"Системата - 60" - тема 55

• 20 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ОТЧЕТ:
Януари - минус 4 кг
6 месеца на Системата = минус 21кг
Няма как да съм по-доволна! Hug

За днес все още съчинявам менюто си, тъй като ще трябва да отида на пазар. Засега само закуската беше ясна със сандвич и кафе.

# 706
  • в реалния свят
Kally May , огромно браво!!!
Аз отивам да се срамувам в ъгъла. Втората половина на януари се изложих много. И приключвам януари с +1кг от декември. Включвам се в предизвикателството на Лебед от днес за двуседмично правилно системстване.
З - домашна баница +1 бонбон(ако бях видяла отчета на Kally May, нямаше да ям баница😃)
О - приготвям пилешки пържолки
В - мляко с мандарина или портокал.

# 707
                   Браво на Кали за прекрасния резултат!
И аз в ъгъла-само 1200. Знаех си, очаквах го. Нов месец, нов късмет.
За днес:
З: две овесени палачинки с фастъчено масло. чай.
О: леща яхния с огромна салата айсберг и чери домати.
В: ще бъде ябълка с котидж.
Хубав и щастлив месец февруари на всички.   

# 708
Kally May, Иу-хууууу, великолепен резултат! Много се радвам!!! Браво на теб!

Лоритта, по-добре малък минус от голям плюс Wink

мама барба, чудесно! Ден 1 мина!

Предизвикателство Ден 01
з: два сандвича с много маслото, кашкавал и луканка + гранола с прясно мляко и мед
о: кашкавал и филе елена
в: пилешки крилца + свински ребра

# 709
  • ВАРНА
Добър вечер от мен!
Kally May, супер резултат 👏💪 Поздравявам те и аз!
мама барба, не го мисли, останало е в предния месец, сега с нови сили продължаваме напред 😉
Финиширах Януари с -2.5кг. Или общо 5.5 кг. за два месеца. Малко е, но учудващо за мен вече видимо съм ‘дръпнала’ малко, както се казва.
Вчера ми беше много натоварен ден и храненето беше много минимално.
Закусвах 1 кроасан и следобеда гризнах в движение 20-30 грама бадеми. Вечерта бях толкова изморена и гладна, че си мечтаех за една топла пица с разтопен кашкавал… 🍕
Днес реших да изпълня тази моя ‘мечта’, ходих преди обяд на пазар и закуско-обядвах пица.
Вечерях зелева салатка с моркови и 1/2 печена св. пържола.
Вероятно утре ще имам малък плюс, но не ми пречи. Угодих си!

# 710
  • в реалния свят
Днес съм сериозна :
З - кисело мляко с канела и хуск
О - пилешка пържола, лютеница и салата от кисело зеле
В - мандарина с кисело мляко.
Ще си приготвя довечера и храната за утре. Този златен навик го забравих последните седмици🙂
de3demonka почти 6 кг за два месеца никак не са малко. До пролетта ще станат двойно повече.

# 711
Здравейте мили момичета!
Моят отчет за днес:
З: две филийки хляб Живена с масло и гауда, чай.
О: НЕСИСТЕМЕН паниран шницел със салата трикольор-някакви зелении от Лидл.
В: ябълка с котидж.

# 712
Здравейте
Отчитам месец януари с - 3 кг Не е много, но на фона на последните месеци, когато вървях все нагоре съм много доволна. Аз карам на по- олекотения вариант на системата 2, защото искам да следвам нещо, което може да ми стане начин на живот в дългосрочен план.Знам, че може да е по- бавно, но целта ми е да изградя здравословни навици на хранене и спорт.
Kally May, прекрасен резултат! Браво!
de3demonka, 5,5 кг за два месеца си е много добър резултат.Дерзай!
Лоритта, важното е, че има минус.
Мама Барба, има и такива моменти. Убедена съм, че всичко ще си тръгне в правилната посока.
Лебед, как мина ден 2?

