Косопад - тема 26

• 57 855
  • 824
  •   1
Отговори
# 30
  • През девет планини в десета...
Здравейте, мислите ли, че горещини те могат да засилят косопада,вече се хващам за всякакви причини....

# 31
За първи път май чета за флостерон против косопад.

# 32
Това ми е предписано, това използвам и аз четох листовката и не видях нищо за косопад, но ще пробвам.

# 33
Момичета, синът ми е на 21г и напоследък виждам, че
отгоре доста му се е разредила косата.По фамилна линия на баща ми всички мъже са плешиви.Та…ще му пускам изследвания, но се замислих дали да не включа Миноксидил да ползва отсега?

# 34
ДХЗ, имай в предвид, че Миноксидил действа негативно на либидото при някои момчета.Не казвам да не го започвате, а да го имаш предвид, както и той.

# 35
ДХЗ,
Изчакай да видиш резултатите от изследванията,може и да е от ниски нива на витамини и т.н.,дано не е генетично.
Но според мен седмица,две напред назад едва ли ще е фатално.
Той дали е ползвал нещо до сега, розмариново масло или серум против косопад, например Numinox на Mediceuticals. Аз го поднових и смятам да го ползвам поне 6 месеца ежедневно.
Знам колко досадно може да е за 21годишен младеж ежедневната грижа, но ключът е в упоритост и постоянство.
Дано има късмет детето и да се справите.

# 36
За мен си е генетично, но ще видим.Ще ми дам Нуминокса, имам.

# 37
  • София
Според мен и патилата на моя син,не бързай с Миноксидил-а ,защото при спиране всичко което е израснало опада/личен опит/.Ако започне с него,трябва постоянство и то докато иска да има коса....
Ако има друг вариант- пробвайте първо с друго....
Успех, знам колко е гадно да не можеш да помогнеш на детето си....

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:10 от vnd

# 38
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас и аз. След химиотерапията при мен косата силно разредя, но не окапа напълно и после започна да расте. За кратко беше  страхотна буйна грива, каквато винаги съм искала. Но след 2-3 месеца започна да капе и се върна в предишното си състояние, че и по-рядка. Сега търся начин да се сгъсти. При мен с естествени методи едва ли ще се получи. Та приемам идеи всякакви.

# 39
Защо да не се получи с естествени методи?Преди колко време приключи химиотерапията и от кога забелязахте, че ви оредява косата?В момента имате ли косопад?

# 40
  • София /Абсурдистан
Защо да не се получи с естествени методи?Преди колко време приключи химиотерапията и от кога забелязахте, че ви оредява косата?В момента имате ли косопад?
Има и в момента, да. Химиотерапията приключи преди около 4 г. След нея имам и 50 процедури лъчетерапия.  След всичко това се отключиха много алергии. Опитвала съм с билки, лосиони, но без резултат. И все си мисля, че ми трябва нещо по-силно.

# 41
Хм, доста време е минало от химиотерапията.Познавам ужасно много жени преминали през химиотерапия с тотално опадване на косата и когато започне да расте, около година е буйна и гъста, но по-късно си става в обичайното преди химиотерапията състояние.Според мен не бива да правите връзка на косопада си с химиотерапията, минало е доста време.Причината обаче може да е свързана с дефицити, стрес, алергии, възпаления, хормони и т.н.Да търсите нещо силно стимулиращо растеж, без да сте наясно с причината за косопада и да я отстраните, рискувате само да си раздразните скалпа.

# 42
  • София /Абсурдистан
Така е. Аз имам проблеми и с щитовидната.
Ползвам детски шампоани. Правя изследвания, но така и никой не откри причините за косопада, затова и търся разни средства.

# 43
  • гр.Пловдив
Здравейте, мислите ли, че горещини те могат да засилят косопада,вече се хващам за всякакви причини....

Аз само с това си го обяснявам моя и с вечно вдигнатата на чоко опашка,понеже ми е невъзможно да я пусна от март до ноември ,че съм все мокра и чак лошо ми става ..
Ежедневното ми количество косопад е като на залавната снимка на темата..
От потенето и адските горещини е..

# 44
  • София /Абсурдистан
Е аз съм постоянно на климатик и пак пада. Също на опашка съм, напоследък слагам шнола, за да не стяга.

Общи условия

Активация на акаунт