Косопад - тема 26

• 56 646
  • 824
  •   1
Отговори
# 195
Всички косопадни шампоани правят косата ужасна, и става един порочен кръг, хем пада, хем прилича на метла. Преди години Ревалид беше много хубав, уви последния път се разочаровах и от него. Сега Лакме ми харесва уж, заедно с маската
Аз първо слагам този за косопад,след това мия с хидратиращ.Не знам дали е правилно,но иначе в крайщата е много суха.Накрая маска и като изляза серума за косопад в корена и термозащита по дължините.Така поне мога горе долу да я подредя ,да не изглежда ужасно.

# 196
Значи всичко сме в кюпа. Аз съм с Хашимото от години. Оправям жлезата, даже най-накрая спрях сладкото и глутена. Вече две седмици се боря с това и за сега да кажа не гласувам, просто е трудно. Главоболието ми беше зачестило много.
Железния панел следете задължително. Аз съм с изключително ниски стойности на желязо, феритин и Б12, също и на вит. Д. Вегитирах в един момент. Предполагам и за това ми опада косата. И ала съм периоди и без да ми пада косата, с все Хаши и всичко, но желязото беше в идеални граници.

# 197
Аз мия с какво съм решила, после Меди и стоя с него няколко мин, по дължините маска, после балсам, крем без отмиване понякога и масло на крайчетата.

# 198
Последно на мен дерматолога ми изписа шампоана на Ducray Anaphase, но не виждам уау ефект, но поне не ми изсушава.
Аз го взех на своя глава, уж много хвален, при мен не даде никакъв ефект.

# 199
С анемия съм, пия ги. Но те болките почнаха няколко месеца след почването на желязото. До тогава имах само световъртеж

# 200
А контролирате ли какво се случва с желязото през няколко месеца?Това, че се приема препарат не значи, че има промяна или каква е тя.

# 201
Ами преди месец пусках пълни изследвания на инсулин,захар,хормони,витамин д,б12,желязо,холестерол и тн. Желязото беше над долната граница при положение,че бях го спряла две седмици преди да го тествам. Някъде 12-14 като стойност ми се върти по спомен. И пак си го пия,но по-слабо къде не дразни стомаха,че бях развила гастрит от Сорбифер. Другия месец пак ще пусна желязо..

# 202
За мен шампоаните нямат много ефект, все пак стои минутка, серумите поне попиват и не се отмиват, ама все се лъжа и купувам поредния нов

# 203
За мен шампоаните нямат много ефект, все пак стои минутка, серумите поне попиват и не се отмиват, ама все се лъжа и купувам поредния нов
Споделям мнението.С моята рядка, мазна косица търся само и единствено да не ме сърби скалпа от шампоана.

# 204
Не пускайте само желязо, а целия железен панел. Само от желязо нищо не се разбира.

# 205
  • Бургас
Аз пускам желязо и феритин, друго трябва ли

# 206
Зависи къде е проблемът с желязото.При мен е при феритина и следя него, останалото си е в норми.

# 207
Е на мене и феритина и желязото бяха ниски,а феритина се качва след достатъчно желязо в кръвта, плюс това феритина много по-бавно и трудно се качва,от колкото желязото. Целта на теста ми беше да проверя дали по-слабите таблетки желязо действат изобщо, понеже спрях сорбифера и действат. Сега ще проверя и феритина дали се влияе....

# 208
Запомнила съм (може и да греша), че маточината вдига кортизола.

# 209
Ами Б12 също е от Железния панел. При мен всичко е ниско, както писах. И аз съм в перименопауза и от там също разни хубавини се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт