Априлче 2025

• 43 973
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Аз кризи не съм имала, но имам пясък в левия бъбрек и като не пия достатъчно течности започва ужасно дразнене на уретрата. Повече ме притеснява ГД и да не се налага да минавам на инсулин....

# 466
Кактусче, обсъди с АГ и наблегни на диетата. Внимавай със скритите захари и наблегни на канелата. Сега пускал ли ти е кръвна захар, обременяване? Аз се изненадах колко много неща ми пусна като излседвания тоя път АГ. Предният си спомням, че по-късно започна с по-сериозните изследвания. Но пак подчертавам, аз имах други проблеми предния път и сме обсъждали други неща.

# 467
Дрехи и аз не бързам да купувам. Има иначе почти на всяка марка в моловете едни рипсени клинове тип безшевни дето са без ластик горе и са много удобни и разтегателни и не са тънки. Карам с един такъв вкъщи последните седмици 😁 Не знам за вас, но мен много ме дразни всичко що се върти около пъпа ми, направо ме подлудява, а не съм напълняла...

Кактус, насилвай се за водата, друг начин няма и аз имам дразнене като намаля приема по принцип.

А да ви попитам някой има ли проблем с апетита, защото при мен от поне 5-6 дни го няма, даже съм отслабнала с едно кило и много се филмирах.

# 468
Благодаря ви 🤗
На мен следящият ми пуска един куп изследвания. Сега е назначил и обременяване с глюкоза, в 20г.с. отново.

# 469
Благодаря ви 🤗
На мен следящият ми пуска един куп изследвания. Сега е назначил и обременяване с глюкоза, в 20г.с. отново.
Моите изследвания излязоха днес и излиза че имам бактерия и нитрити в урината,но док не вдига и малко съм се притеснила,а съм на преглед чак на 1 октомври...някой сблъсквал ли се е с такъв проблем Sad

# 470
Пуснете стерилна урина, за да видите дали наистина има бактерия - може да се е замърсила пробата.

# 471
  • Смолян
Благодаря ви 🤗
И на мен Стоилов му назначи, но в 28.

# 472
Момичета какво пиете за киселини. Във вторник чак мога да звънна в клиниката, за да питам. Последните 2 дни е някакъв ужас. Такова оригане, че … Добре, че не излизам, че хората кой знае какво ще си кажат.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 14:05 от Пълнолуние

# 473
Момичета какво пиете за киселини. Във вторник чак мога да звънна в клиниката, за са питам. Последните 2 дни е някакъв ужас. Такова оригане, че … Добре, че не излизам, че хората кой знае какво ще си кажат.
Необианацид ❤️😉

# 474
Аз кризи не съм имала, но имам пясък в левия бъбрек и като не пия достатъчно течности започва ужасно дразнене на уретрата. Повече ме притеснява ГД и да не се налага да минавам на инсулин....

И аз с песъчинки. В добавка на съветите на момичетата - Наблягам на кисело мляко, защото камъните, които образуват бъбреците ми са калциево оксалатни (като на 80% от хората, образуващи камъни), и идеята е на всяко хранене да консумирам и нещо млечно, за да може калция да се свърже с храната и да се изхвърли успешно, а не да остане в бъбрека. Това го научих след като изкарах камък в една френска болница преди три години и там ме инструктираха.

H&M имат едни дрехи за бременни before&after (за преди и след раждане) и доста ми харесват

# 475
И аз съм явно с много киселини от няколко дни, но понеже никога не съм ги усещала имам само оригване също Simple Smile))

При вас генерално варират ли симптомите на бременността? Аз станах пълну куку вече от притеснения и от следене. Няколко дни са едни симптоми, после изчезват, после нещо се променя, ту ме болят гърдите, ту не, ту ми е лошо няколко дни, после изчезва и това и тн и тн. Ще изкукам до прегледа.

# 476
И аз съм явно с много киселини от няколко дни, но понеже никога не съм ги усещала имам само оригване също Simple Smile))

При вас генерално варират ли симптомите на бременността? Аз станах пълну куку вече от притеснения и от следене. Няколко дни са едни симптоми, после изчезват, после нещо се променя, ту ме болят гърдите, ту не, ту ми е лошо няколко дни, после изчезва и това и тн и тн. Ще изкукам до прегледа.
Относно "кукуто", мислех, че съм единствената. 🤣 Вчера, излизам от вкъщи и пишкам, след десет минути каране, отново ми се пишка ужасно много, едва стигам до тоалетната в мола, излизам от тоалетната, мия си ръцете- пак ми се допишква, пак влизам..  отивам в ХМ и на излизане... Отново ми се ходи по малка нужда. Нито съм пила повече течности от обикновено, нито нищо. Направо си се прибрах, с очакването да не изляза от тоалетната, ноо не се повтори... Мъжът ми не спря да се хили, изобщо не ме взе насериозно, но аз дали не си изкарах акъла... Понеже никога не съм изпитвала симптоми на цистит и не съм имала, си помислих, че е това.

# 477
Здравейте,
За киселините много помага Caricol Gastro.
И е напълно безвредно. На мен само то ми помага.

Успешно бременнеене. 🤗🤗🤗

# 478
Пратих мъжа за Необианацид и ми е взел малка опаковка. Взех едно хапче и за момента не виждам никакъв ефект. Вероятно от 1 хапче няма как да има. Ще видя ден - два, ако няма действие ще пробвам друго.

Аз от толкова гадене не мога да стоя почти права. За излизане навън да не говорим….

# 479
Оооо, неее 😅 Луничке, след всяко ядене се смуче бавно и после още една преди лягане 🤗 ще има ефект, но не е веднага.
Аз последните два дни повече повръщам, сега пак ме мъчи мъдрецът. Малко се протеснявам, че днес не съм повръщала 🤣

Общи условия

Активация на акаунт