"Системата - 60" - тема 55

• 20 244
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,
Лебед, благодаря, че споделяш своитте наблюдения и изводи. Вярвам, че са полезни за всички ни.
Аз си поставям за цел да пиша редовно във форума как се движа. Един вид това си ми е като дневник. Другият казус, който имам за решаване е да включа повече протеин. Все по- сериозно тренирам с тежести и усещам липса на сила ако нямам достатъчно протеин. Купих си на прах и май ще го добавя към вечерята си. Все още умувам.
Менюто ми за ден 8 (месец 2)
З: 3 малки филийки квасен хляб. Двете с чисто масло и домашна пастърма, едната с чисто масло и мед, кафе с мляко
О: зелена салата с риба тон, 3 мини кюфета на фурна, 1 ягода за десерт
В: прясно мляко, ябълка и доза протеин.
Роца, добре дошла. И един мармот завиваше шоколад ......много сладък аватар.
Хубава групичка се заформихме.Радвам се да чета за напредъка на всяка.

# 736
  • пак на Рив Гош
cvetnaS, благодаря!
Лебед, да ти кажа, и аз се чувствам най-добре с три нормални хранения, нищо, че още не съм достигнала желаните килограми. Иначе съм гладна и зла Joy
Не ми се мисли какво си сънувала на гладен стомах Grinning

Моите менюта тези дни:
Вчера:
З - шоколадови накиснати овесени ядки, кисело мляко, домашна гранола
О - пълнена чушка, зелена салата, мандарина
В - салата от грейпфрут, портокал, краставица, листа целина и малко зелена салата

Днес:
З - съботната ми глезотия - бриош със захаросани лешници, матча лате
О - печена наденица, броколи, сос с кисело мляко и тахан, зелена салата и портокал. И много несистемен джин с тоник, но имахме повод и реших да си го гаврътна с кеф Grinning
В - помело и кашкавал

# 737
Здравейте момичета!
Моят отчет за днес:
З: принцеси с яйце и сирене, чай.
О: правих "гнезда" от кайма с кисели краставички, топено сирене и яйце. Салата айсберг с краставица.
В: бутилка кефир от ЛИДЛ с две кивита.
Лебедче, ей кога мина цяла година? Браво на теб.
Хубава вечер на всички  и бъдете здрави!

# 738
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
Лебед, и аз благодаря за споделеното. Наистина е полезно да го имаме предвид. Аз нали съм още без много свалени килограми, наистина допускам от време на време да пропускам хранене Rolling Eyes. За сега не ми се отразява зле, дори напротив Grinning
Роца, много яко това скритото, как го направи?
За пореден път се самоубеждавам, че трябва да се отчитам тук ежедневно, като пропусна ден-два и после не успявам да наваксам. Довечера отново съм на линия Wink

# 739
  • София
Привет и от мен.
Последните два дни не бяха много системни и няма да пиша менюта.
От днес обаче, обратно стриктно в редиците!
Почивен ден ми е, без никакви домашни задължения и ще се отдам на планиране и приготвяне на храна поне за следващите три дни, за да нямам изненади.

(6) Ден 9
З: парче пица, кафе
О: печени пилешки крилца, краставица
В: Домашна зеленчукова крем-супа без никаква мазнина, сирене
Продуктите за супата включват - гъби, лук, моркови, червена чушка, магданоз, ронена чубрица и червен пипер, съвсем малко сол. Следобед ще си направя кюфтенца от чиста телешка кайма за утре за обяд; ще ги съчетая най-вероятно с краставица. Вечерта - ябълка и айрян.

Май ни е време за нова тема Hug

# 740
  • пак на Рив Гош
Амииии, пишех от мобилната версия на форума и не помнех как се задраскваше текст (пък и ме мързеше да проверя Joy), та просто промених цвета на бял Grinning.

Днешното меню:
З - една филия с масло и конфитюр, една филия с фъстъчено масло и конфитюр (домашен вариант на американския PBJ сандвич, един вид Joy), матча лате
О - кисело зеле с наденички и джолан (френско ястие от региона Елзас)
В - направих крем-супа от карфиол, като добавих джинджифил и къри, за сгряване (че нещо тия дни ми е студено) и ще ѝ настържа малко сирене.

# 741
  • ВАРНА
Амииии, пишех от мобилната версия на форума и не помнех как се задраскваше текст (пък и ме мързеше да проверя Joy), та просто промених цвета на бял Grinning.
Предположих, че може да е цвета, ама не бях сигурна Wink
Отчитам Ден 9 (3)
з: макарони с масло и сирене, 1 хубав голям еклер
о: пропуснах - бях в движение, а и никак гладна
в: зелена салата с бейби спанак, домат, пресен лук и сирене, няколко хапки печено пуешко бутче

Кой ще пусне нова тема?
Аз не съм пускала от много години, не съм сигурна как се коп-ваше текста от заглавния пост. Ако някой ме светне бих могла да пусна.

# 742
  • София
Аз мога да пускам нови теми, но за тази конкретно считам, че си е право на Лебед. Тя се грижи за това. Heart

# 743
Kally May, пускай, че съм през телефон тази вечер. Няма "право", темата си ни е на всички, правех го, щото никой друг не го прави. Благодаря ти!

Спирам предизвикателството,  за да не направя някоя беля. Сега ново "20". Ще броя от 10 до 1 навършена година Bowtie

...10
з: две палачинки солена и сладка
о: спанак с ориз и сърчица
в: ябълка с кисело мляко
в2 (20:00-21:00): няколко резана дюла и зелена ябълка + 1 портокал

# 744
Добро утро момичета!
Вече все по свободни си усещам дънките,като реших да вмъкна и един плодов ден през седмицата,малко за пречистване.Ако някой се интересува в сряда е пълнолуние и който иска може да кара на плодове.
Менюто за днес е:
З.Грейпфурт
О.купичка боб с малко салата
В.3 варени яйца

# 745
  • в реалния свят
Бисквитка , видях го пълнолунието и ще пробвам да се включа. Преди години си ползвах периодично лунните фази за поддържане на тегло.
Лебед , какво значи, че броиш от 10 до едно. Този месец ли правиш годинка на Системата?
Днес :
З - макарони със сирене
О - омлет и домат
В - не знам

# 746
  • София
Сядам аз днес сутринта, с кафето, да пусна новата тема и миг преди да публикувам....
и ми спряха Интернета Rage
Цял ден не е имало, доколкото разбрах, та затова сега:

Заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт