"Системата - 60" - тема 55

• 20 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Лоритта, как си?

Хубава вечер/нощ, момичета. Едвам гледам вече, но пиша отчет.

Ден 8 (11)
з(10:30): клисав хляб с кашкавал
о(13:00): салата зеле и моркови с картофено-спаначни кюфтета със сирене и кисело мляко
сз: 70% шоколадов сладолед с малко ягодово сорбе за разкош във вафлена фунийка
в(19:30-20:30
): много (бях взела за 5 човека, изядох си ги почти сама...) мариновани скариди и калмари
22:00-23:00  три шепи пържен солен фъстък

# 676
Здравейте момичета!
Днес започнах деня с две филийки хляб"Живена" с масло и шунка.
О.пилешко филе с малко ориз и чери домати.
В.ябълки с кисело мляко.Успех на всички и чакам с нетърпение да видим резултати накрая на месеца, засега усещам промяна само в дънките.

# 677
  • София
Днес ранно ставане и закуска в 8:00 с чери домати и кашкавал. На обяд в 11:00 голяма порция спагети. За вечеря сигурно ще огладнея рано, към 17:00 - приготвила съм си таратор.

# 678
  • ВАРНА
Здравейте.
Аз пак имам пропуски на дни и меню.
Вчерашния ден не го броя, че беше грешен. Синковеца имаше РД и вечерята беше без правила, поне сладко не съм яла. ☺
Днес отново съм на линия
Отчитам Ден 25 (2)
з: фреш от портокал и грейпфрут, към 10 грама шоколад, 2 филийки Живена с хайвер
о: 5-6 хапки суши
в: 1 ябълка, 2 мандарини и половин кисело мляко

# 679
  • в реалния свят
Привет
Вчера ми беше много неприятен емоционален ден. Хапнах нещо, ама си беше глад. Днес наваксах :
В - голяма милинка с айрян
О - кисело мляко  с бисквити(несистемно)
В - няколко малки кюфтета и домати

# 680
  • София
Ако преди една година някой ми беше казал, че ще имам чувството на преяждане от мандарини и айрян, нямаше грам да му повярвам. Ама нА! Ето! 4 мандарини + един айрян от 330ml и ми е тежко като да съм изяла цяло печено прасе Cold Sweat .
(5) Ден 25
З: Сандвич със сирене, кафе
О: кашкавал на плоча, краставица
В: мандарини, айрян

# 681
  • ВАРНА
Kally May, така го чувстваш в момента, ама след час-два ще си забравила, че си яла. А може и да не е така. Бай дъ уей, на мен най-добре ми действат вечерите на плод и кисело мляко. И ме засищат, и ме радва кантара на следващата сутрин.

Отчитам Ден 26 (2)
з: домашни мекици с мед и сирене, парче домашен чийзкейк с шоколад.
о/в: 2 малки мекички, 2 хапки мусака 🫣
Правих снощи мусака за децата, днес се замислих, че няма кога освен на закуска да ям, а утре със сигурност няма да се случи и реших поне да я опитам. 🙃

# 682
Здравейте! Какво кафе ползвате за масажа? Благодаря! Много минусчета на всички!

# 683
Здравейте момичета. Вчера не бях много режимна и не съм споделяла меню,но днес съм бетон.
З.две филийки хляб живена с авокадо и яйце и 1 банан.
О.кюфтета със салата айсберг
В.грейпфурт с котидж.

# 684
Здравейте момичета,
не са ми системни менютата, за това са скрити.

AlphaFemale, няма значение от кафето, но ползвай кафе, което вече е било ползвано за направата на кафе. Преди години съм ползвала директно смляно кафе, защото у дома кафе не пием... И... Съответно се "накофеиних" твърде много - от тогава не си и помислям за такива масажи. Чудесни са, но запушват канали и превъзбуждат (поне мен).

de3demonka, днес за малко да обядвам мекици (никой не разбра защо се засмях с глас като ги видях в менюто и защо питам за мусака Simple Smile) Да ти е живо и здраво порасналото момче и браво за пропуснатото сладко на Рождения му Ден!

Kally May, мандарините мен винаги ме раздуват, та... вярвам ти! Предишната Kally May, може да си мисли, че се превземаш.., но ние знаем, че това си е чистата истина!

