Косопад - тема 26

• 58 184
  • 824
  •   2
Отговори
# 240
Оле..Disappointed мислех че трае само няколко месеца и спира от самосебе си, но явно не е.

# 241
Изследвания?

# 242
Моля ви, кажете приорина с каква големина е таблетката? За човек който не може да гълта големи хапчета, дали ще е подходящ?

# 243
# 244

Някоя мама ако може да сподели нейният следродилен косопад колко дълго време е продължил.
Моят следродилен трая 2 месеца и беше ужасен, точно както го описвате. Пих и аз Дюкре, правих маски с ЕМ розмарин в ямайско черно рициново масло и масло от ему. Преуоши на Напура и веднъж спрял косопада, косата бързо се възстанови в предродилния си вид.
От маслата падането на косми доста се засилва и в банята изглежда страшно, но и по-бързо като опада, така или иначе "умрялото", после ще видите и бързо спиране на косопада.

# 245
Намерих го, благодаря. А, и цената му е добра.
Между другото отскоро забелязвам, че ми понамаля косопада със сигурно не е както преди като вървя и да пускам косми навсякъде, а след баня беше ужасно (всяка седмица отпушвах канали), да не казвам че и беба дъвчеше космите ми.
От 3-я месец след раждането ме започна косопада, а сега са минали точно 5 месеца откакто се боря с него. Не знам дали таблетките на Ducray ми помогнаха, но бих пробвала и приорина.
Някоя мама ако може да сподели нейният следродилен косопад колко дълго време е продължил.

Моя следродилен е вече 2г и 3м -косата ми остана точно 1/3 от това,което е била ,направо ми се ревеее Weary

Две години, не е след родилен косопад. Имате друг проблем. Проверете щитовидна, ниво на желязо, Б12, вит.д. Не е нормално да толкова дълго след родилния косопад.

# 246
А приорина защо от Гръция, има разлика ли с този тук, който се продава?

# 247
  • Бургас
Аз като купувах, беше по-евтин от този в българските аптеки

# 248
Здравейте! От къде купувате Алпикорт Ф и дали някъде има наличен. Търся, но ме мога да намеря.

# 249
Препоръчвам първо да се проверят Щитовидна жлеза, Желязо и витамини Д, Б9 и 12.
Един курс с Приурин (ама купен от Гърция ) и по 3 хапчета на ден СЛЕД хранене .. и след 3 месеца почивка пак още един курс с Приури. При мен това подейства доста положително
Приурина на големи таблетки ли е?

Големички са, да. Капсули

# 250
Пурина май не е добра идея ако имате проблеми с щитовидната жлеза. Има соя в него, доколкото видя. И глутен. Може би има варианти без соя, не знам.

# 251
Здравейте! От къде купувате Алпикорт Ф и дали някъде има наличен. Търся, но ме мога да намеря.

В аптека Гален и Фрамар съм го откривала.

# 252
Здравейте, искам да помоля някой наистина да ми каже нещо ефикасно за себореен дерматит и косопад! Обиколих една камара лекари които ми изписват неща, а те не ми помагат! Проблема е че ходя на хемодиализа и след това страшно много ми изсъхва скалпа! А от тази себорея имам страшен косопад! Продуктите които съм изпробвала са Dercos, Medico Incanto, Блу Кап спрей и други на био основа! А за косопад шампоан на Revalit и серума това олио на Икаров, хининова вода, био шампоан с коприва, шампоан твърд със зелен чай и т.н! Хора нищо не помага,защото себореята от нищо не се повлиява и ако кажете от кортикостероиди и това съм пробвала дори още повече се възпалява!

# 253
Себореята не се лекува, само се маскира, като при всеки работи различно нещо - при един работи безименен шампоан за 2,50, при друг шампоан Дюкре за 45 лева, при трети само кортикостероиди. Нормално е да се лутате преди да намерите своя продукт, нямат вина лекарите в случая. Като цяло не видях от вашите продукти нито един, който да е за себорея специфично, освен Блу Кап спрея. Както и косопадът не се лекува с шампоани или води, а с изследвания и съответните витамини, от които има липси, видени в изследванията. Добър дерматолог ще ви изпише нужните витамини - неща от сорта на Герикапс, Биотин, Парусан, Миноксидил и т.н, в зависимост от другите лекарства, които пиете, процедурите, които посещавате и обилността на косопада.
Иначе на мен лично, след дълги години смяна на шампоани, за себореята ми помогна мазане с кортикостероид Алпикорт (изписан от лекар), и след това поддържане с шампоан Селмакс. Не съм ползвала кортикостероида от години вече, поддържам само с шампоана.

# 254
Здравейте на всички още от юли месец забелязах, че косата ми пада адски много и си закупих Парусан въпреки че не видях особено ефект от него. Спрях да го използвам към септември когато забелязах леко спиране на косопада и смених с някакви шампоани от дрогерията, но изведнъж той се завърна с по-голяма сила преди имах хубава гъста коса, сега косата ми е страшно изтъняла, падат ми даже новоизрастналите косъмчета и отново преминах към Парусана даже маската-балсам ползвам, която доста утежнава. Знам, че есенно време е нормално да се сменя косата, но моето е ад с който се боря още от лятото. Пия витамини на alive гледам да се храня пълноценно и здравословно, но продължавам с мъките. Вчера закупих ампулите на Виши за косопад, които ми бяха препоръчани от съученичка и реших да ги пробвам. Днес сложих половин ампула и ми падна цяла топка от косата и направо се разревах помислих, че поне те ще ми помогнат за тази цена. Усетих само лек дискомфорт в скалпа и както казах изгубих двойно повече коса от половин ампула. Направих и пълна кръвна картина от която всичко излезе нормално за протокола едва на 18 години съм и напълно изгубена.Ако някой се е сблъсквал с такъв ужасен косопад моля да ми каже какво точно трябва да изследвам и при кой специалист да отида или продукт който наистина си заслужава парите и работи. Пробвала съм какви ли не неща от всякакви маски до обливане с коприва, но ефект никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт