Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 121
  • 973
  •   1
Отговори
# 885
  • На изток от Ада
Кръвния е от 7 дни след О, днес е 9 ден след нея. Всичко се случва ,знае ли човек .
рано е за тест..ми тя имплантация може да няма още.  Някъде пише от 6 до 12 дни след О..
Ами ранното тестване , вглеждаш се и уж виждаш ,но после се разочароваш ако ти дойде ...

# 886
Благодаря на момичетата, които отговориха по въпроса за спермограмата. След ненужна драма в крайна сметка записахме час за Токуда за сряда, той държеше, защото е близо и може бързо да занесе пробата, макар че в момента е разколебан дали на място или вкъщи. Поръчала съм му Крюгер и фрагментации.

Току що ми сподели, че го е страх от резултата и много се притеснява. Хубаво де, разбирам, а и ми беше ясно при цялата тая драма за спермограмата. Но като кажа за моите прегледи или евентуално ако се наложи процедури - ами какво да направя, аз ли съм виновен, че е така за жените. Ами не си виновен, ама прояви някакво уважение към факта, че независимо у кого е проблема ако има такъв и не стане естествено все аз опирам пешкира 😬 а и честно, не е ли по-добре да знаеш ако има проблем отколкото да си завираш главата в пясъка?

Та тъй де исках да питам има ли оплаквания от токуда за неадекватни резултати от спермограмите? Или можем да се доверим? Търсих във форума, но нещо не можах да намеря адекватна информация. Не съм гледала още на сайта им какво има, ще разгледам.

# 887
Данита, и при мен така с аналога на Зарзиото. Само имплантация след трансфер на бластоцисти. И родено дете след трансфер на 3 дневни и тези инжекции.
Дали помагат или не, не е доказано. По онова време имаше само едно малко проучване на един немски професор. Резултатите от него бяхя в полза на Зарзиото, но беше само със 100 жени имали неуспешни бременности. Затова не е репрезентативно.

# 888
Която, когато иска да се тества. Blush Аз само едно не разбирам, с риск да има обидени. Страхът от отрицателен тест или разочарование винаги ми е бил смешен, защото цяла бременност има страх нещо да не се обърка, а да не говорим, че след като се роди детето има страх цял живот да не му се случи нещо. Давайте по-смело, а и разочарование има и като дойде М, без значение дали е имало тестове преди това.

# 889
Аниго, може би е до характер. Аз първите пъти тествах от 8-9 ден след предполагаема О. Нищо, и нищо, и нищо. Не е било точно разочарование, защото нали си викам може да покаже по-натам.  Не е и по-голямо разочарованието сега като не тествам рано и ми дойде. Просто някак си изгубих желание, при мен със сигурност не е от страх.

Иначе съм абсолютно съгласна. Страхът започва с положителния тест. Поне така си го представям, не че знам от опит. Или поне аз като се познавам бих била така.

За теста на Дани, аз също виждам нещо, но не е много дефинирано. Аз имах нещо подобно, може би една идея по-видимо миналия месец, но си ми дойде. Ако нямаш някакви медицински показания обаче на твое място не бих пускала кръвни толкова рано, бих си ползвала тестовете лентички.

# 890
Аз съм ЗА ранното тестване 😁 Не за друго, аз просто съм такъв човек, че цял ден и нощ щв го мисля. А иначе правя тест и си казвам “ а, значи не е станало” или “ има още време” и не го мисля до другия ден с другия тест и така. Иначе незнанието ме побърква. 😄 Та който както го усеща. Но пък никога не съм виждала изпарителни чертички, отрицателните ми тестове са били категорични такива и не е имало чуденки и място за въображение.
Моите приятелки се тестват след закъснение. Аз бих се побъркала… 😆

# 891
Eunoia, абсолютно съм като теб Grinning
Firebird, да, в един момент идва и липсата на желание.

# 892
Благодаря ви за мнения. И мен ме успокоява ранното тестване , иначе абсурд да чакам 12 дни , това не е за мене. А относно тестовете ,времето ще покаже. И утрешния ден  . Между другото ако напишете в Гугъл "pregnancy test 9 dpo " , ще видите че понякога доста видими черти имат хората, просто в България са ни прецакали, да нямаме хубави марки тестове като First Responce, Clearblu и тн.🔆

# 893
Аз обикновено правя тест 12 DPO, разочаровам се и после влизам в delulu mode, че е рано и още съм в играта докато не настъпи МЦ  Joy Мисля, че всяка си има свой “тертип” или начин, който й носи спокойствие.

Моя приятелка не си направи тест дори при закъснение, не изпитваше неистова нужда да разбере, изчака 10 дена закъснение и отиде на лекар с идеята или да разбере, че е бременна или да разбере какъв проблем има. Аз нямам такова търпение, нито разбирам този подход.

# 894
Аз след трансфер съм много търпелива. Не държа уринарни тестове вкъщи, не пускам по-рано кръвен.
Обаче юли жестоко се прецаках. Eдиния пакет тестове за овулация, който си поръчах дойде с 25 броя тестове за Б (на easy@home) и като знаех, че сме правили опити около овулация се почна едно лудо тестване по 2 пъти на ден от 9 дни след О. Тестването завърши с отрицателен кръвен на 12 и цикъл на 13ти ден. Убих се да чета по групите тогава за късно показали тестове, специално с такива лентички, ама не бях такъв случай.
Ако стигна въобще до трансфер, ще гледам да нямам пак тестове под ръка, че ако имам сигурно пак ще е същото излишно и стресиращо тестване. Така че за мен решението явно е това - ако няма тест няма да си купя, но ако имам не мога да се сдържа да не го направя.

# 895
Аз също нямам търпение да чакам закъснение.
Така и така ще го мисля, поне да не се измъчвам  прекалено дълго.
И аз съм го правила това с тестването по 2 пъти на ден, особено ако имам повече тестове под ръка.
И при двете ми бременности, OneStep (които майче са китайски) си показаха съвсем ясна черта на 9ти ден. Даваха ги че са с чувствителност 10.
Сега използвам на Easy@home та да видим. Grinning

# 896
  • На изток от Ада
Аз съм правила и тестове преди и след закъснение.  
Последната Б имах кървене около О и около МЦ . Ами изчаках за тест . То бяхме и в каратина . но аз съм с по-различен казус.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:13 от nasito8988

# 897
Аз не съм против ранното тестване (и аз съм от тези, които го мислят и са супер нетърпеливи), но 7 дни след О (според мен) е супер рано за кръвен тест, но ако си го направил и е отрицателен няма смисъл на 8ми ден да правиш пикливи тестове вкъщи. Всеки както се чувства най-добре, със сигурност е с най-добри чувства. Дани, стискам ти палци теста да бъде положителен и да ни замеряш с памперси след 9м Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 898
Аз миналия цикъл се тествах рано 5-6 дни преди цикъл , защото си бях поръчала с тестовете за овулация и за бременност и правих няколко на различни марки и на всичките имаше някакви въображаеми черти колкото да се надяваш на нещо. Иначе не се тествам рано,  защото си имам един симптом преди цикъл,  който като го усетя и почти не се надявам. Мм се дърпа сега нещо за SDI теста , иначе има вече направени 2-3 спермограми със зона тест без мрънкане

# 899
И тук да пиша, че днес видяхме бобчето. Пораснало е и на размер е малко по-голямо за седмицата, в която съм. Но е нормално заради по-ранната О. Видях как тупти сърчицето, но не го чухме. Лекаря каза, че след 2 седмици ще го чуем.

Пуснаха ми лист какво да изследвам ( ПКК, Б12, АрПП, d-dimer, фибриноген и фактор 10А). Този Фактор XA явно не се прави от всички лаборатории. Мисля, че в Надежда го правят и ще ходя до там. И понеже моят акъл се е изпарил, има ли значение колко часа след Клексана се пускат тези изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт