За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Оф, днес съм анти.
Тези даже не са ми симпатични...
https://www.facebook.com/share/r/z6ZTxoUEuP12dfS9/

# 256
  • пак на Рив Гош
А, сериалът по никакъв начин не е станал по-добър. Друга е изненадата Smile.
2в1, видях я! Предполагам, имаш предвид
Скрит текст:
опита на героя на Шиуон да просвети вкусовите рецепти на Главната Бяла Птица с екзотичната българска кухня Joy. В ресторант с меню, което е толкова българско, колкото френската селска торта е френска Joy.
Май само печените чушки можеха да минат за нашенски Grinning

И вече с чиста съвест мога да пиша сериала "зарязан". Направо ме е яд на похабавянето на иначе добър каст с нелеп сценарий. Не знам как Шиуон и И Те Хуан са се навили да участват в това недоразумение. Може да са имали нужда от средства да си платят данъците, знам ли...
Ще се върна към Cinderella at 2am, да видя дали този път щи ми потръгне повече.

За сметка на това, харесах снощния епизод на Love Next Door.
Скрит текст:
Да видим дали ще имаме цАлувката на Главните в 8ми епизод, или ще го оставят за 9ти.
Бившата май ще се окаже пич, направо тя ще ги събере двамата. Вторато двойка са сладури. Предполагам, че Майката на Тя е разпускала в мазето след първото посещение на Бившия проектозет Joy

Като стана въпрос за чанти, и тук мъжете/младежите носят, при това всякакви - диагоналки, банани, раници, през рамо, стил tote bags. Чанта- Flowers Watermelon и аз бих носила, да ми отива на обувките с Flowers Cherries Joy
А Минчо само дето не извади параход и самосвал от Ботега Венетата си тия дни: https://youtu.be/R8pAuMiqYqs?si=wUBire_hoCNkKYmh

Искам такъв чадър, ама с друга снимка, ако може Joy - https://www.instagram.com/reel/C-KpVHlJit_/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 257
Благодаря за сериала!
Има го в рутракер за теглене, което е супер.
И Lee Min Ho в главна роля, ехе.
Сушаво ми е откъм корейско, а по принцип искам да ги редувам с китайските.
Актьорската игра е брилянтна.Не мога да изтъкна някой пред другите.Като почна от 4-те политика,президента, И джин пьо, И мин хо и приятелката му(която за протокола не е особено красива, но има страхотно излъчване) и завърша с майката на главния(тая жена е невероятна актриса) всички образи са изиграни на най-високо ниво.Холивуд трябва да си го добавят, тоя сериал в учебниците за актьорско майсторство .
Разбира се това си е лично мое мнение Simple Smile  Не съм филмов критик и нямам претенции,че разбирам много, но имам претенции, че мога да оценя подобаващо това , което ми е харесало

# 258
  • вятърничава
А модата мъжете да мъкнат големи чанти, дамски? Това пък откъде?
От модата дойде JoyJoy
Божке, нищо свято не остана, взеха ни тез мъже и чантите, и бижутата с перли, и червилата, и саката от туид, и козметиката. Добре, че навремето им "откраднахме" панталона. Те пък сега ни взеха полите Sob
Danifin, новия корейски тренд бе демонстриран още в Dali and Cocky Prince (2021) цък.
В момента го повтарят по тв и го гледам отново с удоволствие.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 23:50 от bb6

# 259
Роци, да приемем, че печеното агнешко бутче, пуканите подлучени с чесън люти чушлета и зелевата салата могат да минат за бг кухня. На таларчето имаше и филе "Елена", но те решиха да "захранят" Главната Бяла Птица с прошуто, което вероятно трябваше да мине за пастърма. Нас обаче не могат да ни излъжат Wink.

# 260
Danifin, новия корейски тренд бе демонстриран още в Dali and Cocky Prince (2021) цък. .
Не съм съгласна.
Jibbitz стават популярни благодарение на Крок и като цяло и нямат нужда от корейци, за да станат масово явление. В случая те хванаха вълната, а не я създадоха. Още през 2005 или 2006 започват да продават Jibbitz на брандирани крокс. Моят първи беше с Ливърпул, но не защото съм фен на отбора, а защото исках червени крокита, а те дойдоха   с аксесоар на футболния отбор. Малко по-късно стават адски популярни, защото пускат различни талисмани и после се появиха в сайтове от тип Алиекспрес и станаха масови.
Фен съм на марката и да моите са украсени, на детето са украсени и на половинката, но не колкото на мен и на дребното. Има само един лаптоп. Скука, но какво да се прави.

