За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
И, с образователна цел - как се облича ханбок (като стигнем някой ден дотам) - https://www.instagram.com/reel/C9WeGANyFYA/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Преди да го гледам се чудих, защо не е как се съблича ханбок. Blush
 Искам да кажа...все пак петък,нищо, че не е точно петък, но все още е събота.Blush Blush
Пък то било женски ханбок.

# 226
  • пак на Рив Гош
Преди да го гледам се чудих, защо не е как се съблича ханбок. Blush
 Искам да кажа...все пак петък,нищо, че не е точно петък, но все още е събота.Blush Blush
Пък то било женски ханбок.
Joy  Joy  Joy
Ето и мъжкия (почти петъчен Stuck Out Tongue Winking Eye) - https://youtu.be/-vcB_wIf_0U?si=wFvB1Pz45IRDzBxt

Филм от тази година,  а ухажването като от детската градина,
Enisa, това беше едно от нещата, които ме дразнеха през цялото време в този сериал. Много бяха инфантилизирали героите (за моя вкус). От годините и професията им, очакваш нещо повече от ниво 5б клас.

Тази вечер ще гледам какви ще ги свършат "съседите" (Love Next Door).

# 227
Моля, сподели дали да го започвам. Ако е същата бира, ще пропусна. При мен проблемът е,  че хвана ли нещо, колкото и тъпо да е, карам до края.

# 228
  • вятърничава
Тази вечер ще гледам какви ще ги свършат "съседите" (Love Next Door).
И аз. И утре ще ги разкостим Wink
Vogue Хонг Конг с любимата трапчинка Kim Seon Ho (само не разбирам чехличките на петата снимка и шалчето на последната... ама тове сигурно, защото не съм в крак с последните тенденции Wink
И вълнените чорапи са на мода значи... Прилича на английско дете по време на Втората световна Joy

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 02:25 от bb6

# 229
  • пак на Рив Гош
И аз. И утре ще ги разкостим Wink
Че как? Joy

Вълнените чорапи задължително с крачолите в тях, иначе не е фешън Joy

Enisa, на мен сериалът (Love Next Door) ми харесва. Първо, че Главните не са чак толкова инфантилни и не викат толкова, второ, че имат много хубава динамика заедно. Втората двойка (или тези, които силно подозираме, че ще са втората двойка) също са симпатяги. И, не на последно място, майките им са голяма работа Joy.
Затова засега го гледам с удоволствие (до момента са излезли 6 епизода, днес излезе 7ми). Сега, имай предвид, че аз като цяло. обичам сериал със сюжет "frieds to lovers".
Виж, ако искаш да НЕ препоръчам сериал, това ще е DNA-Lover Grinning. Него го гледам от спортна злоба, заради Шиуон в главната роля.
Иначе много добре те разбирам за упоритостта да довършиш сериал. И аз не обичам да оставям така недовършени, особено ако съм гледала поне 3-4-5 епизода. В такъв случай вземам "помощ от приятел" (мишката/показалеца) и превъртам, колкото да видя края Joy.
Така тия дни "довърших" китайския Exclusive Fairytale (2023). Започна симпатично, забавляваше ме някъде докъм 13-14ти епизод, след което ми доскуча и превъртах колкото да видя еднорозите накрая. Главната героиня не мръдна грам от празноглавата и леко досадна девойка, която не правеше нищо друго освен да яде, за 24 епизода. Той имаше малко повече развитие и беше симпатичен, но не и дотам, че да гледам заради него. Тя го тормозеше, Той я гледаше като пребозало теле. И на него му се чудех какво толкова ѝ харесва. Имам чувството, че сценариите на китайските ученически сериали ги пишат под индиго, само сменят имената - въртят все едно и също. Не че в другите сериали има голямо разнообразие, ама поне разказват един сюжет по различен начин.
За "оправяне на вкуса" почнах един офисен ром-ком с кака (леле, нещо много сериали с каки ми се събират наведнъж!) - Why Women Love (2022). За 3 епизода още не ми е досадил, а и Главната Героиня не е от стандартните китайски гугутки, даже ми харесва.

# 230
  • България
Започна симпатично, забавляваше ме някъде докъм 13-14ти епизод, след което ми доскуча...
Това се случи и с моя сериал Blossoms in Adversity (2024), обаче гледах с интерес до около 30 епизода.
И после се започна с китайските локуми.
Бях се настроила за лек и приятен сюжет, въпреки присъдите, заточенията и т.н.
Главната е голям факир, измъква себе си и многобройното си семейство от всякакви ситуации, но последните 10 епизода ми бяха излишни. Канех се да пиша 10, в крайна сметка от мен получава 7.5.
Иначе всички актьори ми харесаха, декорите също, "само" историята се завъртя в излишни драми.

Скрит текст:
Финалът е американски.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 11:09 от МоарейнД (от книгата)

# 231
Роци, в 7 епизод на ДНК-то има една изненада Wink.

# 232
  • пак на Рив Гош
Роци, в 7 епизод на ДНК-то има една изненада Wink.
И сега при такъв тийзър, как да се реша да зарежа сериала, как? Joy
Тъкмо реша, че ще го изоставя, и вземат, та сложат нещо интересно, така че да гледам още един епизод Grinning

# 233
За себе си установих многократно, че има сериали, които направо избухват като нова точно в 7а серия. Много трудно гледам 1а, продължавам нататък при 2и опит или ако има актьор, който харесвам и идва 7а серия и сякаш сериалът не е същия. А и се е случвало  сериали, които по принцип са ми интересни и следя с удоволствие да ме впечатлят с тяхната 7а серия.

# 234
Vogue Хонг Конг с любимата трапчинка Kim Seon Ho (само не разбирам чехличките на петата снимка и шалчето на последната... ама тове сигурно, защото не съм в крак с последните тенденции Wink
И вълнените чорапи са на мода значи... Прилича на английско дете по време на Втората световна Joy
[/quote]

Вълнените чорапи задължително с крачолите в тях, иначе не е фешън Joy
ScreamScreamScream
Aз си мислех, че баба му го е обличала, за да не настине....

# 235
А, сериалът по никакъв начин не е станал по-добър. Друга е изненадата Smile.

# 236
2в1 и това доживяхме да видим в корейска драма, ама пак е изчанчено по корейски Satisfied. Попадна ми случайно откъс и го изгледах SmileSmileSmile
И като говорите за мода, новия корейски тренд ✨Korean Street Fashion: Expectations vs Reality
Когато кореец най-после се признае в любов

# 237
Това второто не може да е истина или поне не е Корея. Не може да има един ред контейнери за боклук на открито при тяхното разделно събиране...
Хубав неделен ден!

# 238
歡迎訂閱頻道獲取更多精彩視頻,някакъв превод от китайски? Попадна ми като реклама.

# 239

Вики клипът е шега.

Общи условия

Активация на акаунт