"Системата - 60" - тема 55

• 20 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА
AlphaFemale, на почивка внимаваме доколкото можем, като не можем гледаме да не прекаляваме. След почивката влизаме в режим Системни и продължаваме напред 😉
Лоритта, неприятна работа така, дано да нямаш проблеми със стомаха вече.
Лебед, я кажи повече за това какао, че ми стана интересно!
Отчитам аз Ден 28 (2)
з: 10-ина см. франзела с домат, сирене, св.филе, синьо сирене и червена чушка (пиперка😂)
о: (16ч) 3-4 ореха
в: 1 круша, малко ананас и 3-4 лъжици кисело мляко

# 691
  • София
AlphaFemale, изобщо не се извинявай, че задаваш въпроси. Ние сме тук за това.
На почивка е трудно, особено, когато е в друга държава и част от хубавите емоции там е свързана с опитването на местната кухня и кулинарните изкушения. Лично аз започнах системстването СЛЕД всичките ни летни пътувания миналата година, като ясно си дадох сметка, че следващото пътуване ще ни е най-рано за Великден тази година, като дори и това е под въпрос. Но на почивка си е като на почивка. Както de3demonka отбелязва - внимаваме доколкото можем. Аз гледам вечерята ми да е с храна, която е позволена за вечеря, макар и да не спазвам часа.

Лебед,
Скрит текст:
ГУШ !!!

Лори, не се обезсърчавай! Съвсем нормално е да минеш на въглехидрати при стомашни проблеми.
Тук аз не виждам "двойкаджии", а само силни момичета с кураж и воля за успех. Вярвам, че и ти си такава! Gift Heart

(5) Ден 27
З: филийка с кашкавал, кафе
О: риба в доматен сос, краставица
В: ябълка и айрян

# 692
  • в реалния свят
Ооо, има двойкаджии за януари и това съм аз. Ами не знам какво ми стана последните две седмици. И негативни емоции и един грип карам и храната от 10 дена ми е последния проблем. Надявам се скоро да се взема в ръце. Но пък влизам да чета, че да не се оливам. 🙂

# 693
Здравейте мили момичета! Благодаря на всички за милите думи и подкрепата! Каква хубава група сме!
Менюто за днес:
З: препечена филийка със сирене, чай.
О: мусака с тиквички. Заделих си една порция за утре за обяд.
В: няколко лъжици котидж с боровинки.
Хубава вечер на всички!

# 694
Лоритта, сигурно си пробвала, но да си кажа, за всеки случай - топла вода сутрин (с лъжица ябълков оцет ако не ти е раздразнен стомахът) и хляб от квас правят чудеса с проблемен стомах (моят човек е с такъв и на него много добре му се отразява)

AlphaFemale, отговорили са ти, но и аз да напиша - по време на почивка се наслаждаваш на почивката и спазваш, до колкото можеш. Ние сме на маратон, а на многодневни маратони, повечето състезатели си предвиждат, дори, по няколко часа сън. И ние така, за да издържим годишното състезание със себе си, предвиждаме, че на почивка ще "поспим", за да можем цяла година да "тичаме" почти без прекъсване.

de3demonka, една колежка си го прави и много ми хареса - тя го прави с индийско орехче и черен пипер. Обмислям да направя свой вариант - какао, кардамон, карамфил и канела (с малко плодове си става греяно вино без вино, а с какаова вода). Приятно е и то доста (ободрява и успя да ми замести желанието за сладко, но явно прекалих, защото днес не исках да погледна към него.

Ден 13 (11)
з: двоен сандвич с масло, авокадо и луканка + порция сутлаж
о: свежа салата с орехи, сирена, чери домати и порция ориз с тиквички и пилешко бутче
сз: ред млечен шоколад и три овесени бисквитки
в: цедено кисело мляко с ябълка
кв (22:30-23:00): 2 порции сутлаж + 6 лъжици тахан със сушени плодове и ядки

Ясно какъв ден е днес - можех да му се съпротивя, но нямах желание.

