Косопад - тема 26

• 56 230
  • 824
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Пловдив
Затруднявам се с последната точка от препоръките за трихолог. Има ли някъде списък на трихолозите по градове ? Прочетох доста неприятни неща за  един център по трихология, който се рекламира активно в интернет като единствен специализиран център. Намерих и сайт на Българската асоциация по трихология, но ми се струва, че там са същите хора. В този сайт също няма регистър на трихолозите, каквато е нормалната практика. При дерматолозите също не откривам нищо за такива специалисти, както кой и как подготвя лекари трихолози в България, кой ги лицензира и контролира. Не може ли тук да си изготвим такъв регистър и да се закачи в началото на всяка нова тема? Това ще е много полезно за всички.

Няма как да стане,не се надявайте изобщо,към момента това което ви се иска и с тези специалисти е мираж а нашите ширини....

# 91
Направих 2 седмици мазане с Аминексил. Пише, че след това започва намаляване на косопада. Дано да е така, че за момента никакъв ефект. Косата ми се омазнява от препарата съвсем лесно, отделно всяка вечер мазане. Мрън!

# 92
Момичета, мисля да купя на сина ми Миноксидил, за да предотвратим, ако стане, бъдеща
загуба на коса.От моята рода, и двете семейства, мъжете са плешиви.По бащина не, но виждам как видимо му оредя косата отпред.Кой препарат да взема или да идем първо на дерматолог?

# 93
Последно си купувам от Гърция. Регаин.
Моят съвет е да избереш течност, полагане с капкомер и леко втриване с масажор. От клиниката на Зарев предлагат и комбинация миноксидил+ финастерид.

# 94
  • София
Сина ми порзва Kirkland Minoxidil 5% течност.
Започна с FOLIGAIN MINOXIDIL 5%- пяна, от около година го смени с Kirkland Minoxidil 5% течност по препоръка на лекувация лекар ,при който прави РRР

Знаете,че при спиране на Миноксидил-а косата опада/дано не прозвучи зле,просто напомням, защото сина ми го спря на своя глава ,като започна РRР и ....започнахме отначало/

# 95
Знам, знам.Откъде го купувате?

# 96
  • София
От
https://www.kirkland.bg/
Беше ми препоръчан в темата, като доставчик на оригинал-а

# 97
Дх3, а синът ползвал ли е твоят Биокленз? При близък имаше ефект на сгъстяване с него.

Какво е прп, как се прави, времетраене, усещания, ефект? Знам, че има гугъл, но предпочитам личен опит.

# 98
  • София
Най- грубо разказано РRР е следното
Вземат ти малко кръв, слагат я в една машина и я центрофугират. Извличат плазмата и ако е нужно я обогатяват с полезни вещества. После ти я инжектират на главата.Продължителност -30-40 Мин. Слага се месна упойка, неприятно е, но се търпи. Ефект- видим след около 2 месеца от първата процедура. Правят се минимум 3 процедури.

# 99
Дх3, а синът ползвал ли е твоят Биокленз? При близък имаше ефект на сгъстяване с него.

Какво е прп, как се прави, времетраене, усещания, ефект? Знам, че има гугъл, но предпочитам личен опит.
Дадох му, маже.Като го измаже почва Миноксидил.
Днес бяхме. на ендокр.- ок е щитовифнага, пусна изследвания и да видим.Той има и акне.

# 100
За момента очаквам последна процедура Прп и филър. Досега ефект 0. Давам време до декември и ще пиша заслужават ли си парите тези процедури.
Упойка не ми слагат.Май бях питала. Свиква си на болката.  Дали обогатяват плазмата също трябва да питам.

# 101
Дами, при андрогенен косопад плазмотерапията няма да има ефект. Преди години правих 4 процедури, по протокол, при Михайлов в Скин лайн. Въпреки, че се кълнеше, че моят е телогенен, пак - ефект нула, че да не кажа и обратен. Всъщност имаше ефект - минус 1600 лв. Затова, в годините много добре се научих да чета всичко и нета, да събирам мнения и много внимателно да преценявам кои терапии/процедури да пробвам и кои - не. Че май основно пари давам, а ефект от почти нищо не съм видяла. Сега уж имало нова, многообещаваща терапия, насочена специално към андрогенния косопад и то без странични ефекти. Цената й е висока и засега има малко мнения за нея, но учените се кълнат в нея. Прави се еднократно и има ефект 1 - 2год. На етап съм да чета и събирам инфо за нея, че не ми се дават нови 2500 лв без ефект...

# 102
  • София
SitaraB-  може ли малко повече информация за тази нова терапия.
Сина ми също ходи при Михайлов и е с андрогенна алопеция....
/може и на лично/

# 103
А цялостно разреждане на косата какъв тип е?

# 104
  • Бургас
SitaraB,, аз също се интересувам от тази нова процедура . Сподели , моля  те какво представлява и прави ли се в България?

Общи условия

Активация на акаунт