Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 123
  • 973
  •   1
Отговори
# 945
  • На изток от Ада
Мила ама имахте естествени опити ли ?

Благодарности на Шантал ! Изпрати ми ,
"Всичко започва от яйцето "

# 946
Мила, честито, поредната вдъхновяваща история! Hug
Шантал, честит празник и на твоя бандит! Heart Eyes
Аз да модифицирам предложението на Аниго вдъхновена от една популярна песен на Миро:
Август е септември и всички тестовете са с две черти.
Че даже и рима се получи Satisfied

Този месец на 17 ден измерихме 15 мм фоликул вляво и 16,5 вдясно, в понеделник ще ходя пак и ще сложим овитрела да подсигурим спукване. Много се надявам да имаме положителен резултат и ние. Някак го усещам положително, но в мен вирее страха от провал отново. Изненадващо късна овулация ще бъде обаче.

# 947
  • На изток от Ада
Хайде Слънце!

# 948
Мила, каква следваща тема, за тази си Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 949
  • Замък сред облаците
Шантал, честит да е младежът!
На Мср също честито, че май я изпуснах!

Кактус, при теб е от инжекции прогестерона предполагам, при Мила е натуралния. Така че си има разлики. Две с две тела и бременности не са еднакви.
За съжаление само инжекциите нямат ефект при мен и съм на допълнителни дози вагинален 🥺, но без значение дали от ЖТ(естествена бременност или трансфер на ЕЦ) или на напълно контролиран цикъл, лекарите държат на над 10ng. Просто си има целеви стойности и няма значение по какъв начин е постигната бременността. ❤🤗 Иначе в интернет пише много неща, но аз вярвам на лекарите ми.

Сред причините за нисък прогестерон е и хиперпролактинемията, а ти имаш аденом в тази връзка; наред с това други причини като нисък/висок холестерол (защото прогестеронът е липофилен), хипофункция на ЩЖ, ПКЯ, метаболитни проблеми могат при различните жени да са усложняващ фактор за производството на естествен или усвояването на добавен прогестерон. Затова паралелите с други момичета понякога не са адекватни. При Мила е хубаво, че с повишаване на ЧХГ се е вдигнал прогестеронът, сигурно и още ще се вдига; мисълта ми беше просто едно на ум да има затова я попитах дали го е обсъдила с док.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 03:15 от АА

# 950
  • Be realistic - plan for a miracle.
“Август е септември” ми харесва повече, че както казах, август ми беше много труден (сигурна съм и на други тук също) и искам да свърши, за да не се гръмна. 😁

# 951
АА, от тази гледна точка, да 😁❤️ Иначе пак с много лека хиперпролактинемия, но аденомът го няма 😍 като бях в Надежда и прогестеронът ми летеше, но сега нещо не е така, но пък си е в норми с конските дози 😁

# 952
Добро утро . На лентите нищо,на писалката като вчера едва едва. Остава да видя Клиърблу . 🥺

# 953
Момичета, какво мога да си взема за имунитета в момента? Няма такъв карък. Още не мога да се оправя напълно от ангината, детето пак започва да се разболява с гърло. Мога ли да си взвма биозин Мама и да пия примерно два месеца? За гърлото смуча хиляда неща, но просто не минава...Пия витамини Елевит. Отделно съм много отслабнала от тия боледувания, направо кошмар.

# 954
Витамин Де 3000 мг на Бетър Ю , Витамин Це 509 и Авирон Рапид.

# 955
В Елевит има витамин Д и Ц, а авиронът си е малко опасен, пила съм го, когато не съм била бременна и щях да пукясам, пък сега въобще няма да рискувам...мисля, че някой беше пил Биозин Мама и бяха много доволни, но не знам колко време може да се  приема.

# 956
Не знаех ,че си бременна. Или поне не помня. Мен винаги ми е помагал безотказно . Биозин е добро . Също приема на Коластра ,мисля че в нета има на Аквасорс  (не правя реклама ) , много я хвалят

# 957
И аз като бременна съм пила Биозин Мама, супер е!

# 958
Гери, можеш да пиеш Биозин мама.

# 959
Благодаря, момичета. Ще го взема и ако някой още нещо се присети за имунитет да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт