Косопад - тема 26

• 56 590
  • 824
  •   3
Отговори
# 150
При мен също след морето настана някакъв Ад. Пада на шепи, от въздуха пада. Пия какво ли не, вит. Д, желязо(с анемия съм), Б12, мажа с масла уж намаля. Но и взех шампоан на Керастаз и мисля да взема и ампулите.
И аз пия същите неща косата лятото ми опадна много заради липсата на тези витамини а свга явно есенния косопад ме хваща,защото от няколко дни пак забелязвам много коса да пада
Направо останах без коса! Кажете няккави продукти витамините си ги пия

Да, ужасно е цяла година да ти капе косата и на есен да те почне и есенния косопад..LaughingLaughing

# 151
Не знам какво да ви кажа. Мисля да почна и колаген да пия. То и самата коса ми се промени. От мазна стана с мазни корени и сухи, чак ужасно твърди краища. Абе ужас.

# 152
A четохте ли стр.1 с инфото!

# 153
Не знам какво да ви кажа. Мисля да почна и колаген да пия. То и самата коса ми се промени. От мазна стана с мазни корени и сухи, чак ужасно твърди краища. Абе ужас.

Моята също се промени, непрекъснато се заплита, хем няма коса, хем се заплита..

# 154
A четохте ли стр.1 с инфото!

Чела съм я. Не за първи път минавам от тук за съжаление, това е третия път в които имам такъв косопад. Правила съм какви ли не изследвания, използвала съм много препарати. Изморена съм и отчаяна!

# 155
Тоест процесът не е постоянен?Покажете изследванията, ако не сте.На колко год.  сте?

# 156
Щитовидните са ОК, с Хашимото съм. Фт3 и фт4, не са оптимални, почти съм ги вкарала в идеалните параметри, още малко трябва. Проблема са феритина и желязото. Бях с феритина под долната граница и желязо също много ниско преди 3-4 месеца. От тогава съм на терапия. Вит. Д и Б 12 също са ниски. Нямам пред мен изследвания, в понеделник мога да пусна каквото последно правих. От две седмици спрях глутен и сладко. Това ще помогне за щитовидната и от там се надявам и косата да се позакрепи.

# 157
Докато не оправиш железния панел и витамините, не очаквай нещо да се случи.Става бавно компенсацията им.При мен това помогна и тогава косата започна да расте.Имам и сега периоди на косопад, отдавам ги на стрес, имам и проблем с кортизола, без да съм го изследвала, но се наблюдавам, също с храненето не съм много ок- приемам малко протеин.
Като закрепиш положението с нещата, които изброи, вероятно ще видиш промяна.Също така си виж глюкоза и инсулин.

# 158
Глюкозата и инсулина са в норма. Заради н-на брой ин витро процедури по навик вече ги проверявам. А и съм намалила въглехидратите. Да знам за желязото. Но на моменти е доста отчайващо всичко.
Благодаря!

# 159
О, хормоните сигурно също имат роля тук.Sad Надявам се всичко да е наред!🙏🏻
Може ли да пиете желязо?

# 160
Са, пия сорбифер с него ми е ОК стомаха и го усвоявам добре. Сега съм спряла Б12 за месец че се опъпчих от него, но ще го продължа. Мисля около Нова година да пусна контрола, но с толкова ниски желязо и феритин дето бях, се надявам поне да са отишли над долната граница. Четох доста и е хубаво да ги кача над средата и после само да поддържам. Защо се случва това с желязото, не се знае.

# 161
И аз съм така, но не с желязото, а феритина.Вдигнах го със Сорбифер, но пиех 3х2 май за два месеца и то най-високата доза
Dolche miele да каже как беше, че
не помня.Не е много оптимален, но поне не е поднормен.При мен Ковид имаше пръст, сигурна съм/

# 162
Купували ли сте от този сайт Приори? По евтин е та си мисля дали е ок
https://maxshopbg.com/product/priorin-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BE%D … 0%BA%D0%BE%D1%81/

# 163
Са, пия сорбифер с него ми е ОК стомаха и го усвоявам добре. Сега съм спряла Б12 за месец че се опъпчих от него, но ще го продължа. Мисля около Нова година да пусна контрола, но с толкова ниски желязо и феритин дето бях, се надявам поне да са отишли над долната граница. Четох доста и е хубаво да ги кача над средата и после само да поддържам. Защо се случва това с желязото, не се знае.

А от Б6 излизат ли пъпки?

# 164
Купували ли сте от този сайт Приори? По евтин е та си мисля дали е ок
https://maxshopbg.com/product/priorin-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BE%D … 0%BA%D0%BE%D1%81/
Да. Само от този и фитнесбг май беше другия сайт.

Общи условия

Активация на акаунт