Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 784
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
В този сайт в описанието на някои от лосионите на Seventeen пише на кои парфюми наподобява ароматът: https://malena-shop.bg/catalogsearch/result/?q=Seventeen
 В момента имам Vanilla rose, който уж наподобява аромата на Dior addict. Не знам, аз не съм съм толкова впечатлена. Някъде четох, че преди са били по-добри, но са занижили качеството. Иначе блясъкът е приятен.
Най-траен и силен аромат аз усещам с лосионите на Victoria's secret, но пък те не ми дават достатъчно хидратация.

# 181
На VS съм използвала лосиона + миста за тяло лилавата серия, от аромата като трайност и интензитет бях много доволна, но със сигурност не хидратираше толкова, колкото ми се иска.

# 182
На Seventeen имам лилавия аз. Страхотен е. Много силно мирише, на VS имам Coconut passion и този на Севънтийн е доста по-силен, много приятни бляскави частици има. Като аромат не мога да го опиша, но ми е като на тежък зимен парфюм. Аз обичам такива та си ми харесва 😹

# 183
DzhuliB, а сладникав ли е? Искам лосион, който като си го нанеса и мина от някъде да ме питат с какво съм намазана 😂 Да не ми трябва изобщо парфюм 🌸

# 184
Много е силен, да, може да минеш и без парфюм, малко на арабски аромат ми прилича, сладникав, не бих казала особено.

# 185
  • Deutschland
Парфюмни лосиони ползвам на Avon. Например Rare pearls и Maxima. Няма някой да не ме е питал " Ти с кво си?"
Вторият не знам има ли го още, аз имах запаси и ги доизразходвам.
Освен аромата, попиват почти светкавично.

# 186
Bum bum-a мирише много зарибяващо, иначе си е лосион като лосион, но аз го харесвам. Заради миризмата си взех и мист спрея, но е сладък, летен мирис, не е за студено време.

# 187
  • Deutschland
Искам да ви предупредя, че от този лосион получих страшна алергия. Дори не съм мазала по тялото си, а намазах мъжа ми. На него му няма нищо, аз съм с обриви и сърбежи по цялото тяло и отивам да ми бият урбазон.

# 188
  • София
Дами, тази лист маска за лице е страхотна! Не помня обаче от къде съм я купувала. Simple Smile Не я подминавайте, ако я видите в ДМ или в Лили или в друг  магазин.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:45 от Amiamo

# 189
  • Deutschland
Тони Моли са страхотни. Ползвала съм ги и аз.

# 190
  • София
За тези, които харесват корейската козметика - този месец, в Лили на добра цена е слънцезащитния крем с екстракт от ориз и пробиотик. Цената е 24 лв. SFP 50 +. Успокоява кожата, предпазва от слънчевите лъчи и изравнява тена. А оризът много добтюре, се отразява на кожата.

Препоръчвам го!  Ако нямах запаси от слънцезащитни кремове, сигурно 2- 3 опаковки бих купила. Simple Smile

# 191
И аз съм доволна от тази слънцезащитна. Сезона свърши, но ще вметна че не става за плаж и явно е само градска. Аз си мислех да я ползвам за всичко, но изгорях моментално с нея в мига в който стъпих на плажа. 3 пъти й давах шанс за да се уверя че не греша. Така че си е градска слънцезащита, потвърдено.

# 192
И на мен ми се случи същото със синята на Skin 1004 (която повече харесвам btw). От темата за азиатската козметика научих че повечето момичета ползват тези корейските само зимата, а лятото предпочитат френска аптечна. Вече и аз така процедирам.

# 193
Здравейте, получих като подарък към поръчка Cocosolis Glow, и си го взех да го ползвам на морето, обаче боклукът ми омраза дрехите в кафяво!! Пишеше, че може да оцвети леко светли дрехи, ама то направо не е леко, а като боя, всичко цапа, без значение светло или не. Някой има ли опит дали се пере!? Много ме е яд.

# 194
Няма причина да не се изпере, най- много да се наложи да ползвате обезмаслител, за да се отървете от мазнотията, но "цветът" са си най-обикновените съставки в подобни продукти- Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide Red.

Общи условия

Активация на акаунт