Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Напомням за лайфа днес, от 18 ч.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive

# 571
Някои от нещата в котешкия календар съм купувала и котките ми много ги харесват. Не мисля, че е имало нещо от Dein best, което да им купя и да не са харесали - лакомства, гранули, пастети, паучове, консерви.

# 572
  • Deutschland
Четох много добри отзиви за млякото за коса на Балеа mystik oil от новата лилава серия. В ДМ е 2, 45 €, в Ибей 15 € 😂.
Една писала, че това е Светия Граал за косата й, правела я много мека, подредена и ухаеща. Не знам трябва ли ми в момента, ама се замислям.

# 573
Нямам търпение да попадна на продукти от серията в България, за да взема Purple Heart

# 574
  • София
Спомняте ли си тази маска? Много я харесвах, защото пилингът не е с костилки или други елементи, които причиняват микронараниявания по кожата, а със захарни частици. Беше гъста и наистина лепкавата част сякаш изсмукваше замърсяванията.  От доста време искам да намеря нещо подобно като продукт, но безуспешно, някой да има идеи? Единственото, което леко се доближава, са малките пакетчета на Балея със захар и витамин С, но са по- редки, а и ми се иска да е пълноразмерен продукт.

# 575
Скрабовете на Organic shop са такива, захарни са, гъсти са, ето показвам реална снимка на този, който съм отворила и използвам в момента:

# 576
  • Някъде там
Пристигна шампоана, който споделих, че съм поръчала. Ето този: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sante-naturkosmetik-shampoan-za- … 055297220262.html. Голямата ми дъщеря го изпробва днес и няма как да не споделя този резултат с вас:

Блясъка е огледален.Шампоанът има приятен аромат, ухае на йогурт.След този резултата,  обмислям да поръчам този за обем и този, който е за интензивна хидратация.

# 577
Искрица, има една немска инфлуенсърка, която прави фитнес тренировки - Памела Рейф. Тя си направи серия за коса, която има в ДМ (не в България) и преди да пусне нейната серия за коса, показваше само Sante. Твърдеше, че използва само Sante.

# 578
  • София
Janice, благодаря ти, ползван ги. Но за тяло, а и леко се пенят. Тази маска беше за лице, не смея с тях да си жуля лицето Joy

# 579
Да ти кажа за лице не са никак зле. И аз мислех, че ще са твърди, но си правя едни памучни тампони със захар и зехтин, захарта е доста по-груба от тази в скрабовете на Organic shop. За тяло смесвам и с малко утайка от кафе. Кожата ми става кадифена.

# 580
  • Някъде там
Janice_, следвам Памела Рейф, но не знаех, че е използвала само тази козметика. Това съм го пропуснала. Поръчах и маската за коса от тази серия.

# 581
  • Deutschland
Коя е серията за коса на Памела Рейф? Аз и нея не я знам, де. Санте също не съм ползвала. Голяма грешка май. Тука по разни групи преди време хвалеха и кремовете за лице на марката.

# 582
  • Някъде там
Коя е серията за коса на Памела Рейф? Аз и нея не я знам, де. Санте също не съм ползвала. Голяма грешка май. Тука по разни групи преди време хвалеха и кремовете за лице на марката.
Това е марката на П.Р. https://www.dm.de/marken/ela-natural-beauty
Гледате ли Live на ДМ. Доста интересен е Simple Smile

# 583
  • София
Включих се последните 5 мин и получих талони, доволна съм. Само чух, че е нещо за кокосово масло.

# 584
  • Бургас
При мен за пореден път не ми се включи лайфа! 😡
Друг имал ли е проблем?🤔

Общи условия

Активация на акаунт