# 695
  • ВАРНА
Здравейте дами 🤗
Лебед, добре ми звучи това. Ще трябва да го пробвам някой ден.
От днес сме на онлайн обучение, голям майтап. Единия в едната стая, другия в другата. 😀
Отчитам вчерашния Ден 29(2)
з: порция мусака 🫣 и малко майонеза
о: липсва
в: пакетче солети и половин печена наденичка
Навъртях доста крачки и беше ползотворно.
Днес Ден 30 (2)
з: 3 печени сандвича с чоризо и кашкавал, 2 бисквити Орео
о: св. пържола с гарнитура ориз, 1 розов домат
в: - вероятно без, ще излизам а и съм подложила достатъчно днес 🤣 Много вероятно ще пия нещо несистемно 🙃

# 696
Здравейте момичета-кокичета!
Лебедче, благодаря за съвета. Сигурно ще се пробвам някоя сутрин.
Менюто за днес:
З: препечена филийка с котидж, чай.
О: от вчерашната мусака с тиквички.
В: НЕСИСТЕМНА крем-супа от зеленчуци-морков, картоф, тиквичка, сол, зеленчуков бульон. Нарушение си е отвсякъде, но трябваше да хапна нещо готвено и топло, че стомахът ме наболява.
Хубава вечер на всички!

# 697
Нищо не съм свършила днес, а съм уморена.
Трябва да върна в играта витамините. Леко съм загубила мотивация да съм напълно системна.

Ден 14 (11)
з(12:00): три пурички (банички) с кисело мляко, тахан с ядки и сушени плодове
о(16:00): говежда кайма с ориз и заливка и две малки сутлажчета
в(след 22:00) цедено кисело мляко с ябълка, сушени плодове и няколко ядки

Спокойна нощ, момичета!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:20 от Лебед

# 698
Добро утро момичета,бяколко дни и аз бях извън строя,но вече съм по-добре.Менюто за днес е:
З.една пълнозърнеста тортила с яйце и айсберг.
О.пклешко филе с чери домати
В.ябълка с котидж и малко кисело мляко.

# 699
Благодаря, мили момичета! Страхотни сте! de3demonka, Kally May, Лебед, благодаря много за обясненията и насърченията! Обмислям да въведа Системата в живота си. От утре ще започна един Скарсдейл за стимулиране на заспалия ми метаболизъм, като ще се придържам към козметичните съвети на Катя и ще се постарая да не ям след 19. Да видим... Желая на всички много минуси!

# 700
Отключвам ново предизвикателство към себе си, от 01.02 ще се пробвам да съм системна поне 2 седмици, а най-добре до 18-ти февруари, когато правя годинка!

Ден 15 (11)
з: два двойни сандвича с много маслото, кашкавал и луканка + парче бананово-шоколадов кекс
о: огромна салата с парчета кашкавал + зелеви сърми с телешко
в: ябълка
(21:00) 5 лъжици сусамов тахан с малко сушени плодове

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:31 от Лебед

# 701
  • ВАРНА
Добър вечер от мен 🤗
Отчитам поредния Ден 31 (2)
з: милинки, желирано кисело мляко с банан и ягоди
о: тортелони със спанак и кисело мляко
в: салата от айсберг и розов домат, 1 печено пил. бутче - не го задрасквам умишлено, не смятам, че е несистемно (как беше - по вариант 2 на Системата) 😉 И днес съм леко прегракнала от пеене, ама ще ми мине.

Учудващо тази сутрин имах малък минус, въпреки уискито с РедБул снощи 🫣 - за сметка на липсващата вечеря 🤣, съчетано с танци 😉. Имах нужда от малко разтоварване от еднообразното ежедневие.

# 702
  • София
Хайде, утре е денят на истината за отчет на моята половин година на Системата.
Януари ми беше доста добър месец и ми е любопитно да видя кантарът какво ще каже по въпроса.
Иначе, днес ми е работно натоварен ден и не очаквам "подхлъзвания" с храната, защото си я нося.

(5) Ден 31
З: Препечена филийка с кашкавал, кафе
О: пилешки крилца на скара, краставица
В: ябълка и айрян

# 703
Здравейте прекрасни!
Отчет за вчера и днес:
За вчера:
З: кус-кус с масло и сирене, чай.
О:две картофени кюфтета с чери домати и малко айсберг.
В: НЕСИСТЕМНА препечена филия със сирене и билков чай. Винаги пия чая без захар.
За днес:
З: домашна баница, чай.
О: пиле с ориз.
В: протеинов пудинг с подсладител. Няма да повторя пак такава покупка, ама го изядох с триста зора.
Да, утре е денят на истината. Нямам почти никакви очаквания, но ще се радвам на вашите резултати. Имам нужда да чета добри новини, че напоследък нещо съм сдухана психически.
Хубава вечер и бъдете здрави!

# 704
Ден 16 (11)
з: два двойни сандвича с много маслото, кашкавал и луканка + парче шарпантие
о: огромна салата с парчета кашкавал + пилешка пържола с гъби и ориз
в(20:00): кисело мляко високомаслено със замразени плодове

От утре, обратно броене.

Общи условия

Активация на акаунт