Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 798
  • 747
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив
Кой ексфолиант е по-хубав Blush

# 106
Нито един не бих взела. Първият има на второ място в състава алкохол и ще пресушава, вторият е със сулфати, които са агресивна съставка и избягвам, особено за деликатната кожа на лицето. Алверде ме отблъснаха с това, че винаги слагат много алкохол в продуктите си.

Бих опитала този (не съм го ползвала), звучи много по-добре:

# 107
И аз не бих взела нито един, пробвала съм гелове и ексфолианти на Алверде, парене, стъргане…ужас. Докарах си нарушена кожна бариера.
Някой ползвал ли е тези продукти?

# 108
  • Пловдив
Днес е dm live в 18 ч.

# 109
  • Deutschland
Не е по темата, но имате ли отзиви за турските шампоани Елидор? Германките много ми ги хвалят, ама за косопад били супер, ама за блясък. Хубаво, вчера следобед си купих един и както винаги в бързането нарамих един 2 в 1. Проверявам после, бил за пърхут. Не ми се занимава с връщане и надали ще го заменят.

# 110
Не е по темата, но имате ли отзиви за турските шампоани Елидор? Германките много ми ги хвалят, ама за косопад били супер, ама за блясък. Хубаво, вчера следобед си купих един и както винаги в бързането нарамих един 2 в 1. Проверявам после, бил за пърхут. Не ми се занимава с връщане и надали ще го заменят.
А откъде го закупи че и аз искам?

# 111
  • Deutschland
На път за Пловдив спряхме на Граф Игнатиево, там дето е военното летище. На самия път има магазини и от там. Около 5 лева е.

# 112
  • Пловдив
На път за Пловдив спряхме на Граф Игнатиево, там дето е военното летище. На самия път има магазини и от там. Около 5 лева е.
На път за Пловдив вдясно ли са магазините? Имаш ли спомен за какво бяха?

# 113
  • Deutschland
По пътя Пловдив - Карлово се пада вдясно. Голям съм заплес. На магазина пише нещо меса, месни изделия, но има всичко, не само това.
 Магазина е до заведението, в което продават готова храна за вкъщи.
В другото село Труд, от същата страна на пътя видях турски магазин. Може и там да има, както и парфюми, но не съм влизала.

Добавям адрес
Месарница Vip foods
ул. „Карловска“ 2а, 4198 Граф Игнатиево, България

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 12:54 от Фрау С

# 114
Аз ги харесвам елидор и от турция си ги купувам като ходя засега оранжевия най ми допада ...

# 115
Някой ползвал ли е тези продукти?

Аз ги ползвам в момента. От тоника съм много доволна, чиста водица, която хидратира идеално, позволява наслояване, не тежи или лепне. За жегите е перфектен. Серумът е много пипкав, на суха кожа лепне много и трябва да се нанася веднага след тоника, ама наистина веднага, за да не лепне. Иначе и двата продукта са с хубав състав и за работата, която вършат (базово хидратиране),  спокойно се нареждат до други по-скъпи продукти, които съм ползвала.

# 116
  • Пловдив
По пътя Пловдив - Карлово се пада вдясно. Голям съм заплес. На магазина пише нещо меса, месни изделия, но има всичко, не само това.
 Магазина е до заведението, в което продават готова храна за вкъщи.
В другото село Труд, от същата страна на пътя видях турски магазин. Може и там да има, както и парфюми, но не съм влизала.

Добавям адрес
Месарница Vip foods
ул. „Карловска“ 2а, 4198 Граф Игнатиево, България
Благодаря, в петък ще отида Heart

# 117
  • Стара Загора
Някой използвал ли е тези таблетки против котлен камък?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-tabletki-protiv-kotlen-k … l#dm_bv_container

# 118
  • Сливен
Да,сигурно от 10 години,въртя ги с подобни на Лидл

# 119
На Елидор преди години съм ползвала шампоан и балсам и съм с положителни впечатления. Консистенцията и аромата помня, че ми харесваха и правеха косата ми мека.

Този серум продава ли се в България? Обиколих няколко Дм в три града и не го видях. Имам шампоана и балсама, та исках да си допълня комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт