Априлче 2025

• 44 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Привет, Екатерина! Честито! Всичко изглежда наред.  Имаш плоден сак, все още не се вижда жълтъчно мехурче в него, но до седмица две, вярвам ще е там и ще му бие сърчицето с пълна сила. Предполагам ти е казал след около 2 седмици да отидеш да чуете пулс.

# 136
Благодаря, успокоихте ме наистина. ❤Всъщност не каза абсолютно нищо, точно заради това и се притесних, но си записах час за следващата седмица при друг лекар.

# 137
Здравейте и от мен. Пожелавам пухкав финал на всички 😍

В 7 г.с. съм.
Получих зацапване миналата седмица, веднага отидох на доктор и ми изписа прогестерон, вит. Ц, и но шпа. Цяла седмица имам леко зацапване от време на време, но не нещо сериозно. Днес на прегледа доктора, каза че няма нищо страшно.
На никои не сме казали още, и за това споделям с вас. 😇

# 138

В 7 г.с. съм.
Получих зацапване миналата седмица, веднага отидох на доктор и ми изписа прогестерон, вит. Ц, и но шпа. Цяла седмица имам леко зацапване от време на време, но не нещо сериозно. Днес на прегледа доктора, каза че няма нищо страшно.

Ох и аз съм в тази ситуация Sad имам розово зацапване и след малко отивам при АГ. Надявам се всичко да е наред 😊

# 139

В 7 г.с. съм.

Ох и аз съм в тази ситуация Sad имам розово зацапване и след малко отивам при АГ. Надявам се всичко да е наред 😊

На мен нищо не ми изписаха, но не ме е и гледаха. Само ми каза гинеколожката, че ако е еднократно и малко, не е проблем. При мен не се повтори, поне засега. На преглед съм на 29ти и се надявам, да видим вече сърчице. На теб какво ти изписаха? Надявам се, че са те успокоили и всичко е наред. Казаха ми да не се притеснявам, но тук ми се виждат по- различни докторите и методите им, и не знам дали е ок..

# 140
Здравейте, първа бременност, на 39,  и моят термин е началото на април и ще се следя във Вита 2. Ще ми е интересно да обменяме мнения. Чували ли сте нещо за влиянието на ултразвука върху бебето?

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 08:25 от Belronika

# 141
Здравейте, първа бременност, на 39,  и моят термин е началото на април и ще се следя във Вита 2. Ще ми е интересно да обменяме мнения. Чували ли сте нещо за влиянието на ултразвука върху бебето?

Честито!! Със съвременната апаратура и ехографите, които ни преглеждат нас - не влияе по никакъв начин на плода.

# 142

В 7 г.с. съм.

На мен нищо не ми изписаха, но не ме е и гледаха. Само ми каза гинеколожката, че ако е еднократно и малко, не е проблем. При мен не се повтори, поне засега. На преглед съм на 29ти и се надявам, да видим вече сърчице. На теб какво ти изписаха? Надявам се, че са те успокоили и всичко е наред. Казаха ми да не се притеснявам, но тук ми се виждат по- различни докторите и методите им, и не знам дали е ок..

Казаха ми, че имам “раничка” и затова има зацапване, нищо свързано с бебето Simple Smile

# 143
Здравейте, момичета!
И при мен терминът е април 2025. В момента съм в 6 г.с и имам силно гадене. Ако и вие имате гадене как се справяте с него? Simple Smile

# 144
Moni_74, с дълбоко дишане и с ядене 🤣 Аз имам фобия от повръщане, защото аз не повръщам нормално.....😁

# 145
И при мен започна гаденето преди дни. Едно такова ми e лошо и гледам да похапвам по нещо /ядки, плод, сушени плодове и др,/, за да поотмине поне малко. Simple Smile
Мразя да повръщам и се надявам с напредването на времето тялото ми да не ме кара да го правя.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 12:10 от Бетичка

# 146
Здравейте, момичета!
И при мен терминът е април 2025. В момента съм в 6 г.с и имам силно гадене. Ако и вие имате гадене как се справяте с него? Simple Smile

И аз имам гадене, но не ми става гадно от определени храни, нито пък само сутрин, просто по няколко пъти на ден започва страшно да ми се гади. Засега печена филия ми помага, краставица също, но предполагам, че при всеки ще е различно... Редовно проветряване също ми помага малко. Понякога излизам да работя на терасата.;Досега само един път съм повръщала, някой път чак се изумявам, как може толкова да ми се гади, пък да не повръщам. 
Стискам палци леко да ни минава на всички. Сигурно ще ме сметнете за луда, но след първото гадене, малко чак се зарадвах 🤣 Все едно някаква индикация, че нещо се случва все пак 🤣

# 147
Аз също много се радвам, че ми става лошо, хаха 🤣❤️❤️❤️

# 148
И аз се радвам, ама ми се иска така сякаш леко да се забърза времето и да го прескоча този период светкавично.  LaughingLaughing

# 149
На мен ми помага често хапване на нещо дребно, на 2-3 часа, идеята е да не остава празен стомаха, малко като при прилошаването в кола

Общи условия

Активация на акаунт