"Системата - 60" - тема 55

• 20 247
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ден 26
З: топъл сандвич с шунка и кашкавал, 1 шоколадова бисквита, кафе
О: Яхния от червена леща, моркови
В: Таратор

Дано с Лебед всичко е наред и скоро се разпише отново Hands Pray !

Бисквитка, много е хубаво, че всички пишем менютата си тук. Така можем да черпим идеи една от друга какво да си приготвяме.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:53 от Kally May

# 91
Здравейте, момичета Simple Smile
От къде купувате мумио?
Благодаря Simple Smile

# 92
  • София
Лично аз не купувам, отвратително ми е и предпочитам скраб с кафе. Но иначе мумио може да се намери в билковите аптеки, дори да се поръча онлайн при едно търсене в Гугъл.

# 93
Здравейте, момичета Simple Smile
От къде купувате мумио?
Благодаря Simple Smile
Аз си взех от здравословен магазин, но мирише ужасно. Замина в кофата. Оставам си само на скраб с кафе

# 94
Аз съм си правила скраб с кафе и бях много доволна,кожата ми ставаше много гладка.А за диетата след многобройни опити с Дюкян,Узунов,кето,разделно,съм стигнала до извода ,че поне за мен най-добре работи ранното хранене.А тук мога да си правя зонови закуски,които са много вкусни,но за цял ден Зоната ми идва повече.Радвам се ,че има още кой да пази тази диета защото е най-лесно и щадяща организма.

# 95
Здравейте, банда.Вчерашното ми меню:
З: 1 филийка протеинов хляб, 1 пълнена чушка с кайма и ориз, няколко смокини. Пореден ден закусвам с вечерята от предния Grinning
О: омлет от 2 яйца и сирене, 1 домат, 2 прасковки
В: 3 оризовки с 1 домат
Направих си тренировката и 10 000 крачки. Доволна съм

# 96
  • в реалния свят
Цветна много си ранобудна. Кога успя с тренировка и 10000 крачки. 🙂
На мен снощи ми се случи късна вечеря поради гости вкъщи и днес реших да карам на вода, плодове и зеленчици. Някаква лунна фаза била днес, пък ще видя дали ще ми изкупи снощния грях😂

# 97
Мама Барба, това е отчета за вчерашния ден. За ставането си ставам към 5.30, защото си правя Вим Хоф метода, медитация, закуска и на работа. В обедната почивка тренирам във фирмения фитнес а вечер гледам да си направя и крачките. Но не винаги успявам да си следвам плана. То и затова започнах да си пиша менюто на следващия ден, за да е коректно, че много често променям в движение.

# 98
Добро утро и от мен момичета!Ето и моето меню,като за вчера отчитам минус 400 гр
З.сливи
О.Пилешко филе плюс салата зеле и моркови.
В.17ч.праскови и може би кисело мляко!
Успех на всички и приятен ден!

# 99
  • София
Вчера злоупотребих с едни пуканки след 18:00. Можех преспокойно да мина и без тях, а на всичкото отгоре ми стана и тежко и много се ядосах на себе си. Ако днес е лунна фаза, (не вярвам много в тия неща), но ако помогне за свалянето, ще е повече от добре.

Ден 27
З: Чери домати, кашкавал, чай Ърл Грей с малко мед
О: Леща яхния (остана ми от вчера), моркови
В: кюфтета в доматен сос

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 17:00 от Kally May

# 100
  • в реалния свят
Kally May, от вчера на обяд до днес на обяд е лунната фаза. Ами.. Не помага особено. Който и ден от седмицата да си измислиш само на вода и някой плод или зеленчук, ще има ефект за кантара. Аз си я измислих заради снощната ми късна вечеря. За разтоварване.

# 101
  • София
Ден 28
З: Две шоколадови бонбончета "Мерси", солени бисквити, чай
О: Суши
В: Таратор

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:20 от Kally May

# 102
  • в реалния свят
Чакам някой да напише пост, че моя е последен и мога само да редактирам.
Та, така... Две седмици издържах и съм доволна, че отново включих дневен режим на хранене, но и два гряха имам -  две вечерни късни хапвания поради глад🙂 Почти - 4кг.След седмица като се върна от Гърция смятам сериозно да подхвана режима.Подозирам, че ще топя някое качено килце. Досега ми беше привикване само🙂
Днес закуската и обяда са ясни:
З - 2 палачинки с хуск +малко крема сирене и моцарела+ кисело мляко с канела.
О - пиле със салатка.
Успешен ден, момичета!

# 103
Здравейте
Мама Барба, чудесен резултат.Браво!
Менюто ми:
З: две праскови
О: доматена салата със сирене, 2 филийки протеинов хляб
В: свинска вратна пържола на скара, домат
Нещо не мога да се организирам със закуската тези дни. Ще трябва да се коригирам

# 104
  • София
Ден 29
З: Сандвич с шунка, кафе
О: Паста със сметана и гъби, айс-кафе
В: домат, сирене

Как сте днес, момичета?

Лебед, липсваш Confused !

Общи условия

Активация на акаунт