За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 22 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
😀 Ааа,  делим го, делим го, какво да правим. И той ми е от любимците, даже от него грам не бях обърнала внимание на Wang Xing Yue, та от вчера се каня да си пусна пак сериала да го изгледам наново.

Бай Лу има способността да си отива с всички, поне от сериалите, които съм гледала с нея много добре ѝ се получава.

# 61
Попаднах на видео от преди 5г. с автопревод. В него се казва, че Съни и КимЮ ще снимат обща драма, но не е казано заглавие. Във филмографията на СънХо не открих сериал или филм от 2019г. до сега, в който да участват и двамата. Някой знае ли нещо по този въпрос?

# 62
  • пак на Рив Гош
Рори, на мен не ми говори нищо. Единственото, което намерих, беше, че през 2019та Yoo Seung Ho e требвало да снима филм със заглавие Firefighters, но заради пандемията снимките са били отложени.

Бай Лу има способността да си отива с всички, поне от сериалите, които съм гледала с нея много добре ѝ се получава.
Напълно съм съгласна, май досега не съм я виждала в лошо партньорство (може би това в Lucky's First Love беше една идея под другите).

Аз да ви се оплача, че изоставам с "графика" сериали. На плажа нямам покритие и не мога да гледам, а следобед край басейна се социализирам Joy и пак нямам време за гледане. Тежко!

# 63
  • София
Joy Роца, твоите оплаквания приличат много на моя стил оплаквания. Направо ти съчувствам колко ти е тежко.

Аз пък обратното - откакто си прекарвам болничния в лежане, толкова сериали изгледах и загледах, че вече всичко започва да ми се слива до момент да ми стане скучно. Ама ми остават само 2 седмици спокойствие и просто трябва да се възползвам.

По този повод - търся си нещо китайско, може и съвременно - да е лигаво-романтично. Гледа ми се нещо, на което през цялото време да казвам “Ооо, колко сладко” и да въздишам. Надявам се да го обясних разбираемо 😂 . Нещо като Love is Sweet и Oath of Love.  Съгласна съм и на тийн сериал, просто да бъка от романтика.

# 64
За момент изтръпнах, помислих че и с теб ще делим Zhang Ling He. Grinning
Scream
Освен с мен  го делиш и с други ли? ОМГ. Аз си мислех, че е само наш.🤣

ElzaFB, аз много харесвам китайските романтики, които се развиват в университета и Той е страшно красив и умен, а тя е голям бял лебед. Неща от тип -The Love Equations и Put Your Head on My Shoulder .

# 65
  • България
И аз така, но ето, има още фенки.
Толкова се разстроих, че проверих любимеца си, към когото никой друг не протяга ръчички и май пак ще го коронясам.
Задават се някакви сериали с него.

Дилън е много талантлив, но Song Wei Long е талантлив и красив.
Обаче има малко роли, виждам че е представител на някакви марки, но нали е и актьор, къде са му участията.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 09:18 от МоарейнД (от книгата)

# 66
Като се замислиш е много логично да си има фенки.Да.... той си е петъчен и без наличието на котка. От както разбрах, че е фен на астрофизиката го обичам още повече 🥰

Толкова се разстроих, че проверих любимеца си, към когото никой друг не протяга ръчички и май пак ще го коронясам.
Не вярвай. Просто още никой не се е сетил да заяви претенции към него.

# 67
ElzaFB, не е китайско, а тайванско и не е баш лигаво, но е романтично и приятно за разпускане. Ако случайно не си го гледала, бих ти предложила да хвърлиш едно око на Before We Get Married.

# 68
  • вятърничава
Scream
ОМГ, той знае ли,че го делите вие двете Scream с още няколко  милиарда Joy

Serendipity's Embrace - финал
Ееее, кога почна и вече свърши, аз пак недоразбрала или незапомнила,че са само 8 епизода.Изгледах си двата епизода от тази седмица и към края се зачудих с какво ще ни занимават още толкова епизоди до финал.И когато пуснаха снимки на актьорите и нямаше превю за следващ епизод .... ме обвзеха едни съмнения ThinkingJoy
Приятно сериалче, хубава главна двойка, хубави второстепенни герои, нормални отношения, по корейски.За сега няма да коментирам как приключи историята, ще почакам и другите да го финализират.
ElzaFB, спокойно можеш да го подхванеш този, има си много романтика,еднорози, симпатична и красива двойка,които се познават от училище, малко драма,много любов, хубавата усмивка на високия Chae Jong-Hyeop и сладката Kim So-Hyun.

Някой от кулинарнопросветените тук да ми обясни трябва ли да имаш специални умения,за да приготвиш рамьон от пакетче Wink

И снимки от фотосесия петъчно
Скрит текст:

# 69
Някой от кулинарнопросветените тук да ми обясни трябва ли да имаш специални умения,за да приготвиш рамьон от пакетче Wink
Не, не се изискват кой знае какви готварски умения. Laughing Е, ако искате да е по-изискано, това вече е друга работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
Scream
ОМГ, той знае ли,че го делите вие двете Scream с още няколко  милиарда Joy
Scream Scream Scream
Ама ако ще си говорим по този начин съм ти сърдита. И то точно в петък. Не знам, не знам ... 🤣

# 71
...............................
................................
Нищо не разбираш ти Stuck Out Tongue Winking Eye. В един сериал главният получаваше нервен срив, ако някой наруши дзена му, докато приготвя рамьона. Времето за запарване беше изчислено до секунда, за да се получи идеалната консистенция. Нито секунда повече или по-малко. Ако нещо се объркаше, т.е. някой отвлече вниманието му или го разсее и той пропусне заветния момент, го изхвърляше и почваше на ново Crazy. За съжаление не си спомням в кой сериал беше Joy.

# 72
  • София
ElzaFB, не е китайско, а тайванско и не е баш лигаво, но е романтично и приятно за разпускане. Ако случайно не си го гледала, бих ти предложила да хвърлиш едно око на Before We Get Married.

Благодаря, тайванско не съм гледала все още, но ще го пробвам. И без това напоследък ми се ще да изневеря на китайските сериали.

ElzaFB, аз много харесвам китайските романтики, които се развиват в университета и Той е страшно красив и умен, а тя е голям бял лебед. Неща от тип -The Love Equations и Put Your Head on My Shoulder .

С мен го дели, ама той не ми е толкова напред в списъка, така че може да сте спокойни с Моарейн. Grinning Аз ако мога да избирам, ще е Luo YunXi или Xiao Zhan или Wang Xing Yue или...абе...много.

Благодаря ти, ще ги видя и тези сериали. Не съм гледала досега университетски. А май точно такова ми се гледа с надеждата в тийн сериалите да няма ЧАК толкова драма.

И аз така, но ето, има още фенки.
Задават се някакви сериали с него.

Дилън е много талантлив, но Song Wei Long е талантлив и красив.
Обаче има малко роли, виждам че е представител на някакви марки, но нали е и актьор, къде са му участията.

Grinning Като слагаш такива снимки, и без да съм го гледала, ококорвам очи. На Дилън чакам да пуснат най-после Guardians of the Dafeng.

# 73
  • България
А, моля, моля, вече го върнах на първото му място.

bb6, какви са тия милиарди, само три фенки има Zhang Ling He.
Другите ги мразим и не ги познаваме. Grinning

# 74
  • вятърничава
Извинете,виноват Close
Явно не разбирам нищо от мъже, фенки и рамьон, приготвен за 3 минути. Sad

Общи условия

Активация на акаунт