Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И този лайф изпуснах. Даже не знам за какви продукти е бил.

По препоръка на една инфлуенсърка и влогърка  за втори път си купувам тази оадта за зъби от ДМ:

Наистина е много добра!

# 586
Фрау,тази лилавата серия при маските ли стои,не я видях в нашия квартален ДМ. Или само в по централни е заредена?
Амиамо,избелва ли наистина тази паста?

# 587
  • Deutschland
Виж в сайта на ДМ по пощенски код къде в града има наличност. При мен в квартала има серията, но млякото се е изчерпало светкавично.
Допълвам, че не би трябвало да стои при маските, а на отделен стелаж. Поне така процедират с лимитираните серии.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 08:49 от Фрау С

# 588
Има нови талони в приложението на ДМ.

# 589
  • Deutschland
Успях да се сдобия с шампоан и лечение за коса 3 в 1 от лилавата серия Балеа. Нямаше абсолютно нищо друго, последния финиш спрей ми го измъкнаха под носа. Отзивите са страхотни, а аз съм убедена че при новото зареждане вече ще са развалили продуктите. Така стана и с Балеа плекс.

# 590
  • Пловдив
Какви са тия талони, понеже нямам приложение.

# 591
Талоните са за отстъпка на определени продукти. Има много изгодни предложения, например зимата имаше талони 1+1, купуваш два броя от един продукт и плащаш само единия.

# 592
Някой има ли впечатления от това почистващо мляко?

# 593
Да, редичко е, но е приятно. Или пък си е нормално, а просто аз свикнах с по-гъсти почистващи млека.

# 594
момичета, някой от вас ползвала ли е този бб крем

никога не съм ползвала такъв вид кремове и не знам какво да очаквам освен да няма аромат и не ми дразни кожата, защото имам чувствителна и суха кожа.
Просто влязох да разгледам какви има и този направи впечатление, че пише хипоалергенен

# 595
Чист глицерин от аптеката.
Прави чудеса и е супер бюджетен.
Мажеш обилно ,слагаш едни найлонови ръкавички и стоиш колкото искаш. Вечер преди лягане задължително мажеш само с глицерин.
Искам да Ви благодаря за съвета.
Повлияна от този коментар пробвах да ползвам чист глицерин вместо нощен крем за лице след серумите с активни съставки и работи отлично.
Имах притеснения, че липсата на оклузивни съставки може да попречи да се задържа влагата в кожата, но въобще няма такъв проблем. Огромни благодарности!

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:08 от kikithealien

# 596

Чист глицерин от аптеката.
Прави чудеса и е супер бюджетен.
Мажеш обилно ,слагаш едни найлонови ръкавички и стоиш колкото искаш. Вечер преди лягане задължително мажеш само с глицерин.
Искам да Ви благодаря за съвета.
Повлияна от този коментар пробвах да ползвам чист глицерин вместо нощен крем за лице след серумите с активни съставки и работи отлично.
Имах притеснения, че липсата на оклузивни съставки може да попречи да се задържа влагата в кожата, но въобще няма такъв проблем. Огромни благодарности!
[/quote]

Радвам се ,че съм помогнала по някакъв начин! 🌹
Глицеринът е най-доброто овлажняващо средство а е най-подценяваният. Не случайно в почти всички козметични продукти за лице се съдържа глицерин.
Просто в чист вариант попиването в кожата е доста по-бавно.
Хиалуроновата киселина ,която е най-спрягана за едно от най-добрите овлажняващи съставки е в пъти по-малко овлажняваща от глицеринът.
Изсипвам си глицерин в едно шишенце с помпичка и зимата го ползвам постоянно. Ръцете ми от години не съм ги виждала напукани или зачервени.

# 597
  • София
По съвет мисля в тази тема преди време, добавям глицерин и в течните сапуни. Много добре се отразява.

# 598
Някой може ли да сложи снимка на този глицерин от аптеката и колко струва?

# 599
  • София
От аптеката до нас купих такъв - https://www.veta-pharma.com/index.php/bg/productbg/hr-dob-bg/gli … erin-vt-40-g.html Лев и нещо беше.

Общи условия

Активация на акаунт