Априлче 2025

• 43 680
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз да се включа и в тази темичка, може би вие можете да ми препоръчате аг с добър ехограф в София. Моя аг нищо не вижда на своя ехограф и почна да ме притеснява.

# 661
Хей момичета и аз да дам ъпдейт тогава, и при нас всичко мина. 14г.с 2 дни, с момче сме. 😅Сигурно за това още повръщам хахаха Водя се 1 седмица напред, ама не са ми сменили датата ма термина.

Кактусче, моята плацента също е предна, ниско разположена и малко върху шийката. И аз се притесних, обаче ме уверяват всички лекари, че ще се вдигне. Почивка казаха, без вдигане на тежко. Но все пак и да се разхождаме, за да може да се вдигне нагоре. От лежане само няма как. Каза ми и един лекар, че повече фибри е хубаво да има, за да не се”калцира” плацентата. 😅😅И аз като вкарах един боб в менюто… и после така ми се прочистиха червата, че само аз си знам хахахах
Всичко ще е наред 🙏🏻С предна плацента просто по-късно се усеща бебче.

Здравейте, преди два дни беше и моята първа ФМ ☺ бебчето доста е пораснало, даже имаме предположение и за пол. Чакам другата седмица резултатите от БХС. Плацентата за момента е ниска и покрива цялата шийка. Трябва да се пазя, но най-вероятно ще се вдигне, дано 🙏 Шийката ми е 36,5мм и трябва да я следим изкъсо да не пада под 30мм, иначе ще трябва серклаж. Гаденето и повръщането продължават, а вече съм в 12+1г.с...... 🥺 Вие как сте? Мериха ли ви шийката и казаха ли каква е плацентата?

# 662
И аз да се включа и в тази темичка, може би вие можете да ми препоръчате аг с добър ехограф в София. Моя аг нищо не вижда на своя ехограф и почна да ме притеснява.
Според мен където и да отидете в някоя от големите АГ болници, няма да има проблем

# 663
AnBolein, благодаря ти за съветите 🤗 Моята плацента не е предна. Еднакво равно е разположена на задна и предна маточна стена, като плътно покрива цялата шийка 😁 по-скоро ще се отдръпне леко и ще стане задна, нещо такова ми обясниха. То и аз още повръщам, а казват, че това означава девойка 🤣 а аз май чакам момък 😁

# 664
Здравейте, и аз се включвам в хубавата ни темичка с термин 23 Април😊😊
На 16.11 съм на ФМ 12та г.с. за сега всичко е наред. Кога разбрахте пола на бебчо

# 665
На 16.11 съм на ФМ 12та г.с. за сега всичко е наред. Кога разбрахте пола на бебчо

Фетална - днес, отивам към 14 г.с Simple Smile момиче … май зависи и дали ще се покаже ( как е разположено )

# 666
Здравей, ние разбрхме пола на феталната морфология в 12+6🥰 ии отново давам 10/10 препоръки за МЦ Марковс и д-р Павлова - прекрасен специалист. Прегледа мина и с коремен и с вагинален накрайник. Супер обстойно и детайлно прегледа бебчо и мен също- прегледа беше около 40мин. Доволна съм и препоръчвам!

# 667

Фетална - днес, отивам към 14 г.с Simple Smile момиче … май зависи и дали ще се покаже ( как е разположено )
Благодаря за отговора, пожелавам лека бременност😊

# 668
И аз да дам отчет момичета , в 11г.с+3дни , днес ми излезнаха резултатите от прена теста nifty pro, всичко е наред  , чакаме девойка , на 10.10 съм на ФМ, живи и здрави да сме всички

Здравейте поради каква причина правихте Nift pro тест. Може ли малко повече информация.

# 669
Здравейте, преди два дни беше и моята първа ФМ ☺ бебчето доста е пораснало, даже имаме предположение и за пол. Чакам другата седмица резултатите от БХС. Плацентата за момента е ниска и покрива цялата шийка. Трябва да се пазя, но най-вероятно ще се вдигне, дано 🙏 Шийката ми е 36,5мм и трябва да я следим изкъсо да не пада под 30мм, иначе ще трябва серклаж. Гаденето и повръщането продължават, а вече съм в 12+1г.с...... 🥺 Вие как сте? Мериха ли ви шийката и казаха ли каква е плацентата?

Задна. Беше малко ниска в 11 г.с  , което било нормално , сега се качила и се води висока - 13 гс + 5 дни и нагоре - гади ми се от няколко дни и на мен, момиче е. Нормално ти е всичко Simple Smile

# 670
И аз да дам отчет момичета , в 11г.с+3дни , днес ми излезнаха резултатите от прена теста nifty pro, всичко е наред  , чакаме девойка , на 10.10 съм на ФМ, живи и здрави да сме всички

Здравейте поради каква причина правихте Nift pro тест. Може ли малко повече информация.

Здравейте, направих го по мое желание и препоръка на лекарката за мое спокойствие, защото съм на 36г , аз просто исках още от начало , така го чувствах, направих го в лаборатория Лина-1300лв, резултат получих за 5работни дни.

# 671
Момичета, как сте с килограмите? Аз съм качила 2, 5, а тепърва ще влизам в 11 г.с. Sad не че е толкова страшно, но и ендокриниложката каза, че има риск за гестационен диабет при мен и направо съм се ошашкала. С предната бременност не съм качвала толкова килограми в началото. Уж не ям кой знае колко повече отпреди, но килата идват като от въздуха.

# 672
Моят кантар ми е приятел и ми показва, че не съм качила. Варирам от 52,1 до 52,7кг, зависимост дали съм ходила по номер 2 Simple Smile. А корема ми по размер си е наедрял и то доста. Особено в краят на деня съм като в 6-7 месец. Вече се чудя дали да не съм счупила кантара и дали мери коректно. Ама не върви да се съблека в мола за да се премеря на кантара там 😁 Иначе аз влезнах вече в 11та седмица.

# 673
Лимоните свалят много кръвното. Тъй като по едно време имах непоносимост към водата, слагах и 🍋 вътре,  и АГ ми забрани, защото съм с ниско кръвно и постоянно бях сънлива в този период.

Момичета с предната бременност вдигах кръвно сега пак а съм 7ма седмица кажете как го сваляте ,ако някоя е имала такъв проблем....

# 674
Здравейте, какви бяха отклоненията при вас при ФМ? ☺️ Моето бебче е 5 дни напред(аз съм инвитро и знаем точната дата на зачеване). Сега забелязах, че главичката е най-напред, иначе не само тя 😅

Общи условия

Активация на акаунт