"Системата - 60" - тема 55

• 20 253
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте прекрасни!
Лебед, радвам се, че антибиотика не е заради гадината. Сигурна съм, че скоро ще ни зарадваш с прекрасни новини. Гуш!
За вчера:
З: кус-кус с масло и сирене.
О:Пилешка пържола, салата домати и краставици.
В: само една ябълка. Нещо нямах апетит.
За днес:
З: две филийки хляб Живена с масло и пастет.
О: супа от спанак.
В: две кивита, парче Гауда.
Хубава вечер на всички!

# 661
Здравейте, момичета. Нямам време да пиша, защото се хванах с един курс и ми е натоварено. Сериозно съм обаче със следването на режим. Килограмите си вървят надолу и съм щастлива от това.

# 662
cvetnaS, браво на теб, за курса, постоянството и резултатите!

Лоритта, гуш Flowers Tulip, дано, но има поне месец и половина до тогава.

Днес бях много гладна след закуската. Само хляб без мазнина, сиренце или нещо допълнително не ме насища. После изядох огромно количество храна, но пак бях гладна малко след това, бонбонът помогна. Сега след яйцата съм доволна и добре, но утре сутринта ще мина да се поглезя я с кекс, я с нещо друго сладко от пекарната. Тъкмо да видя дали това ще помогне или ще влоши желанието ми за храна.

Ден 5(11)
з(9:30): банан и комат хляб
о(12:00): буркан киноа, малко зеленчуци и зехтин, паниран кашкавал и шоколадов бонбон за разкош!
сз (16:00):: две ябълки и 6-7 сушени сини сливи
в(21:30): 4 яйца

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:02 от Лебед

# 663
Добро утро  момичета!
Пиша ви рано,рано защото тези дни и аз имам много задачи,но иначе съм режимна.
Менюто за днес е:
З.филийка с масло и варено яйце.
О.пикешко филе със салата айсберг и чери домати.
В.грейпфурт и сирене котидж.
Лек и успешен ден!

# 664
  • в реалния свят
Момичета, браво на вас!
Аз ще се срамувам в ъгъла. От няколко дни съм далече от представата за системно, здравословно итн.. хранене. Свекърите бяха на гости и си хапвах доста въглехидрати и късно вечерях. Оправдах си греховете😃
Обаче днес сутринта, кантарът много ми се разсърди. Та трябва да продължа сериозно. Днес:
З - кисело мляко с канела и хуск
О - варени яйца и авокадо
В - печено пиле с лимонов сок за по - добро преглъщане.

# 665
  • ВАРНА
мама барба, бързо ще влезеш в ритъм.
Аз, дето не съм нарушавала кой знае какво, също имам + на кантара.
Отчитам вчера Ден 22 (2)
з: 1 гоферта със захар, 2 напукани бисквити, мъничко парче пица
о: макарони със сирене
в: кисело мляко с 1 круша и 1 мандарина
Днес Ден 23 (2)
з: домашна баница, няколко хапки луканка, пастърма и кашкавал, парче руло, 4-5 бадема
о: салата от айсберг, 1 розов домат и половин авокадо, боб чорба
в: 2-3 хапки свинско месо (топлих на детето вечерята - свинско с грах и боднах 2-3 хапки, да не съм капо) - а как хубаво ухаеше и как бих омела една чиния 😢 (въпреки, че не съм гладна, ама нямааа). Ината ми е по-голям от лакомията 😆

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 19:59 от de3demonka

# 666
Хубава вечер, момичета!

Утре, край на антибиотика, тъкмо ми се услади да ям с други хора на вечеря...

Ден 6(11)
з(9:30): два двойни сандвича с масло, кашкавал и ядки с боровинки
о(12:00): зелен фасул с домати и порция телешко с гъби и ориз
сз (16:00): малка кафена чашка фъстъци
в(21:30): 3 кренвирша, доста салам, малко кашкавал и няколко карфиолчета от царска туршия

# 667
Добро утро момичета!

Закуската ми за днес и за няколко дни напред.А менюто е:
З.овесени кексчета
О.варени яйца с чери домати.
В.може би ще бъде само ябълка.

# 668
Бисквитка123, много добре изглеждат. Би ли написал рецептата за тези овесени кексчета? Благодаря!

Днес реших, да наруша комбинирайки месо с картофи за обяд.

Препоръчвам да не се прави изобщо след 12:00, защото отслабването се забавя - доказвано многократно през всичките години, в които съм спазвала режима.

При "нетипично дългото мотаене" за нарязването на де що има за мусаката, в кухнята ми се усмихна един коледен сладък подарък и...

Ден 7 (11)
з(8:30): клисав хляб с кашкавал, ядки, боровинки и няколко овесени сладки и няколко лимецови сладки
о(15:00): мусака с кисело мляко и 1/2 луксозен шоколад
в(19:30-20:30): сладолед от кисело мляко със замразени плодове + печени ябълки (нямам търпение) и малко тахан

Вечерта - само чай!

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:28 от Лебед

# 669
  • в реалния свят
de3demonka , опитвам се да вляза в ритъм. Днес сутринта ми хрумна първоначално идеята да лунувам на вода, но после реших, че няма смисъл от глад  късно вечерта да нападна хладилника.
З - 2 филии с пастет и кьопоолу + шок. вафла
О - кисело мляко с канела и хуск
В - пилешко бутче с 2 лъжици кьопоолу. Решила съм до събота последното ми хранене да е до 16 - 16.30ч.
Довечера съм на театър и дори да огладнея ще лягам бързо😃

# 670
  • София
Системствам си безупречно последните дни, в които не съм се разписвала. Нямам нито едно нарушение за моя радост. Днес се поглезих на закуска с голям кеф, малко обърнах менюто за обяда с вечерята, но не е фатално, така че и не го броя за грешно:
(5) Ден 22
З: Две парчета пица, 1 сникърс, кафе
О: краставица, три кашкавалчета от онези, които са на листчета
В: пилешки крилца, краставица
+ много вода
Не съм се мерила, чакам си началото на новия месец.

# 671
Здравейте прекрасни! И аз се присъединявам към молбата за кексчетата на Бисквитка.
За днес:
З: купешка баница, айран.
О: спанак с ориз на фурна. Преди седмица пак правих и домочадието го хареса, та повторих. Едвам спасих една порция да си имам готова утре за обяд.
В: ябълка с котидж. Днес си взех страхотни ябълкиот магазина до нас. Щипнах и шепа боровинки.
И аз като Кали ще се меря в края на месеца.
Хубава вечер на всички.

# 672
Добро утро момичета,кексчетата ги правя на око,горе долу 1 чаша кисело мляко с един бакпулвер, 3 яйца,овесени трици,натрошено ленено семе,настърган кашкавал и ако имам изостанало пиле слагам и от него.Имат доста фибри и ме засищат до обед.А менюто днес е :
З.3 кексчета
О.пилешко филе с айсберг
В.ябълка с котидж.

# 673
Здравейте, дами.
Тази сутрин си пекох тутманик с безглутенови овесени ядки и брашно от касава. Стана уникално вкусен. И като влязох във форума гледам овесени кексчета със сходен състав.На една вълна сме Grinning Моето предизивикателство без глутен върви успешно добре и режима ми върви. Доволна съм от себе си и се похвалвам публично. Няма само публично да се критикувам Grinning
Лебед, моята половинка заради мен вечеря рано и така нямам драма със социалния ефект на вечерята.
Момичета, нямам търпение да прочета отчетите на всички ни за месеца. И нека да са пълни с много минуси!

# 674
Здравейте системки!
Супер е, че почнахме и с рецепти да си помагаме.
Цветна, откъде купуваш безглутеновите овесени ядки? А какво е това касава?
Моят отчет за днес:
З: две филийки Живена с масло и гауда, чай.
О: вчерашното спасено парче спанак с ориз, салата айсберг с чери домати и краставица. Много ми се услади и хрупах като заек.
В: две кивита и парче сирине. Десетина боровинки.
За утре съм готвила боб. Отделих си една купичка за обяд, а за домочадието ще прибавя наденица.
Страхотно ще е да си споделим резултатите в края на месеца. Аз звам, че при мен ще стават бавно нещата заради ИР, но лека-полека искам Системата да е моят начин на хранене. Заради проблеми със стомаха не мога да бъда на ограничителни нисковъглехидратни диети и тя ми идва точно на място. Надявам се при отслабването и инсулинът да се понижи. Сега си системствам, пък каквото-такова.
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт