Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 109
  • 973
  •   1
Отговори
# 960
10 дни след О на Фърст респонс нищо.
Име за новата тема : Нека и Септември продължи августовската поредица от тестове с две черти . Heart

# 961
  • На изток от Ада
Дани защо не пуснеш пак кръвен?

# 962
Няма смисъл,ако има в кръвта ,щеше да има и в урината .

# 963
Ролсройсът на лубрикантите тъкмо пристигна, сега остава и клетият десен яйчник да включи на по-горна предавка и тия  тестове да почнат да показват някаква наближаваща овулация  би било чудесно. Утре заминаваме на море, скарани, изнервени, но пък *хидратирани* Grinning

# 964
  • На изток от Ада
Няма смисъл,ако има в кръвта ,щеше да има и в урината .
не веднага. Пък и зависи от теста с колко чувствителност е.
Има много случаи отриц тест и чгх 50 прим

# 965
Милааа , честитооо ❤ Тази тема е вълшебна 🥰

# 966
10 дни след О на Фърст респонс нищо.
Име за новата тема : Нека и Септември продължи августовската поредица от тестове с две черти . Heart
А очакваната М кога е?

# 967
  • Замък сред облаците
Гери, биозин мама може по 2 докато имате вирус вкъщи. Иначе по една таблетка за превенция.

# 968
Мила ,честита радост ! Пожелавам ти лека бременност и най-сладкият финал ! ❤️

# 969
Чудесна тема наистина! Много се радвам, че има толкова бременни, пожелавам ви щастлива и спокойна бременност, и успех на всички останали!

# 970
Сряда трябва да ми дойде. Направих някакви останали 2 бр Клиър с гербера ,бяха скатани в раклата . И на него има бледа чертичка . Малко затъмних снимката ,защото камерата е лоша. Ще пусна в понеделник кръвен.  

# 971
  • гр. София
Пълнолуние, Дриймър, Кактус плаках със всяко една прекрасна вест от вас, момичета! Мила, честито! Вие сте вдъхновение и чудо!

# 972
Страничен въпрос, но момичета какъв витамин Д приемате? Преди приемах капките на Oliesen  и с тях успях да наваксам през зимния период от 20 ng/ml до 40 ng/ml. Май месец след прегледа при Конова, тя ми каза да сменя Oliesen и да пия всеки ден Кинон Д3 в комбинация с Допелхерц
Актив ( съдържа Магнезий + Калций + Витамин D3 + Мед + Манган в по-ниски дози). Сега направих почивка и контролно изследване и витамин Д е паднал на 37 ng/ml. Разликата не е много, но очаквах да се е покачил, а не паднал, което ме води до мисълта, че това не са подходящите за мен добавки.

# 973

Общи условия

Активация на акаунт