# 261
Да ви разсмея рано сутрин понеделнишки.
Снощи съм се хилила със сълзи на този азиатски хумор, направо ще ме довършат с него JoyJoyJoyJoyJoyJoy
https://share.vidyard.com/watch/KcHdmfZH3HT9mo7wRAQkU6?  Даже ММ дойде да види на какво се смея като луда. Това се казва лекуване на кокоша слепота, но какво да прави ГГ ,влюбен е горкият, яде! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Което ми напомни за подобна сцена от "висшата кулинария" от руския Кухня и там имаше подобно нещо LaughingLaughingLaughingLaughing
Но какво да се прави азиатско разбиране за живота и чисто човешките функции на тялото.
И за капак днес ИГ ми показа това
Нямам представа може и на други места в Азия да има подобни, за Хонг Конг не съм се сетила да търся Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262
Приключих The Double - много ми хареса целия. Финалът също беше приличен за моя вкус. Супер 40 епизода. Много доволна.

След него изгледах One and Only - голяма тъпотия (24 серии) от началото до края. Последните 5-6 епизода яко превъртане, едвам го изтраях. Всики герои бяха адски дразнещи, протяжни безсмислени сцени и финалът много китайски.

Сега съм на Are You the One. Още съм на първите серии, но е глътка свеж въздух след последната боза. Дано да не го овапцат нататък.

# 263
  • България
Приключих The Double - много ми хареса целия. Финалът също беше приличен за моя вкус. Супер 40 епизода. Много доволна.
Дано, дано, подготвила съм го за гледане след корейския.

One and Only (2021) беше добър за мен, но му писах 7,5/10 заради бруталния финал.
Продължението толкова не ми хареса, че писах 7/10 само заради труда на актьорите.

Прехвърлих набързо корейския History of the Salaryman (2012). Сигурно не е лош, но нещо не ме увлече.
Или бързах за City Hunter (2011).
След само един епизод не мога да преценя дали ще ми хареса, но Lee Min Ho показва страхотна форма.
Слаб е колкото ми харесва, но лицето му пак е едно такова пухкавичко. Явно такава му е структурата.

# 264
О и продължение ли има?
Ще го преслушам, само заради разликата в мнението за първата част и щипка мазохизъм Sweat Smile

# 265
  • пустинен пъпеш
Гледах в ютуб видео на една рускиня и се оказа,че феновете обвинявали актрисата от Атипичното семейства(2024),че изпълнявайки ролята на възпълната сестра на героя била ползвала костюм(тежащ 2,5 кг и чувствително затрудняващ движенията й) и силиконова маска за лице вместо да напълнее специално за тази роля.Прекалени претенции си позволяват азиатските фенове спрямо своите актьори .
Според отзивите в MDL One and Only (2021)  е направен добре откъм сюжет,операторско майсторство,костюми,бях започнала преди време да го гледам,после го изоставих и сега може би ще продължа

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:13 от rududu

# 266
  • България
О и продължение ли има?
Ще го преслушам, само заради разликата в мнението за първата част и щипка мазохизъм Sweat Smile
Да, има, историята се развива в наши дни.
Forever and Ever (2021)

rududu, според мен също си струва, обаче финалът, финалът.
Май за по-гаден не се сещам.

# 267
Сега научих, че в началото на кариерата си Ли Мин Хо е претърпял катастрофа с тежки последствия, поради което служи алтернативна воннна служба и има пирони в крака. Може би този стрес да му е повлиял за тази пухкавост...Лека вечер!

# 268
  • България
Само лицето му е пухкаво, според мен е ген или някакви корекции.
Иначе тялото е топ:

Обикновено корейските актьори са късокраки, но той е съвсем приличен.
Китайският подбор на актьори е доста по-дългокрак.
На живо едва ли ще различа кореец от китаец, но при повечето им актьори има голяма разлика.
Един, два от корейските ми приличат на китайци.

# 269
Чертите на лицето на корейците са малко по-различни. Снаха ми ги оприличава на бузките на Чип и Дейл.

Отначало не я разбрах добре, но като започнах да ги анализирам разбрах какво има предвид. Ето съпоставка на Ю с Уанг, въпреки, че Ю се води китиаец 76 поколение от Конфуций.

Общи условия

Активация на акаунт