Местене на дете в друг град и училище

• 3 143
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • Melmak
Ти с адвокат пак си се консултирай колкото искаш. Една консултация как ще стресира децата? Те дори няма да знаят

Изглежда те е яд на жена си и се чудиш как да я прецакаш. С 11 часов работен ден не знам как сам би могъл да гледаш дете. Явно разчиташ голямото да гледа малкото. Само и само да не стане това, което майката иска. Успокой се малко и премисли нещата.

# 46
Няма какво да опитва да го мести. Хваща го и го мести. Още повече ако работи в града, явно ще живее и там - лесно ще си извади и настоящ адрес. Проблем до тук никакъв.
А голямото дете ще чисти и ще готви, много добре... Сигурно ще го превърнеш без време и в майка на малкото...
В момента си под стрес и действаш на инат.
Най-нормалното нещо е майката да се премести с детето си. + Това е твоята версия. Нейната може да е много по-различна... За раздялата защо и как.
Явно ме познавате и точно преценявате! Естествено , че аз съм субективен ,но питането ми е по скоро обективно и принципно . Инак ако толкова ви интересува, майката се е влюбила и получила внимание и отношение, което никога не съм и дал. Дано това отговори на любопитството ви

# 47
  • София
Как точно адвокатът ще стресира децата?
Какво точно искаш с темата, когато на конкретния въпрос ти се отговори многократно?
Сериозно ли очакваш голямото дете, понеже е момиче, да поеме домакинството и грижите по малкото?
Много си "мил". Предполагам, че в реална си още повече.

# 48
  • Далечният изток
И за какво ѝ е детето тогава? Да ѝ пречи на рахата с любовника?

# 49
Petar,
Аз не съм любопитна. Не ме интересуват причините. Не ме радва, когато някой мъж или жена загубва семейството си.
Ама няма как да не ти кажа - имаш сили да работиш по 11 часа на ден и казваш, че жена ти е "получила внимание и отношение от друг, и се е влюбила", а нямаш сили да си задържиш жената и децата?
Ако бях на твое място, нямаше изобщо да мисля за институции, за стопиране, за това как да й правя сечено.. И още по-малко да си мисля, че голямото дете ще гледа малкото.
Щях да се взема в ръце, да оправя абсурда, който сам съм създал. Или поне да се опитам. Ако не стане, няма да се ядосвам на другия, нито пък на жена си, а на себе си, че съм бил такъв глупак..
И щях да я пусна да си тръгне с мир.

# 50
  • Melmak
Авторе, не се стягай толкова, а оправи отношенията с жена си и се разберете като хора.

# 51
Изобщо не е нужно да има нов човек, за да си отидат чувствата от една връзка. И все някой трябва да мисли за това дете, че майката е заета да мисли за любови.

# 52
Авторът получи отговор на въпроса си.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт