Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Deutschland
Например тези двата :

# 91
Може ли да покажете как изглежда лосионът на Балеа нормално нанесен на кожата?

# 92
  • Deutschland
С удоволствие, но няма слънце в момента и няма смисъл. Блясъкът само на слънце е видим.

# 93
Здравейте, търся нещо хидратиращо за тяло с частици (брокат). Виждали ли сте подобни?

Аз използвам на тази марка. Не мога да кажа доколко лосиона е хидратиращ, но блестящите частици са много нежни. Имат и голям асортимент от аромати.

# 94
  • Някъде там
Ползвам от тази серия боди крем.В тази опаковка е моето,
като блясъкът е много деликатен и хубав. Има много финни частици в него, които се виждат на силна слънчева светлина.Аромата е приятен, не е твърде силен. Има и муниси, поне в моята кожа този лосион попива много трудно.

# 95
  • Deutschland
Искрица, лосиона е с кафяв цвят и попива почти веднага , крема виждам, че е бял.

# 96
  • Някъде там
Искрица, лосиона е с кафяв цвят и попива почти веднага , крема виждам, че е бял.
Да, бял е със златисти частици в него.

# 97
... Но реших да си купя за първи път спирала от аптеката и се спрях на SVR.
Може ли да споделиш коя е спиралата?

# 98
Балсамът на Banila Co и на мен ми замъгляваше очите при употребата му в тази зона, иначе наистина почиства грим идеално. В момента ползвам този с лайка на The Body Shop и нямам такъв проблем, също почиства чудесно.

# 99
Някой с мнение за този серум?

# 100
  • Варна
Издирвам лосион, спрей за тен. Моля за препоръки на такъв, от който сте доволни.

# 101
Не е по текущите теми, но видях този спрей в интернет, с знам, че има любимци на ароматите с кокос:

# 102
Скрит текст:
Някой с мнение за този серум?

[/spoiler]
И аз се чудих за тези серуми, но не съм срещала все още мнения и не си взех.
Иначе харесвам хидратиращия лек крем Hyalurogel Light, взех си и серума от серията.
Вчера в немския ДМ видях тези почистващи, 5-7€ бяха, в приложението видях, че имат и кремове за лице. 
Скрит текст:

# 103
  • Deutschland
Тези лакове дали съхнат бързо? Носи ми се глитър, докато е лято още.

Някой попита как стои блестящия лосион на Балеа. Снимах отблизо

# 104
  • София
Розовият балсам за почистване сваля безкомпромисно и нежно грим, но бъркането в бурканчето, чуденето къде да оставиш бъркалката - капачката, как да ги затвориш с ръце, които вече са омазани... Защо просто не го сложат в тубичка?!

Общи условия

Активация на акаунт