"Системата - 60" - тема 55

• 19 540
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
мама барба, о, не се кахъри, тези сандвичета са въздух и 20 да си изяла, нищо не е + имала си твърде лек обяд и това ти е било като допълнение, особено щом си приключила в 15:00. Един много важен момент от Системата е да не се чувстваш гузен, взимаш си поука ако можеш и утре продължаваш все едно нищо не е било. Според мен, не си губи закуската само с праскова, добави си някакви ядки поне.

cvetnaS и утре е ден, и то какъв ден!

Kally May ръжен сандвич, според мен си е екстра, може и аз да взема да си подготвя сандвичи с ръжени сухари.

Frozenn, много тегава работа...

Ден 34 + 150
з: едно парче домашна дебела редена баница (приключихме я)
о: солена свинска вратна
в: (19:00) шопска + голямо парче кашкавал

# 76
  • в реалния свят
Лебед винаги се чувствам гузна, когато съм на някакъв режим и го наруша с преяждане. За закуската с плод ще пробвам два дни само. През уикенда вкъщи ще си измисля нещо друго. Подува ми се корема тези дни след закуска, но подозирам че може да е от прясното мляко в кафето. Ще го спра първо млякото, може от него да ми е
дискомфорта.
Ти оправяш ли се с болежките след операцията?

# 77
  • София
Бях ви писала, че идеи за храна черпя от един режим, който ми беше направен от доктор диетолог. Много от нещата там се припокриват със Системата и така ги съчетавам успешно.
В този ред на мисли, мама Барба, ти давам няколко идеи за леки закуски. Аз не ги прилагам много често, защото съм от другия тип хора, за които закуската е жизненоважна и не мога без нея.

Скрит текст:
Вариант 1
Билков чай без мед или захар
2 с.л. кремсирене Ескуиза 0,2%
5-6 чери домати
(Кафе можеш след 30-40 минути след закуската; с мляко - няма проблем, стига да е без никакви подсладители!)

Вариант 2:
Билков чай
2 моркова
3 Rice Rolls - тези кръгчета, аз ги наричам стиропор:
Скрит текст:

Вариант 3:
Билков чай
1 краставица
5-6 черни маслини или маслинова паста

Вариант 4:
Билков чай
Сурова пиперка
5-6 черни маслини или маслинова паста

Вариант 5
Билков чай
2 варени белтъка
Сурова пиперка

Вариант 6
Билков чай
Чери домати
Пуешко филе

Вариант 7
Билков чай
2-3 ръжени сухара
Краставица
Кашкавал

Вариант 8
Билков чай
Печени пиперки
Пуешка шунка
Разбира се, комбинации от различните варианти са напълно ОК, тъй като пък Системата позволява на закуска всичко.

Лебед, мисля че неотдавна бях пуснала тук и какъв точно ръжен хляб купувам. Пак пускам, защото от една такава филия, разрязана на две, става чуден сандвич, който ме засища идеално за обяд, особено, като го комбинирам с айрян или някакъв суров зеленчук.
Скрит текст:

# 78
  • София
От два дни нарочно не пиша, защото ми стават два поста един след друг, но днес не се сдържам вече.
Момичета, къде сте Cry ? Как сте? И защо не пишете? Надявам се, че не сте се отказали...

Ден 22
З: сандвич с шунка и кашкавал, черно кафе
О: Миш-маш
В: Таратор

Ден 23
З: парче пица
О: паста с доматен сос, риган, маслини и сирене
В: пуканки и айс-кафе

Вечерята днес е такава, защото отидохме със сина да гледаме новия Alien и нямаше как да реагирам адекватно за храненето.

# 79
  • в реалния свят
Добро утро.
Никак не съм се отказала, ама два дни топих голям плюс от освинването ми в сряда. Поръчах си снощи бадемово брашно и хуск и се оглеждам за рецепти на кетохлебчета и палачинки, които да включвам за закуска от другия месец. Момичета, не знам как е при вас, но в тези продължаващи жеги нищо не ми се готви. То и затова храната ми е някак еднообразна. За днес съм предвидила:
З (сега ще я хапна) - праскова и малко пепеш
О - запеканка с яйца, извара и желатин+салата или мляко
В - пиле на грил
Спокоен уикенд 🙂

