За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 22 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Като си говорим за смотани сценаристи и нереалистични сцени... пуснах си Fatal Allure - мини сериал, по 15 мин серия. Е те на такова досега на бях попадала - първи епизод, главната я отвличат някакви мафиоти, главният идва да я спасява, след 15 минути вече шефът на мафиотите му предлага да работи за него, ма му няма доверие...нали.. След още 15 някакъв негов приятел си прибира главната за забавление и шефът веднага дава на нашия кола да ходи да преследва онзи. Който очевидно и без охрана пътува, защото се засякоха с колите, нашият си прибра мацката, а онзи и шофьорът му само гледаха... Толкова е плоско, че си скубя косите докато гледам, обаче мазохистично ще го догледам.

# 601
  • пак на Рив Гош
ElzaFB, от малкото, което съм гледала като мини-сериали (особено китайски), съм останала с впечатлението, че сценарият е сред последните грижи на продукцията Grinning.
Но и аз съм гледала откровени безумия, де, от чиста спортна злоба, защото не обичам да зарязвам сериали като цяло.

Yopen, пиши както и когато искаш Simple Smile . Както казва 2в1, повечето тук сме свикнали на "алгоритъма" на сериалите и аз, поне, даже не обръщам внимание и не се впрягам на липсата на хапчета у сценаристите. Избирам си "битките" Joy

Днес МДЛ ме зарадва със снимки от новия сериал на любимия ми Ю, който трябва да излезе другия месец (и където явно ще разхожда костюми Grinning). Само дето още не са му обявили платформа за международно излъчване. По едно време спрягаха Нетфликс, ама в моя още не е обявен Sob
Скрит текст:

# 602
  • вятърничава
Предполагам, че трябва да спра вече да пиша в темата, че открай време почти не попадам на нещо свястно,което с удоволствие да похваля. Явно вече съм изгледал добрите драми и оттук насетне само ще се дразня с посредствени , че май съм започнал вече и вас дразня с негативните коментари Simple Smile
От сутринта след твоето мнение все ще пиша и не остава време (от разходки и кафета).
Виж кво, yopen, да си ги нямаме такива! Бъди мъж, не се отказвай от нас, не ни изоставяй! Wink Пиши каквото мислиш и не се засягай от това, което пиша,аз така се шегувам и всички тук са ми свикнали и никой не се обижда. За The К2 : Чи Чанг Ук е правил всички каскади сам, това е било преди да влезе в казарма. По принцип винаги ги снимат в някакъв сериал, който да остане в съзнанието на феновете преди да влязат в казарма за 2г. И след излизането им пак се връщат с нещо грандиозно.
Ето сега, за разлика от Danifin ще отбележа, че на мен Uprising много ми хареса. Имаше всичко, което очаквах, даже не се надявах на толкова плавен и последователен сценарий и логична развръзка. Хубави каскади, боеве по хореография, интересни обрати. Нямаше саранье и не беше необходимо. Cha Seung Won много ми хареса в ролята на краля, Jung Sung Il в ролята на Носореза, Kang Dong Won също, но него мога да го гледам всякак само заради погледа му. И всички в останалите роли.
Роца, много лошо гледа Ю.
Tuon, щот си ми chingu, затуй ти отстъпих Джеф. И щот съм добра тези дни Innocent

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:54 от bb6

# 603
  • София
Роца, то аз и не очаквам много - гледам ги за запълване на времето, защото са ми за 1 ден… ама този дори мен потресе. Въпреки че съм гледала два костюмни мини, които бяха добре замислени - ако имаха повече време, можеше да са доста добри.

Започнах Go Back Lover - трети епизод не ми е скучен. Захаросан с кофите, дано натам не завъртят някоя китайска драма, че наистина ми се гледа нещо романтично, лежерно, без проблеми и драми.

# 604
  • пак на Рив Гош
Ще чакам отзивите ти за Go Back Lover, понеже Вики Ракутен ми го предлага упорито тези дни, ама аз се чудя.

За ведро начало на седмицата :
любима двойка
Аз съм даже по-голям размер Joy :

# 605
  • София
Ще чакам отзивите ти за Go Back Lover, понеже Вики Ракутен ми го предлага упорито тези дни, ама аз се чудя.

Grinning След 5 епизода малко почнаха да ме нервират, защото се движат бавно и започнаха драмите - намесиха домашно насилие и тормоз в училище - нямам против да се разискват такива теми в сериалите, даже напротив - трябва да се показват, просто след първите три епизода се надявах на по-леко комедийно сериалче. Иначе си ми е интересно, та ще го гледам,  но няма да го бързам, защото дори с ВИП-а на WeTV са пуснали само 13 от 24 епизода.

# 606
Срам ме е, прочитам буквално написаното и не мога да включа къде е играта на думи. Моля за разяснение.

# 607
Срам ме е, прочитам буквално написаното и не мога да включа къде е играта на думи. Моля за разяснение.
LaughingJoySweat Smile Аз ако съм примерно 18 размер, добре ще ни се отразят 17 дни в Корея SmileySatisfiedLaughingJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses Стига да има ,кой да ми направи такъв подарък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
  • пак на Рив Гош
ElzaFB, той май сериалът още излиза, затова да са малко епизодите. Но поне ще е кратък.

Вики, закачката е, че въпреки че се подразбира подарък с размер като за дрехи, които често се подаряват за празници, всъщност този размер не е 10 (по английската номерация), а "10 дни и 9 нощувки" (тоест, искам пътуване, а не дреха).
А тъй като аз искам да отида за по-дълго, се пошегувах, че "размерът" ми е още по-голям, например 16 Grinning.

Докато се натуткам, Дани се е включила (с подобен на моя размер Joy), ама няма да трия.

# 609
Ех, при тези обстоятелства за пръв път ще съм в положение някой да ми завижда на размера на дрехите.
Започнах Love Next Door. Вече съм на трета серия. И не си спомням одобрихте ли го, отхвърлихте ли го? Знам, че го коментирахте, но като не го гледам- много не обръщам внимание. Малко ми е мудно действието, а   и този 34 годишен архитект би могъл спокойно да играе ученик в 7 клас. Като видя 40 кг момиче да преборва мъж и ми става ясно защо им спада раждаемостта. Това клони към безнадеждност... Хубава седмица!

# 610
Японски youtube канал за две морски видри. Истински видри,а не за Chae Jong Hyup.
Toва е първото клипче,което гледах. Едната е толкова сладко лакома 🥰

В описанието е написано, че в повечето страни отглеждането на видри е забранено, но в Япония все още е разрешено за специални породи домашни видри, но има и строги ограничения като собствениците трябва да имат специално разрешение, всички видри да са маркирани с чип и други.
Тези сладури се казват Котаро и Хана.

# 611
  • вятърничава
Петъчно - Jung Hae In показва мускулесто рамо в Инстаграм - https://www.instagram.com/p/DAGEGzMT_lq/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
Вики, ще ти пишем неизвинено отсъствие, така да знаеш!Не следиш публикациите!
Jung Hae In не е толкова крехък, само изглежда така с дрехи.Я виж какви Hands Muscle има, като на бургаска батка.
А той също ще играе героя си и като ученик.Няма как в корейско.
Сериалът не е лош, не е нещо незабравимо.Но двойките са симпатични, актьорите са любими,като в това число включвам и майки,бащи, колеги, трети колела и т.н. Вкараха си всичко по ред,но се гледа. Малко ненужно дълъг, но за истинските им фенове няма такова понятие като "прекалено дълъг".

Роца,като се върнах да търся твоята публикация и видях пак рекламите с Choi Woo Shik Heart Eyes
И тоя кимбап не мислиш ли,че тук му е мястото, в тази тема? Тъкмо е време за обяд

Едното боксьорче си мина по реда, очакваме новият сериал на братчето му - Mr. Plankton
Епични битки ще се водят Joy и ще се страда.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 16:51 от bb6

# 612

Вики, ще ти пишем неизвинено отсъствие, така да знаеш!Не следиш публикациите!
Да, добре изглежда на снимка без дрехи. Благодаря!
А иначе не ме съдете строго- от малка съм си така с неизвинени отсъствия- все имаше нещо не по-малко интересно за правене. Сега жалкото е, че не става дума за "по-интересно", а по-просто- "наложително".
Един Парк Бо Гъм от Мадрид вчера.

# 613
  • България
Пс: Предполагам, че трябва да спра вече да пиша в темата, че открай време почти не попадам на нещо свястно,което с удоволствие да похваля. Явно вече съм изгледал добрите драми и оттук насетне само ще се дразня с посредствени , че май съм започнал вече и вас дразня с негативните коментари Simple Smile
Нали все подчертаваме, че живеем в свободна тема.
Всеки хвали, хули и каквото там му се иска да прави китайските и корейски сериали.

Тия дни не гледам, защото съм извън града.
Намерих си лунни сладки, но не намерих китайско оризово вино.
Има ли такова нещо някъде из София, или да загубя всякаква надежда.
Корейско оризово пихме, обаче това 3% нещо хич не ме впечатли.

# 614
  • София
Пс: Предполагам, че трябва да спра вече да пиша в темата, че открай време почти не попадам на нещо свястно,което с удоволствие да похваля. Явно вече съм изгледал добрите драми и оттук насетне само ще се дразня с посредствени , че май съм започнал вече и вас дразня с негативните коментари Simple Smile
Нали все подчертаваме, че живеем в свободна тема.
Всеки хвали, хули и каквото там му се иска да прави китайските и корейски сериали.

Тия дни не гледам, защото съм извън града.
Намерих си лунни сладки, но не намерих китайско оризово вино.
Има ли такова нещо някъде из София, или да загубя всякаква надежда.
Корейско оризово пихме, обаче това 3% нещо хич не ме впечатли.

Моарейн, къде намери лунни сладки? Тази година последно като проверявах в София нямаше да карат и поръчвах от Англия. Вино имаше преди в малкото магазинче на Женския - Минг Лонг се казва, точно срещу Лиу (можеш и там да видиш).

Общи условия

Активация на акаунт