мама барба, основно щастливо емоционални дни, от тук нататък, ти пожелавам!

Бисквитка123, по-често, напълно системна, за да се похвалиш скоро с нов номер на дънките!

Скрит текст:
Опитвам се да не се разпадна и успявам. Само два пъти в нищото, веднъж докато си обувам чорап и втори път докато вървя, се сринах емоционално за много кратко. Не ми се пишеше меню, а и не съм се съобразявала със системата тези 3 дена. Отново сме с неуспех в нашите лични стремежи. Мисля да дам малко пауза и вероятно ще пробваме още веднъж, този път, наистина за последно. Вече съм добре. Макар да не си личи, не съм се "лекувала" с храна, просто не се ограничавах.

Ден 9 (11)
з: клисав хляб с кашкавал, портокалов сиропиран кекс/сладкиш
о: задушена риба със зеленчуци и свежа салата,  домат краставица с орехи и кашкавал
сз: още една порция салата
в(20:30-23:30: три порции салата + свинско с трънки и лилав батат, торта Рафаело

Ден 10 (11)
з: фъстъчено сирени хлебчета, клисав хляб и ядки с тахан и мед, няколко парчета фенси шоколад
о: пропуснах, закуската беше някъде по обяд
сз: шоколадов сладолед и малко ягодово сорбе
в: две големи купи бял ориз с масло и кашкавал

Ден 11 (11)
з: филия хляб с масло, малка порция печено на фурна мляко с ориз.
о: салата домат, чушка, патладжан със сирене, пилешка супа и 1/4 телешки бургер
сз: сладолед - шоколадов и Малина с маскарпоне
в(22:30): кисело мляко с ябълка канела и замразени плодове

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 23:09 от Лебед

# 685
  • ВАРНА
Лебед, благодаря ти! Много гуш за теб 🤗
Относно кафето за масаж, подкрепям Лебед да се използва утайка от кафе.
Аз тия дни се замислих дали да не си взема Мумио за масаж. Преди години го ползвах и май добре се отразяваше.

Отчитам вчерашния Ден 27 (2)
з: домашен чийзкейк, 1 гофрета със захар от Лидл, няколко лъжици сладолед
о: зелева салата и печен джолан
в: 1 круша, 1 мандарина и 1 кисело мляко.

След 2 дни правя два месеца на Системата и ми се струва, че няма да успея да съм с 5 кила минус. Е много е тегаво толкова бавно сваляне…

# 686
Лебед, благодаря ти много за разяснението за кафето! Пия по много и то хубаво, като си го варя в кафеварка и утайка дал Господ. Прочетох някъде, че не трябвало да е "варено" и се филмирах. Благодаря още веднъж! Хубава, богата на минуси седмица на всички!

# 687
Така и не се сетих за думата - утайка, а я търсих в главата си Simple Smile))

Цял ден пия какао с вода и подправки и съм твърде енергизирана Horse Racing

Ден 12 (11)
з: двоен сандвич с масло, краставица, луканка + порция сутлаж
о: свежа салата с орехи, сирена, чери домати
в: цедено кисело мляко с две ябълки

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 18:12 от Лебед

# 688
Здравейте момичета!
Не съм писала три дни, защото не бях системна. Стомахът пак ме боли и бях на картофи, ориз, варени моркови и крем супа.
За днес:
З: кук.с-кус със сирене.
О: картофено пюре с малко сирене.
В:НЕСИСТЕМНИ обикновени бисквити, липов чай.
Аз май ще съм двойкаджийката на групата този месец, но като ме свие стомахът менюто ми става много ограничено и предимно въглехидратно.
Хубава вечер и бъдете здрави.
ПП Лебед, кураж мила! Ще стане чудото, вярвай!

# 689
Момичета прекрасни, моля да ме извините, че само питам, но изчетох цялата книга и рових по темите, но не разбирам: какво правите на почивка? В книгата се коментира само ол инклузив. Аз не ходя на такова. Ходим по кръчми, а в интересните държави те отварят след 6-7-8 ч. Преди това има сиеста, няма къде да се яде в 5 следобед, закусвалнята не е вариант. Благодаря и много минуси от мен!

Общи условия

Активация на акаунт