# 80
Kally, аз не пиша, защото не съм съвсем системна. Закусвам и после направо вечерям. През деня съм в движение по служебни ангажименти. Напрегнато е не ми се мисли какво да ям, кога да го ям и пр. Мисля, че нещата с килограмите тръгнаха във вярната посока. На 3 като се прибера вкъщи ще се изтегля и се надявам вече да я видя 7та.
Мама Барба, вижда му се края на жегата. Тази запеканка да не е баницата с желатин от ВМНВХ рецепти? Ако е тя аз много си я обичам нея. Ще трябва пак да си я направя тези дни.
Kally, не я мисли вечерята. Важното е, че сте имали време заедно с детето. Безценни са тези мигове. Ние с голямата дъщеря в събота сме на концерт на Ед Шийрън. Нямам търпение, защото ще си имаме нашето си време по женски с любим изпълнител.

# 81
  • в реалния свят
Цветна, май всякакви запеканки с яйца +нещо друго е кетобаница🙂 Чист печен омлет, но ми е вкусно. И нисковъглехидратно.

# 82
  • София
Мама барба, и на мен никак не ми се готви в жегата, но съчинявам все пак нещо. От време на време се "глезя" от някое заведение, но и оттам внимавам какво си поръчвам. Ето днес например обядът не съм го готвила, а е готов. И моето хранене, като го погледнеш, не е много разнообразно, но пък ми е важно, че дава резултат:

Ден 24
З: Филия с масло и шарена сол, парченце бял шоколад, кафе
О: Печени пиперки Сиврия, с доматен сос и сирене, айрян
В: Пилешки крилца, краставица

cvetnaS, толкова си права, че тези мигове са безценни. Радва ме много, че синът все още търси моята компания за определени неща - ходенето на кино е едно от тях, тъй като и двамата сме големи киномани и следим какво ново излиза. А той е на 17, с куп приятели, гадже и морето е до колене. Но въпреки това съм щастлива, че прекарваме доста от свободното си време заедно, защото това време безмилостно лети.
А за концерта колко те разбирам! Миналата година ние ходихме на Imagine Dragons - такова страхотно изживяване беше, че дълго време ще го помним.

# 83
Здравейте. Менюто за вчера:
З: милинки, скир с домашно сладко от сливи
О: свинска вратна на скара, доматена салата
В: праскови

# 84
Здравейте и от мен,винаги съм вярвала,че системата е най-добрата диета,макар ,че съм минала през всички.И така ден първи:
Закауска-овесени кексчета по Зоната.
Обяд-пиле с ориз и дробчета.
Вечеря-17часа.Праскова с кисело мляко.
Успех на всички и много минуси.

# 85
  • София
Здравей, Бисквитка! Радвам се, че се попълват редиците ни, макар и причината да не е много за хвалба. Ноооо след време пък как ще се хвалим 🤗 !

Ден 25
З: рогче с маслини, кафе
О: омлет със сирене, краставица
В: кафе с мляко в 17:00, ябълка в 18:00

# 86
Здравейте
Вчерашното ми меню:
З: 1 пълнена чушка с кайма и ориз, 2 малки филийки
О: салата цезар без крутони, за да е системна
В: мазало... 3 картофени кюфтета с чеснов сос, смокини, пъпеш, грозде
Лебед, къде си?
Бисквитка, добре си ни дошла.

# 87
  • в реалния свят
Добро утро и от мен🙂
Лекичко да се похваля с 4-я свален килограм, ама трябва време да се задържи. Надявам се до четвъртък да ми се получи,защото след четвъртък съм на екскурзия в Гърция с включени закуска и вечеря. Та, ще си почина от всичко и всички 😂
За днес съм си приготвила за офиса:
З - праскови (ама нямам време да ги ям все още)
О и В - кисело мляко, извара, варени яйца - както дойде.
Бисквитка, успех с режима!
Лебед наистина се изгуби.
Успешна и спокойна нова седмица, момичета!

# 88
Добро утро момичета,аз вече закусих сливи,за обед мисля да хапна печено пиле със салата,а за вечеря кисело мляко с праскова.Приемам всякакви критики за меню,храни и прочие!Хубав ден на всички.

# 89
  • в реалния свят
Бисквитка, добре е менюто. Важното е след всяко хапване да се чувстваш заситена. Аз от няколко дни също предпочитам плод за закуска.

Общи условия

Активация на акаунт