Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 115
  • 973
  •   1
Отговори
# 915
Милааааа, леле каква прекрасна новина! Тихичко честито! Пожелавам ти лека и прекрасна бременност! 🤗🌷❤️

# 916
Mила, много се радвам и за теб! Лека бременност и пухкав финал! 🍀🍀🍀❤️

# 917
  • София
Мила, честито! Прекрасни чудеса в тази тема!

И понеже много станаха бременните няма да слагам снимка в коментар, да не трябва да ги обикалям после с парчета торта Grinning

Виртуално се почерпете за първият юбилей на моята прекрасна беля!

# 918
Честито, Мила! 🥰🤗🍀 Лека и успешна бремнност ти пожелавам! Май наистина счупихме каръка. 😊😊😊 Хайде все така да продължаваме и да се изнесем всички набързо!

Аз съм вече 3 ден с леко зацапване и 2 отрицателни домашни тест от вчера и днес сутрин. По принцип днес или утре ми е деня за Ц, така че си го чакам.

По въпроса за ранното тестване, аз гледам да издържа възможно най-дълго, защото ме е яд после, че давам пари за безсмислени тестове като излизат отрицателни. Но пък мисля, че е важно да хващаме Б от рано, за да проверяваме и прогестерона и да взимаме мерки. Та за мен баланса е най-рано 11-12 дни след О.

# 919
  • Замък сред облаците
Мила ❤❤❤❤ а за прогестерона коментирахте ли с док?

# 920
Ехаа! Не ми се иска да свършва тази тема!

Честито Кактус и Мила!  ❤️🍀
Нека е до финал!!

# 921
Шанталче, честито ти юбилейче! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Ако прогестеронът е 27ng е повече от перфектен! Моят е 17-19ng и казаха, че е супер 🤗❤️❤️❤️

Еми, благодаря ти 🙏 Дай Боже да се напълни темата с много здрави бебенца на термин! ❤️

# 922
  • Замък сред облаците
Кактус, при теб е от инжекции прогестерона предполагам, при Мила е натуралния. Така че си има разлики. Две с две тела и бременности не са еднакви.

# 923
Мила ❤❤❤❤ а за прогестерона коментирахте ли с док?
Първият резултат е 21.5 ng/ml, чухме се и доктора каза , ако не се погачи ще включим . След днешния 27 ми писа, че няма нужда .
Почнах са фракси. Нищо не взимам за прогестерона.

# 924
Мила, честито! Много се радвам за теб 🥲 Велика тема просто …. Нека да я пиннат, за да си стои в раздела на първа страница завинаги 🥹

# 925
Милааа, каква хубава изненада и за теб,и за нас Тихичко честито! Вярвам, че този път всичко ще е наред до финал! 🩷

Шантал, да ти е здрав и щастлив! 🩷

Пълнолуние, радвам се, че всичко върви добре🩷

Толкова бременни не е имало всякаш общо за последната година, колкото в тази тема! Давате много надежда на всички нас, чакащите.😊
И с последните бременни попълнения, почвам да се замислям, че май вече и аз минавам към “старите кучета” в темата.. 😀

# 926
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много обичам когато някой е на нисък старт за ЗЕТ или процедура и хоп - неочакван положителен тест 🥰  Честито!

# 927
Честито Милааа! Hug

# 928
Честито ,Мила.

Аз утре сигурно  няма да пиша ,ако няма + тест ,не искам да развалям хубавата поредица ,страхотни новини .

# 929
Честито, Мила Simple Smile всичко да е наред до финал Simple Smile
Шантал, честит рожденник Simple Smile
Ех, момичета, този август не ми се иска да свършва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт