За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 22 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Аа, дворецът става, отдавна е изгледан WinkGrinning

# 631
Къде го гледаш този?

# 632
Love in the Desert тук на английски го гледах.
Любовь в пустыне но можеш да го гледаш тук на руски

# 633
О, чудно, много благодаря Flowers Hibiscus

# 634
Мислех да гледам Loves Rebellion You, но you tube ми даде знак, че знае, че гледам твърде много китайски драми и внезапно  Kill Me Love Me изкочиш в моите препоръки. Да,  Google, провери си алгоритмите … цяла година гледам китайски драми с Zhang Ling He.
Гледах два епизода и давам шанс за сега. Началната песен е  хубава, но ефектите с огъня бяха ужасно смешни.
Кученцето, което се появи в епизод едно и го няма в епизод 2 е много сладко и му трябва повече екранно време.
Хареса ми принцесата как каза, че ще защити Тя (която може да се защити съвсем спокойно) докато тя дори не може да се защити.
Разбирам Kill Me от заглавието, но повече ме притеснява Love Me.

# 635
  • вятърничава
JoyJoyJoy
Дано финалът е щастлив.... За кученцето. Дано поне то да остане живо. И да му заснемат спиноф.
Няма ли снимка в четвъртък?

# 636
Това става ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Дони

Чудя се кога най-после ще го гледам в някоя забавна дорома, че ми липсват неговите смешни физиономии и чар BlushHeart EyesSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 637
Чудя се кога най-после ще го гледам в някоя забавна дорома, че ми липсват неговите смешни физиономии и чар BlushHeart EyesSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Toach Your Heart сигурно си гледала, но да напомня...

# 638
Да, изгледан е. Докато чакам 2025-та и двате нови дорамки с него май ще взема да си пусна  Bad and Crazy.

# 639
bb6,кученцето беше само примамка, за да загледам сериала.

Ето
Скрит текст:

Лиса от Blackpink в щоуто на Victoria secret
1

# 640
  • вятърничава
Дани, Дони става Hands Plus1
Взимам му пуловера и суитшърта (суичър).Застудя,другото ми е много лятно Joy
Най-добрата комбинация беше бромансът Дони-Гонг Ю. И като лудият полицай също беше забавен.

Ох, Tuon, знаеш как да ми направиш деня! ДНЕС НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЯДОСА ВЕЧЕ Heart Eyes

# 641
  • пустинен пъпеш
Ще може ли да ми припомните името на хубавеца от снимката на Вики на 15.10,че даже и сериал с него си бях избрала,но го поизгубих.

# 642
Парк Бо Гъм

# 643
JoyJoyJoy
Дано финалът е щастлив.... За кученцето. Дано поне то да остане живо. И да му заснемат спиноф.
Няма ли снимка в четвъртък?

За съжаление съм почти 99% сигурна, че финалът няма да е щастлив. Следя един акаунт в уейбо на една дама, която поства съдържание основно за с-драми и твърди, че има достъп до оригиналните сценарии на много драми. Още през лятото писа, че е прочела сценария на Kill me Love me и беше написала какви са разликите между романа и сценария на драмата - доста промени имаше, които ми се видяха наистина положителни, защото доколкото разбрах, романът е доста хард с много неприемливо, така да го кажа по-меко, съдържание. Краят също беше променен от щастлив на тъжен. Явно китайците си харесват подобни завършеци на драмите, защото под поста масово коментираха, че се радват на промяната на края. Склонна съм да вярвам на тази дама, защото досега винаги се е оказвала права за други неща. Е, все пак може екипът да е решил да промени сценария в движение и винаги има надежда за щастлив край, макар че се съмнявам Simple Smile Но драмата до момента е страхотна, аз лично я чакам от много отдавна и ще я гледам така или иначе.

Отскоро ви открих и ми е много приятно да ви чета Heart  Не съм сигурна дали не трябва да сложа горното мнение в скрит текст, защото касае драма, която в момента се излъчва?

# 644
Добре дошла Vanilla, пиши си каквото искаш, за който искаш сериал.
Включвам се да напиша, че  започнах ето този сериал
https://doramy.club/45413-tixie-prodazhi.html

Излязъл  е  до втора серия, но досега много ми допада. Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт