За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
歡迎訂閱頻道獲取更多精彩視頻,някакъв превод от китайски? Попадна ми като реклама.

Означава:
Заповядайте да се абонирате за канала за още вълнуващи видеа

# 241
Благодаря, ще търся дорамата, която пуска за реклама.

# 242
Неделно настроение с Джи -Безсъница
Да ви дам повод да подискутирате 20th Anniversary Korea Gallup 'Best Couple in Drama in the Last 10 Years точно като за мнозинство пишещи тук Wink

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:52 от Danifin1

# 243
А модата мъжете да мъкнат големи чанти, дамски? Това пък откъде?

# 244
А модата мъжете да мъкнат големи чанти, дамски? Това пък откъде?
За мен това е елемент от „демократизирането на модата“. От друга страна е невероятно разширяване на пазара. Особено по-големите екземпляри се купуват вече не само от жени, но и от мъже. В Токио познавах едно момче от най-богатите фамилии в Тайланд. Имаше колекция от над 50 чанти без да е гей. Носейки ги още тогава имаше неповторим стил.
Това може да означава, че лицето носи дрехи, които нямат функционални джобове или са само малки, и има предмети за носене, които няма да се поберат в тези джобове. Или че човекът може да не желае да има обемисти предмети в джобовете си. Може също да означава, че човекът харесва стила на чантата и се радва да я носи.
За мен носенето на дамска чанта (като мъж) предполага, че мъжът не се интересува от стереотипите за ролята на пола или поне се чувства достатъчно комфортно в своята сексуалност, за да направи нещо, което се смята за женствено.
Помага, ако знае, че преди мъжете са носели портмонета.
Моралът е субективен. Колективният морал на една нация понякога води до закони. Не знам никъде да има закон, който да забранява на мъжете да носят дамска чанта. Затова смятам, че няма отрицателна морална конотация, приписана на такава ситуация.

https://vogue.sg/womens-purses-for-men/

# 245
Много мъже носят чанти и раници (имам предвид малки раници, не такива за туризъм). За мен не е нещо особено, стига да не са с финтифлюшки, като дамските.

# 246
Балканският ми манталитет протестира. Също така и срещу перфектните им кожи на лицето. Не че не плескам и аз корейска козметика, но съм далеч от това съвършенство. Не си спомням кой беше казал, че нямало нищо по-грозно от красив мъж, но явно не е виждал корейците.

# 247
Всяка чанта е по-добре от натъпкани джобове.
Притмоне,телефон, слущалки, слънце защитен крем, охлаждащ спрей,швейцарско ножче, дъвки, шоколадово блокче,флашка и кой знае колко още мъжки неща си носят. Мъжете са хора и искат естетика.
Някои са забвни като Amiri
Скрит текст:
или Gucci
Скрит текст:

Други са класически - Undercover
Скрит текст:
Някои пък са като Dior
Скрит текст:
или Sacai
Скрит текст:
Всички чанти са мъжки и са за сезон пролет 2025. Ако се докопам до  чантата диня бих я носила.
Слава на боговете, че всеки може да си носи багажа в каквото си иска и както си иска.

# 248
  • София
Благодаря, ще търся дорамата, която пуска за реклама.

Клипче ли е или снимка?

Дамските чанти носени от мъже са мода от няколко години (Едно време в Приятели имаше скеч с Джоуи, сега вече си е реалност). Даже из Азия с актьори и певци "посланици" на модни марки, самите реклами са с мъже с дамски чанти и дори дрехи. Но пък не може да се отрече, че са ни удобни чантите. В моята събирам минимум 4 кг багаж, много удобно за пътуване.Smile

А и не знам за Корея, но в Китай най-редовно мъжете носят чантите на партньорките си когато са на разходка. Кавалерство, на мен обаче ми е малко странно.

Скрит текст:
Не съм коментирала скоро, бях на почивка и сега гледам един сериал от стил, който знам, че не е тачен в темата, та няма да го коментирам. Grinning

Дилраба почнала да снима някаква драма с Артър Чен, на снимките не ме впечатлиха като двойка, но май щяло да е по-скоро роднинска връзка.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 14:13 от ElzaFB

# 249
В България се носят мъжки чанти - от онези четвъртитите, които се слагат през рамо.
Съгласна съм, че е по-добре, отколкото сакото да се превърне в дисаги.

# 250
Не,  тия модели, които показвате, твърдо не. Опитвам се да си представя някой от 3-мата мъже вкъщи с нещо такова в ръцете и се потрисам. Мерси!

# 251
Изгледах City Hunter (2011).Стори ми се,като че ли финалът беше леко претупан. Май трябваше да добавят и още един епизод(21) за да е пълно щастието на зрителя Simple Smile. Това е и единствената ми забележка. Отличен сериал! История артисти режисура всичко е на ниво

# 252
Приключих с Доктора. Ами - Неееее. Лигава история, много ядене и пиене, погледи от типа  ,,бито куче,,  много тъпи ситуации,  нищо и половина.  Може би само идеята да се обръща внимание на психическото здраве си струваше като послание.

# 253
  • България
Изгледах City Hunter (2011).Стори ми се,като че ли финалът беше леко претупан. Май трябваше да добавят и още един епизод(21) за да е пълно щастието на зрителя Simple Smile. Това е и единствената ми забележка. Отличен сериал! История артисти режисура всичко е на ниво
Благодаря за сериала!
Има го в рутракер за теглене, което е супер.
И Lee Min Ho в главна роля, ехе.
Сушаво ми е откъм корейско, а по принцип искам да ги редувам с китайските.

# 254
Е, не 5 мин не мога са спра да се хиля
https://share.vidyard.com/watch/UX8mmcdbMfiQ6EwSoT1utf?
Sorry, на заден фон се чува  нещо и от другия компютър, не му обръщайте внимание Smile

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:48 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт