Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 104
  • 973
  •   1
Отговори
# 930
Предложение за следваща тема : "Септември ми е август, всички тестове са с две черти!"

# 931
  • На изток от Ада
Шантал честит рожденник !

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:44 от nasito8988

# 932
Шанталче Честит да ти е рожденика. Да ти е жив и здрав и много послушен 💙

# 933
  • На изток от Ада
Аз имам интересен случай ! Продавам фраксипАрин в тромбофилия и бременност и хоп днес една мацка ми пише. Разбрахме се и след малко. О , ти ли си Насето от Бг мама..Четяла ни, писала веднъж!
Много мило ми стана!

# 934
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз много се радвам за всички, но искам да свършва защото ми беше голям застой с неочаквания задържан фоликул… доста го изстрадах, заедно с други неща.

# 935
Кактус, при теб е от инжекции прогестерона предполагам, при Мила е натуралния. Така че си има разлики. Две с две тела и бременности не са еднакви.
За съжаление само инжекциите нямат ефект при мен и съм на допълнителни дози вагинален 🥺, но без значение дали от ЖТ(естествена бременност или трансфер на ЕЦ) или на напълно контролиран цикъл, лекарите държат на над 10ng. Просто си има целеви стойности и няма значение по какъв начин е постигната бременността. ❤️🤗 Иначе в интернет пише много неща, но аз вярвам на лекарите ми.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:16 от Kactus

# 936
Мила, честито! Лека бременност и да гушкаш здраво бебе!
Аниго, супер тема!
Момичета, може ли да се пие Хром по време на опити? В един източник чета, че е по по време на бременност даже, на други места пише, че няма информация и да се внимава ( което за мен значи да не се приема).

# 937
Предложение за следваща тема : "Септември ми е август, всички тестове са с две черти!"

Подкрепям. Единствената друга алтернатива е да не се затваря тази тема Simple Smile

Честито, Мила Simple Smile Правилно ли разбирам, че сте се подготвяли за процедура, но е станало неочаквано естествено? Това е толкова хубаво 🩷

# 938
Firebird26, да точно така. След операцията от вариокоцеле на ММ ноември миналата година това ми е третата бременност. Преди това имаме 3 години опити и 4 ин витро процедури без имплантация.
Шантал, честит да е рожденника! Нека бъде здрав и с късмет!
Аниго, супер заглавие!

# 939
Крайно време е било значи да се захване мъничето Simple Smile Този път всичко ще е наред. Пожелавам ти лека бременност и прекрасно бебе. Simple Smile мисли за нас и пращай позитивна енергия Simple Smile

# 940
Момичета здравейте ❤️❤️❤️

Пиша ви ...за да си излея мъката.... За съжаление новата спермограма на моя мъж е лоша. Пак диагноза олигозооспермия. В понеделник ще се чуят с андролога какви добавки ще пие .

А при мен нещата пак са на заден ход,заради бактерии ужасен сърбеж заради една ароматизирана хартия.
Та за капак на всичко докторката ми каза че ще е хубаво след лечението да си помисля хубаво защото ще е необходимо пластика на маточната шийка. Защото преди доста години след като родих първото си дете явно не са ме зашили както трябва. И точно там развивам инфекция и се получава все омагьосан кръг от инфекции. И така четири години все бактерии и течения.
А тази пластика не била нещо страшно ,и щяла да ми помогне да износя бебето при евентуална втора бременност .
Не знам какво да правя...объркана съм.
Ако някой е имал такава пластика или сходен случай като моя ,моля да ми сподели . Благодаря ❤️

# 941
shantall, честит малък юбиляр! Жив и здрав да ти е и много да те радва!

tinna, ако е само олигозооспермия не е толкова страшно положението, освен ако не е някакво супер малко количество. А първото ти раждане нормално или секцио е?

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 22:36 от 2402

# 942
shantall, честит малък юбиляр! Жив и здрав да ти е и много да те радва!

tinna, ако е само олизооспермия не е толкова страшно положението, освен ако не е някакво супер малко количество. А първото ти раждане нормално или секцио е?

Беше нормално раждане. Без проблеми.
При мъжа ми проблема е че са малко и че са неподвижни ,направо мързеливи 😁

# 943
За съжаление тук не мога да споделя опит. Аз си патя от проблемите след секцио...

# 944
Честито Мила. Лека и безпроблемна да е бременността до пухкавия финал.
Шантал, честит първи юбилей на палавника, да е здрав и щастлив.
Аниго, подкрепям заглавието, нека всеки месец от тук нататък да ни е Август. Тази тема е вълшебна и дано да продължат чудесата.

Общи условия

Активация на акаунт