Косопад - тема 26

• 58 018
  • 824
  •   1
Отговори
# 435
Някой ползвал ли е нещо от Златна рибка, което да работи? Аз за сега не мога да попадна на нищо, което да върши работа, а не ми и остана много коса..

# 436
  • София
аз ползвах на kreastase шишенцата за сгъстяване. много бях доволна. Което ми напомня да си взема и сега...

# 437
Пазарувайте от Нотино, там цените са по-изгодни. За справка тези ампули на Керастас са 76лв. в Нотино и 112 в Златна рибка.

# 438
Kerastase червеният серум за косопад.  Имам много голямо подобрение от него за два месеца, а шишето е почти пълно още. Препоръчвам го горещо. Но не от Златна рибка, а го намерих на по-добра цена другаде. В Нотино май.
https://www.notino.bg/kerastase/genesis-ukrepvassh-serum-protiv-kosopad/ Сега не знам къде е най-изгоден.Трябва да се проверява.

# 439
Серумите и шампоаните за косопад и растеж Mediceuticals.Писала съм много за тях.

# 440
  • София
Пазарувайте от Нотино, там цените са по-изгодни. За справка тези ампули на Керастас са 76лв. в Нотино и 112 в Златна рибка.
Съвсем малка е разликата- говорим за различни продукти. в момента цената им е с 20 лв ралзика, а комплектът е 246 лв. Аз обаче си купувам на бройка. В нотино мисля,че не може.
Kérastase Densifique

# 441
Зависи от какво е причинен косопада... На мен Mediceuticals (май не го изписах правилно) изобщо не ми помогна, а хич не е евтин, като се има предвид, че според указанията трябва да се ползва два пъти дневно.

# 442
Ако добре следите темата всичко, ползвано външно, има вероятност да не помогне, защото често проблемът е вътрешен.Тази козметика е съпътстваща.Отделно трябвя да се ползва повече от 4-6м и тогава евенруално да се види промяна.

# 443
Здравейте, има ли нещо, което помага при косопад по  време на кърмене?

# 444
Както ДХЗ, писа по-нагоре, косопада има история и тя не се лекува с шампоани и серуми. В повечето случаи си трябват доста изследвания.

Какво представлява косопада при кърмене, това хормоналния косопад след раждането ли е? Ако е втория, може и да ви помогнат шампоани, но е това което знам е, че трябва да отмине. Хормонален е. При други положения изследвания на щитовидна жлеза, железен панел, като за начало да дадат някаква информация.

# 445
Б 12, железен панел, вит Д също могат да се изследват. По време на бременност и кърмене нуждите от тях са завишени...
П. П. Сега виждам, че железният панел вече е споменат.🙂

# 446
  • През девет планини в десета...
Днес се загледах в косите на всякакви жени в една голяма хранителна верига. Ами никаква логика не намирам в това че имаше жени определено в менопауза със гъсти лъскави коси, и пак с такива здрави коси на жени ромкi които едва ли се хранят пълноценно. Явно всичко е до ген.

# 447
Ген, стрес, всичко влияе. Всеки косопад при мен е свързан с голям стрес и много ниски нива на желязо, феритин и вит. Д.  Едното действа като катализатор, другото ме довършва.
Имам и Хашимото.
Аз работя с хора и да ви кажа, ромка на моята възраст и да изглежда добре рядко се среща. То няма зъби в устата, то нокти начупени, половината болести са им изписани по лицата и телата. Та мерси за косата дето я имат, не съм и толкова сигурна до колко я имат.

# 448
Аз от както започнах да се храня основно с протеин много рядко получавам сезонен косопад.
При мен е и ген, но определено храненето има голямо значение.
Писала съм какво пия като добавки и в мига, в който усетя, че ме наляга косопад ги започвам. Отшумява до 10-тина дни. За cigankite не знам, не съм ги питала на колко години са, а аз съм над 1/2 век. Wink

# 449
Съвсем малка е разликата- говорим за различни продукти. в момента цената им е с 20 лв ралзика, а комплектът е 246 лв. Аз обаче си купувам на бройка. В нотино мисля,че не може.
Kérastase Densifique

А къде има ампули на бройка?

Общи условия

Активация на акаунт