Косопад - тема 26

• 56 468
  • 824
  •   1
Отговори
# 135
На мен на Икаров продуктите не ми помогнаха
Напълно възможно е всеки човек е различен. Аз ползвам икаров след 2 бременности и при двете ми помогна по еднакъв начин.

# 136
След бременност е различен косопадът.

# 137
А колко пъти седмично нанасяхте Икаров?

# 138
А колко пъти седмично нанасяхте Икаров?
  ведъж в седмицата

# 139

Аз съм ги ползвала, а сега същите, но на Виши. Активната съставка е Аминексил. Зависи кои са по- евтини взимам. Няма поне при мен уау ефект, камо ли пък нови растежи.

# 140
Всяка година след море имам доста косопад. Въпреки че докато съм там ползвам шампоaни и продукти за слънце. Тази година пак ме порази. Коста ми падаше ей така, само да я пипна, да не говорим след миеене какво чудо беше. Пих биотин 2 месеца - друг път ми помагаше, тази година не видях много полза.... и си взех серума на Керастаз (anti chute) по препоръка на моята фризьорка. Ползвам го вече две седмици и имам значително подобрение. Вече не пада по една шепа косми след като се изкъпя и се среша. И не пада просто като я пипна, както до преди това. Пия и вит. Д. Освен това съм с Хашимото, но горе-долу го контролирам. Така че вярам, че и ампулите ще са от полза. Има и шампоан от серията, мисля да си взема и него.

# 141
Този серум е също с Аминексил.

# 142
При мен също след морето настана някакъв Ад. Пада на шепи, от въздуха пада. Пия какво ли не, вит. Д, желязо(с анемия съм), Б12, мажа с масла уж намаля. Но и взех шампоан на Керастаз и мисля да взема и ампулите.

# 143
Вие как го нанасяте? В описание на продукта чета, че слагам в корените, масажирам и стоя така 30 минути, след това измивам косата. Вие по този начин ли я използвате?
Аз стоя повече. Около час два.. И правя масаж на скалпа втривам го добре. Прилагам и снимки. До преди месец и нещо там имах дупка, а сега разте косичка. Същото е и от другата страна

Страхотен резултат!

# 144
На мен на Икаров продуктите не ми помогнаха
И на мен не можа да помогне този стимулант.

# 145
Включвам се за да отчета резултата от използването на Миноксидил шест месеца в зоната над челото- бретона. Ами ефект май няма, макар че по едно време ми се привиждаше някакъв резултат. В началото на използването косата ми като че ли живна и леко се начупи, но после пак се отпусна.Не констатирам сгъстяване, за съжаление. Ще продължа да нанасям, но вече само три пъти в седмицата, за да предотвратя бъдещо още по- голямо разреждане. Дано пък поне за това да има някаква полза от мазането. То Миноксидила като не помага, не виждам на какво друго мога да разчитам.За Еукапил май четох хубави неща, освен и него да пробвам.

# 146
Поръчах си стимуланта на Икаров. 16 лева ще ги прежаля, къде не съм ги дала. Все пак се надявам да има ефект.

# 147
Catley, само на бретона ли мажеш?

# 148
Catley, само на бретона ли мажеш?
Мажа навсякъде, макар че  разреждането видимо е само над челото. Косата ми иначе е много гъста. На младини съм имала три пъти повече и с по- дебел косъм, но и сега е добре.

# 149
При мен също след морето настана някакъв Ад. Пада на шепи, от въздуха пада. Пия какво ли не, вит. Д, желязо(с анемия съм), Б12, мажа с масла уж намаля. Но и взех шампоан на Керастаз и мисля да взема и ампулите.
И аз пия същите неща косата лятото ми опадна много заради липсата на тези витамини а свга явно есенния косопад ме хваща,защото от няколко дни пак забелязвам много коса да пада
Направо останах без коса! Кажете няккави продукти витамините си ги пия

Общи условия

Активация на акаунт