отзиви. Като търся уред, гледам видеа в ютуб за нагледност. Така си избрах сешоар преди месец.

# 202
Имам четка на Ревлон на 5-6 години.В началото не я ползвах често,но от 3 години се постригах боб и 3 пъти седмично си работи безупречно.

# 203
  • България
А става ли за сушене или само за оформяне на косата е?

# 204
  • София
Искам да ви предупредя, че от този лосион получих страшна алергия. Дори не съм мазала по тялото си, а намазах мъжа ми. На него му няма нищо, аз съм с обриви и сърбежи по цялото тяло и отивам да ми бият урбазон.

Аз също купих от него преди месец и нещо, бяха 2 на цената на 1, нещо такова и да ви кажа изобщо не съм доволна. Мажа се и няма 5 минути и все едно не съм се мазала с нищо.

# 205
Не става.Изсушавам я на 80% с сешоар и после с четката оформям.Разделям на сектори,като почвам отдолу.Така става най-голям обем.

# 206
  • Пловдив
Не става.Изсушавам я на 80% с сешоар и после с четката оформям.Разделям на сектори,като почвам отдолу.Така става най-голям обем.

Четката същият модел ли е, като тази, която е в момента в Лидъл? Мерси.

# 207

Четката същият модел ли е, като тази, която е в момента в Лидъл? Мерси.
Като модел я гледам,че е същия,но  на моята пласмасата е по-дебела и лъскава.Или са я променили малко или е тотално различна.Малко ще се отклоня но няма как иначе да обясня.Работя в мебелен магазин.Продаваме матраци.Един модел матрак ,с еднакво име се прави по съвсем различен начин за дистрибуторите и за хипермаркетите.При тях се търси цена и няма как да се изработи с еднакви консумативи.Затова се случва едни да са много доволни,а други да отбягват конкретна марка.При Лидъл всичко е до късмет,но много лесно може да върнеш с касова бележка,ако не си доволна.

# 208
  • Пловдив
Благодаря, Мая.

# 209
  • Prismatica Aerie
И на мен ми се случи същото със синята на Skin 1004 (която повече харесвам btw). От темата за азиатската козметика научих че повечето момичета ползват тези корейските само зимата, а лятото предпочитат френска аптечна. Вече и аз така процедирам.
И на мен ми се случи същото с нея, много е хубава, но не става за плаж/ планина през лятото. Иначе за градски условия е ок. В Корея слънцето не е толкова силно и продуктите им са формулирани по друг начин, затова на нашите кожи са им слаби.

В Корея има два типа слънцезащити - ежедневни (daily sunscreens) и подходящи за дейности на открито (outdoor activities)
Първите са леки формули с висока козметична елегантност и са подходящи за инцидентно, спорадично излагане на слънце - отиване до офиса, на пазар и т.н. Обичайно тези слънцезащити нямат висока адхезия към кожата и падат лесно от високи температури, пот или влага, механично триене.
Ако търсите слънцезащитен крем, подходящ за активности с висока интензивност (спортове на открито, ходене под силна слънчева светлина и т.н.), търсете продукти подходящи за дейности на открито. Те са специално формулирани да са устойчиви на вода, пот, себум, високи температури и т.н.
Отделно, бялата кожа е стандарт за красота в Корея и пазенето от слънцето се практикува от ранна възраст, като включва шапки, чадъри, дълги ръкави и едва накрая слънцезащитен крем.

Извинете за нахлуването в темата. Hands Pray Често попадам на мнения как корейските слънцезащити не пазят и мисля, че горното уточнение би било полезно.

Общи условия

Активация на акаунт