Косопад - тема 26

• 57 884
  • 824
  •   1
Отговори
# 720
Момичета,минавам да дам положителен отзив за ампулите Женшен против косопад
Скрит текст:
С Хашимото съм и косопадът беше станал доста обилен,даже отпред на бретона вече светлееше кожата
След постоянна употреба един път седмично от тези ампули косопад почти няма,или е много слаб,а кожата на темето почти се запълни от нови разстящи косъмчета
Своевременно изсветлих косата си и очаквах доста тежка реакция,заради това третиране,но такава изобщо нямаше
Горещо препоръчвам
Скрит текст:

Звучи много добре. Бихте ли споделили дали ги купувате от физически магазин или онлайн?
Намирам ги в сайта на аптека Марви.  В същата ситуация съм и бих искала да ги пробвам.

# 721
Момичета,минавам да дам положителен отзив за ампулите Женшен против косопад
Скрит текст:
С Хашимото съм и косопадът беше станал доста обилен,даже отпред на бретона вече светлееше кожата
След постоянна употреба един път седмично от тези ампули косопад почти няма,или е много слаб,а кожата на темето почти се запълни от нови разстящи косъмчета
Своевременно изсветлих косата си и очаквах доста тежка реакция,заради това третиране,но такава изобщо нямаше
Горещо препоръчвам
Скрит текст:

Звучи много добре. Бихте ли споделили дали ги купувате от физически магазин или онлайн?
Намирам ги в сайта на аптека Марви.  В същата ситуация съм и бих искала да ги пробвам.

До сега винаги съм ги купувала онлайн
Има ги и в EMAG

# 722
Момичета, здравейте! Пиша година по късно отново с оплакване за косопад. Вероятно е сезонен, тъй като какво ли не изпих за тази една година и що горе долу изследванията ми  биват. Закупих си тези дни Приорин (досега само него не бях приемала), моля за скорошни мнения за хапчето, помага ли?

# 723
  • Бургас
На мен ми помогна Приорина, ефект видях след четири месеца

# 724
  • Димитровград
Някой посещавал ли е в Габрово Наталия Радева?

# 725
Някой посещавал ли е в Габрово Наталия Радева?
И аз я гледам в тик ток, вдъхва доверие май. Мисля да я посетя в близко бъдеще.

# 726
Споделете малко повече за въпросната дама, за пръб път я чувам. Лекар ли е?

# 727
Първият дипломиран тритментолог в България е. Има и фб и сайт, може да разгледате. Прави диагностика, насочва за изследвания. Доколкото знам на много хора е помогнала.

# 728
Първият дипломиран тритментолог в България е. Има и фб и сайт, може да разгледате. Прави диагностика, насочва за изследвания. Доколкото знам на много хора е помогнала.
Може ли да споделиш как прави диагностиката. Разгледах сайта, но там няма нищо описано такова.
Показала е различни продукти, които вероятно препоръчва на клиентите си.

# 729
Има канал в тикток, където показва във видеа.  До колкото съм виждала представлява диагностика на скалпа и косъма с микро камера. Като зуум и оглежда скалпа.  Така беше показала скалп изгорен ( сварен ) от етерично масло нанасяно по скалпа без разреждане.

# 730
Да, това е, но знам, че препоръчва и изследвания и общо взето не прави неща през главата си.. понякога е крайна в изказванията и малко груба, но по това, което съм гледала, звучи като професионалист.
Не съм ходила на конс, нямам косопад в момента.

# 731
Момичета, помощ! Връщам се от фризьор който намери 4, 4 не едно голи петна на главата ми.  Извинявам се ако е коментирано, но опитах да чета назад но немога. В тих ужас съм. След месец ми предстои семеен празник.
Моля кажете какъв лекар трябва да посетя дерматолог или ендокринолог
Ако някой има координати на лекар който се е справил с такъв проблем, ще бъда много благодарна

# 732
Мажете с чесън- разрязана скилидка и се търка мястото.Да имате проблеми със зъби, здравето, стрес?

# 733
Да, майка ми с чесън се оправи.
Всеки ден търкаше. Аз помагах там където не можеше да стигна.
Къпеше се ,понамирисваше.
Но не се сетихме да плакне с оцет.
Помогна, оправи се след 2-3 месеца търкане.

# 734
Мажете с чесън- разрязана скилидка и се търка мястото.Да имате проблеми със зъби, здравето, стрес?
Със зъбите нямам проблем, напоследък имах проблем с венците. Здравето мисля че нещо сериозно не. Имам Хашимото и пия Еутирокс. Стрес той е ежедневен

Да, майка ми с чесън се оправи.
Всеки ден търкаше. Аз помагах там където не можеше да стигна.
Къпеше се ,понамирисваше.
Но не се сетихме да плакне с оцет.
Помогна, оправи се след 2-3 месеца търкане.
По колко пъти се търка с чесън и след колко време може да се измие
Благодаря ти

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 19:46 от Сирена

Общи условия

Активация на акаунт