Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 120
  • 973
  •   1
Отговори
# 900
Пълнолуние, фактор Ха се прави точно 4 часа след поставянето на клексана. Ако слагаш инжекцията вечер, пропускаш и слагаш на следващата сутрин, за да може да тестваш. За лаборатория на мен ми препоръчаха Токуда.

# 901
В 7 сутринта ми поставя инжекцията ММ, защото Сенкова ми каза, че сутрин е по-добре да се поставя. Другата опция е да отида в Надежда преди  инжекцията, че 11 няма да мога. Благодаря Дудъл.

# 902
Момичета не мога да дочакам новата тема.
След биохимичната миналия месец, чакам цикъл за ЗЕТ. Бяхме решили като дойде  да обсъдим със Станулов да го отложим за следващия цикъл , за да има време да преместим ембрионите.  Обаче цикъла закъснява,  казвам си ще почакам. На 1 ден закъснение на теста ми излезе бледа черта и само това чаках.  Бързо до лабораторията чхг 34, това е от сряда.  Резултата от днес е 127, прогестерон 27,4. Според доктора всичко е наред. Сега ще се настроя за преглед сред 10дни. Излишно е да ви казвам, че не знам къде ходя и съм ужасена. 
Моля се за всички да имаме добри новини и още плюсчета. Дано се продължи вълната и в новата тема🍀

# 903
Леле, Мила каква хубава новина. Честито момиче ❤❤❤ Спокойна и прекрасна бременност.

Много се надявам на още плюсчета не само в тази тема, но и в останалите.

# 904
Пълнолуние, то изследването трябва да  измери стойността, точно когато е пикът на лекарството в кръвта, затова е точно на 4-ти час. Няма смисъл да го тестваш, ако не си сложила инжекция. Ако преместиш с 1-2 часа по-рано не е проблем, но да тестваш преди/след 4-тия час няма смисъл, защото няма да е адекватен резултат.
Мила, ама това са страхотни новини! Аз бих те посъветвала да пуснеш ЧХГ и прогестерон след 48 часа пак, за твое успокоение Simple Smile

# 905
Да, ще изместим инжекцията с час по-рано и ще успея да отида на изследване. Благодаря ти ❤

Явно моят baby brain от сега е започнал 😌

# 906
Mila, толкова се радвам, че се включваш в серията добри новини! Тихичко честито и стискам палци всичко да е наред до финал този път Heart Flowers Four Leaf Clover

# 907
Mila, юхууу Hug Хайде всичко да е наред до финал! Heart
Ама страхотна тема, бе Grinning

# 908
Много се радвам Мила, стискам палци 🍀🍀🍀

# 909
Мила, стискам палци!

# 910
Тихичко честито, Мила, стискам палци! Heart Heart Heart Пожелавам ти всичко да е наред до финал! Hug

# 911
Уау Мила, супер! Значи вие с Пълнолуние ме разбивате, но в добрия смисъл. Аз съм като вас или по-точно бях. Чакам ЗЕТ след 1-2 месеца и много ви се радвам, че  го изпреварихте вашия. При мен е много малко вероятно да се случи естествено,  но защо пък да не си го пожелая и на мен това чудо. Стискам палци, следя ви и пожелавам успех от сърце. ❤️❤️❤️
Успех на всички останали плюсчета.

# 912
  • На изток от Ада
Мила лека бременност! Радвам се за вас!

# 913
Видях 12 поста и знаех че е нещо хубаво!
Мила страшно се радвам, дано всичко е супер и да бременееш щастливо!

# 914
Мила, тихичко честито и до успешен финал! 🩷💙🩷💙🙏🙏🙏

Леле тази тема ме изпълва с много положителна енергия! ❤

Общи условия

Активация на акаунт