Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 674
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
В Парфимо има добри цени и намаления на много продукти - грим, парфюми и козметика.

# 661
В Парфимо има добри цени и намаления на много продукти - грим, парфюми и козметика.
И аз пазарувам често от там, препоръчвам.

# 662
Добре, че писахте за makeup, да се отрезвя и поспра с трупането на ненужни козметики 🙂
Зарибяващи са талоните, но реално в 90 от случаите си купувам неща, които не ми трябват.

# 663
  • Бургас
Това хубаво ли е,някой да го е използвал?

# 664

Изсушава кожата.

# 665
На мен ми допада, не ми изсушава кожата. Измива хубаво.
Лично аз предпочитах пяната за измиване на Балеа и много ме е яд, че и спряха вноса.

# 666
Хора,на essence продуктите ми допадат-хайлайтер,бронзър,прах.руж,мат.пудра,сенки,контуриращото дуо -НО на всички от тях им се откачиха капачетата на кутийките за нула време и сега трябва да ги хвърля,зощото не мога да ги съхраня,а всеки път да нагласям счупения капак ми е изнервящо и унизително,нищо че са евтинджоси…край с тях.

# 667
  • София
Аз си взех гланца на Мейбълин Moon, показан вчера. Така и така съм го загледала от много време.
Това комбо прави много приятни устни:

# 668
Опитай да ги залепиш точно където са се откачили горната и долната част с ивица анкерпласт/лепенки или нещо подобно. Аз имам две такива залепени - отварям и затварям без проблем.
Хора,на essence продуктите ми допадат-хайлайтер,бронзър,прах.руж,мат.пудра,сенки,контуриращото дуо -НО на всички от тях им се откачиха капачетата на кутийките за нула време и сега трябва да ги хвърля,зощото не мога да ги съхраня,а всеки път да нагласям счупения капак ми е изнервящо и унизително,нищо че са евтинджоси…край с тях.

# 669
Доволна съм от тези двата. Balea го няма в приложението, случайно го видях наличен в магазин, отпреди смяната на бранда съм доволна от него.

# 670
И на мен този гел не ми изсушава.
Също ми се чупят капаците на Есенс и подобните дрогерийни.Благодаря за идеята с лекопласта.

# 671
Имам абсолютно същият проблем и въобще не ми е минавало през акъла, че вината не е в мен. Аз ги залепвам или ги слагам в зип пликчета, но е много досадно.

# 672
Гела.за лице на Балея за комбинирана кожа,като моята е много хубав и не изсушава.

# 673
  • Бургас
Купих го аз,но още не съм го изпробвала. С комбинирана кожа съм и мисля,че ще ми е добре. Ще дам отзиви допълнително.

# 674
  • Някъде там
Вчера ходим до ДМ за да пробвам глоса, който си харесах от live НА ДМ. Не ме впечатли, не е траен и не дава пухкав обем на устните.

Общи условия

Активация на акаунт