# 713
cvetnaS, чудесен резултат! Ден 2 мина - вече съм си приготвила закуската за утре, защото съм много гладна Joy

Предизвикателство Ден 02
з: два сандвича с много маслото, кашкавал и луканка + купа гранола с прясно мляко и мед
о: овче кисело мляко + 3 шепи царевица, нахут и няколко случайно попаднали фъстъка
в: замотах се и пропуснах - беше станало 18:10, а нямах нищо подходящо под ръка, все пак съм в предизвикателство

Предизвикателство Ден 03
з: един двоен сандвич с много маслото и кашкавал
о: зеленчукова салата без сол и порция много солен ориз с домати и маслини. Смесих ги заедно и стана гигантска порция салата с ориз, колкото и идиотски да звучи, соленият ориз не просто стана ядлив, а и вкусен)
в: две ябълки със скир (висок процент протеин) и канела

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 23:50 от Лебед

# 714
  • в реалния свят
Днес се събудих много рано и ми станаха две закуски до обяд:
З (6ч) прясно мляко с 3 бисквити и
З (към 10 ч) - 2 препечени филии с кашкавал и кренвирш.
О - 2 варени яйца
В - риба на фурна

# 715
Да отчета ден 3 (месец 2)
З: 3 малки филийки с чисто масло и кремвирш, кафе с мляко
О: зелеви сарми с ориз и кайма, 1 портокал
В: домашно кисело мляко, мандарина и 2 банана
Поръчала съм си хубава кашкавалена извара и тези дни съм намислила да си направя "сиренки наши" за вечеря от темата с рецептите. Тази вечер готвих лазаня. Ухае уникално и семейството потвърдиха, че е много вкусна. Аз обаче устоях. За утре сутрин ще имам голяма дилема, защото имам и хляб с квас с хрупкава коричка и ще е дилема кое да хапна Grinning

# 716
  • пак на Рив Гош
Добър вечер!
Приемате ли нови попълнения?
Преди мнооооого години (някъде 14-15) бях на режима и успях да смъкна 22-24кг... не помня колко вече. С някои от вас се засичахме тогава в темата Wink
Та, свалените килограми задържах успешно няколко години, но после дойдоха нарастващо количество хоум офис, пери - и истинска менопауза, локдауни и различни болежки, заради които година и половина не можех да се движа нормално... ииииии ето ме отново в изходно положение, но вече с доста повече трудности за смъкване на килограми Joy
От близо 3 седмици си припомням правилата на Системата и досега свалих 3 кг. Та, не ми остава нищо друго, освен да продължа Joy

Менюто ми за днес:
З - сандвич със салам, един шортбред (шотландска маслена бисквита), чай
О - пълнена чушка (една, ама голяма), зелена салата, портокал
В - зеленчукова супа, в която сложих де що имаше сезонен и режимен зарзават и стана с консистенция на яхния, помело (китайски грейпфрут)
Сега пия чай и си мисля за закуската Joy

# 717
Добро утро момичета. Тези дни не съм писала меню,но съм стриктна.Отчитам за януари само 2 кг.минус,но при мен става много бавно,надявам се скоро да се забързат нещата.Браво на всички за страхотните успехи и дано февруари имаме още по големи.Менюто за днес е:
З.3 кексчета с трици и праз.
О.пилешйо филе с чери домати.
В.скир плюс една ябълка.

# 718
  • в реалния свят
Ее, момичета, браво на всички. Яд ме е, че изпуснах прасето от кочината миналия месец. 😃🐷
Днес:
З - макарони със сирене
О - пържола, зелева салата и 2 супени лъжици лютеница
В - ябълка, кисело мляко с канела.
Роца, поставила си началото на новото ти "Аз". Ще успееш с постоянство. Разбирам те напълно. И аз бях до лятото на миналата година с твоите усещания и болки. Сега ми е леко и физически и психически. И в менопауза се отслабва! Препоръка от моя личен опит - придържай се към по - нисковъглехидратно хранене. И килограми се смъкват по - бързо и е по - здравословно. Успех.

# 719
  • София
Роца, аз те помня, здравей Hug ! Още тогава аватарът ти ми беше направил силно впечатление и предизвикваше усмивка всеки път, щом прочитах твой пост. Радвам се, че не си го сменила и се радвам да те видя отново.
Безспорна истина е, че с годинките свалянето на килограми става все по-голямо предизвикателство и все по-бавно. Но пък лично аз не съм се разбързала за никъде. Философията, че това е "моят" начин на хранене, ми помага най-много. Не го възприемам за нещо временно, чрез което да сваля точно определени килограми и после да спра. Миналото лято си казах "Оттук насетне" и така ще си продължавам занапред, без крайни срокове, всъщност без никакви срокове. Не съм на състезание, а правя нещо дългосрочно градивно за себе си. Това е моята мотивация. Ето, днес например, имаше почерпка за РД в работата. Взех си и сладко и солено по никое време през деня. И не се чувствам гузно. Вечерях си с ябълка и айрян, както в повечето случаи и гледам към утрешния ден.

Общи условия

Активация на акаунт